Ce au găsit legiștii în sângele lui Keith Flint, solistul The Prodigy. Ancheta se apropie de final

Ultima actualizare: 13-05-2019 16:49
Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani
Getty

Keith Flint, membru al grupului The Prodigy, consumase droguri şi alcool înainte de a se sinucide, potrivit informaţiilor prezentate de medicii legişti şi citate de BBC.

Cocaină şi codeină au fost găsite în organismul lui Flint, pe lângă alcool.

Medicul legist Caroline Beasley-Murray a declarat că nu există dovezi suficiente care să stabilească faptul că decesul lui Flint a fost unul accidental sau o sinucidere, însă a precizat că nu există suspiciuni privind circumstanţele sau implicarea unei alte persoane.

“Nu vom şti niciodată ce era în mintea lui în acel moment”, a declarat medicul legist din Essex, citat de Press Association. ″În mod cert era extrem de popular, foarte iubit de atât de mulţi fani″⁣, a adăugat Beasley-Murray.

Flint, o figură emblematică a mişcării rave a anilor '90, faimos pentru melodii precum ''Firestarter'' şi ''Breathe'', a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Essex, în luna martie, la vârsta de 49 de ani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are overwhelmed by the response from you all to the funeral procession on Friday . It means a lot to us that so many of you are making the trip from near and far to be there , Much respect Liam & Maxim x ✊????

A post shared by The Prodigy official (@theprodigyofficial) on

Celebru pentru piercing-urile faciale, machiajul strident şi coafura excentrică, Flint a jucat un rol major pe scena muzicii dance şi electronice.

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO