Ce au pregătit organizatorii SAGA pentru evenimentul din weekendul viitor, pe Arena Națională

×
Codul embed a fost copiat

Weekednul viitor, Arena Nationala din Capitală va găzdui unul dintre cele mai mari evenimente din Romania: Festivalul Saga.

Trei zile și trei nopți, artiști ca Fedde Le Grande, Afrojack, Timmy Trumpet, Tiesto sau Salvatore Ganacci vor antrena și bucura publicul pe mai multe scene la care se lucrează deja de câteva zile.

Allan Hardenberg, CEO-ul ALDA, compania care produce festivalul Saga, a fost în studioul Știrilor PRO TV și a oferit detalii despre eveniment.

Începând de vineri, pregătim un festival foarte mare în inima Bucureștiului. Vom fi acolo trei zile pe mai multe scene, avem 11 scene cu muzică, multe zone secrete. Vă așteaptă surprize. Pe scena principală trebuie să fim mai buni decât anul trecut, trebuie să fie mai bine, avem 150 de metri pătrați, o scenă foarte mare, cu multe efecte speciale, cu artificii, cu lumini, cu ecrane LED foarte mari. Vom folosi și parcul din apropiere, vom avea și scenă techno, și scenă house. Mai avem bilete disponibile, însă se vând foarte rapid”, a spus acesta.

Mai multe detalii în video. 

Citește și
calvin harris
DJ-ul Calvin Harris vine în România, la festivalul SAGA Beach, Mamaia. Când vor fi puse biletele în vânzare
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Line up SAGA Festival 2022. Ce artiști vor concerta

Printre numele care vor încinge scena de la Arena Națională se numără: Afrojack, Marshmello, Timmy Trumpet, Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, Purple Disco Machine şi Sickick.

Vineri 3, iunie 2022 în prima zi a festivalului Saga 2022, pe scena „Source stage” vor concerta: Acraze, Aya, Deadmau5, Mike Williams, Ofenbach, R3hab, Timmy Trumpet , Vali Bărbulescu.

Pe scena “Heat Stage” vor urca: Black Coffee, Fisher, Honey Dijon, Moonsound, Sven Vath și The Model.

Pe scena „Spark Stage” concertează: Brad Brunner, Cloonee, James Hype, Lee Foss, Sllash & Doppe și Tini Gessler
Pe scena „Drift Stage” (Hosted by Du Mad + Cov) vor urca: Nopame, Tini Gessler și Vanotek.

Pe scena „Switch Stage” vor fi: CTC, DJ Nasa, Guess Who, Mitză, Moza Kaliza, Spike și Vlad Flueraru.

Pe scena „Bumper Cars” (Hosted By Expirat) participanții vor dansa pe ritmurile melodiilor următorilor artiști: Carol, Luca, Natasha Cri (DJ Set), NOTSOCOMMONDJ și Raphael Top Secret.

Sâmbătă, 4 iunie 2022, în a doua zi a festivalulul, pe scena “Source Stage” vor electriza publicul următorii artiști: Afrojack, Jax Jones, Joel Corry, Shouse, Sickick, The Stickmen Project, Tiesto, Topic și Vanotek

Tot în aceeași zi, pe scena “Spark Stage” vor concerta: Adin, Alan Fitzpatrick, Edi P, Nicole Moudaber, Pan-pot și Reinier Zonneveld Live.

Pe scena “Spark Stage” vor urca: Afgo & Lemon, Biscits, Dobrikan, Dom Dolla, Golan și Meduza.

Pe scena “Drift Stage” (Unanim Night by Herodot) bucureștenii îi pot auzi pe: Dan Andrei, Edward, EMI, Herodot și Mathew Johnson.

Pe scena “Switch Stage” (Hosted by Funktatika) vor concerta: Du Mad B2B Capote, Dutu, Persic, Sandy Rivera și Vanilla Sunrise

Pe scena “Bumper Cars” bucurereștenii vor simți ritmurile vibrante ale melodiilor următorilor artiști: Eddie Lanzat, Khidja, Matisa, Red Axes și Tiga.

Pe 5 iunie 2022, în ultima zi a festivalului SAGA, pe scena “Source Stage” vor urca: Andi, Da Tweekaz, Elderbrook, Fedde Le Grand, Marshmello, Purple Disco Machine și Salvatore Ganacci.

Pe scena “Heat Stage” participanții îi pot auzi pe: Baggi, Hot Since 82, Joseph Capriati, Pawsa și Solardo.

Pe scena “Spark Stage” vor concerta: Artbat, Camelphat, Coeus, Cotoraci B2b Kaisser și John Summit

Pe scena “Drift Stage” (Hosted by Cylclic) vor fi: Adrian Eftimie B2B The Gang Raw, Adrien B2B Christian Lepah, Optick, Oxia și Sylvio.

Pe scena “Switch Stage” (Hosted by The Date) bucureștenii îi pot auzi pe: Christian Thomson

Pe scena “Bumper Cars” (Hosted By Kayo) vor mixa: DJ Caludio Cristo și DJ Freeq.

Cât costă biletele la SAGA Festival 2022

Prețul biletelor de la SAGA Festival 2022 diferă în funcție de zilele de acces și de poziția față de scenă (în apropierea scenei sau mai departe de scenă)

Astfel, doritorii pot lua bilete pentru o singură zi de festival, două zile, sau pentru cele trei zile de festival.

Prețul biletului pentru o singură intrare la festival este de 45 euro, în care sunt incluse și taxele. Cu acest bilet se poate intra în oricare dintre cele trei zile de festival.

Prețul biletului pentru două zile de acces la festival este de 85 euro, în care sunt incluse și taxele. Cu acest bilet, pasionații de muzică electronică pot intra în oricare două zile ale festivalului.

Prețul biletului pentru toate cele trei zile de acces diferă în funcție de locul de lângă scenă și de facilități. Astel, bucureștenii pot achiziționa bilete din categoria „VIP” la prețul de 180 euro cu tot cu taxe.

A treia variantă de bilet pentru intrare la cele trei zile de festival este la prețul de 120 euro, în care sunt incluse și taxele.

De unde poți cumpăra încă bilete pentru SAGA Festival 2022

Bucureștenii care doresc să intre la SAGA Festival 2022 pot achizițona bilete de pe site-ul oficial al festivalul sau din rețeaua de bilete partenere.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
SAGA Festival 2022. Line up și bilete la cel mai mare festival de muzică electronică din București
SAGA Festival 2022. Line up și bilete la cel mai mare festival de muzică electronică din București

În perioada 3-5 iunie 2022, pe Arena Națională din București are loc SAGA Festival 2022, un eveniment așteptat de pasionații de muzică electronică.

DJ-ul Calvin Harris vine în România, la festivalul SAGA Beach, Mamaia. Când vor fi puse biletele în vânzare
DJ-ul Calvin Harris vine în România, la festivalul SAGA Beach, Mamaia. Când vor fi puse biletele în vânzare

Hitul "We found love" se va auzi live la malul mării vara aceasta.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.