Ce spun actorii din „Game of Thrones” despre ultimul sezon: „Va fi nebunie”

04-04-2019 19:59

Actorii din „Game of Thrones" au stat de vorbă cu jurnaliştii, la premiera sezonului 8, care va fi, de altfel, şi ultimul. Au vorbit cu nostalgie despre personajele lor şi şi-au asigurat fanii că vor avea parte de răsturnări de situaţie spectaculoase.

În cei 8 ani de când a fost lansat, serialul cu milioane de fani a câştigat 47 de premii „Emmy''.

Premiera de gală s-a desfăşurat la faimoasa sala de concerte „Radio City Hall” din New York, iar zeci de fani au vrut să îşi vadă de aproape actorii preferaţi. Din decor nu a lipsit o replică a celebrului tron de fier.

Sophie Turner, actriţă: E un sentiment dulce-amar. Este foarte palpitant, pentru că intrăm într-un nou capitol al vieţilor noastre, însă este trist, pentru că acest capitol se încheie şi nu vom mai putea interpreta aceste personaje extraordinare.”

Pilou Asbaek, actor: Vor fi câteva episoade în sezonul 8, care vor fi extraordinare, o nebunie. Cele mai grozave văzute vreodată la televizor.”

Într-un serial care îşi „omoară" fără milă protagonişti, actorii recunosc că, de fiecare dată când primeau scenariul, principala lor curiozitate era dacă personajul lor supravieţuieşte sau nu.

Gwendoline Christie, actriţă:Mereu verificai, în primul rând, dacă mori. Însă sezonul ăsta nu am făcut-o. Am citit scenariul de la început la sfârşit.”

Serialul, care a câştigat până acum zeci de premii, îşi poate adăuga la palmares şi un titlu mai puţin dorit. Este producţia care a virusat cele mai multe calculatoare anul trecut, 21.000, potrivit unui studiu realizat de compania de securitate Kaspersky. Asta, pentru că utilizatorii au descărcat versiuni piratate. Primul şi ultimul episod din sezonul 7 sunt cele mai infectate cu programe de tip malware, spun specialiştii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO