Carnaval brazilian in Mamaia. Radu Mazare, primarul Constantei, a fost imbracat in spartan

07-07-2012 19:07


Un carnaval plin de culoare, dupa traditia de la Rio de Janeiro, a infierbintat asistenta la Mamaia. Zece care alegorice, reprezentand cele mai tari cluburi din statiune, si multimea de fete frumoase, dansand in ritmuri de salsa, au facut senzatie.

Printre participantii nonconformisti s-a numarat si Radu Mazare, costumat ...in spartan.

Zece care alegorice au fost construite cu migala pentru cele mai talentate animatoare si au defilat pe faleza statiunii. Miile de turisti, vrajiti de ritmurile americii de sud, s-au inghesuit sa le faca fetelor poze cu mobilul, sub ploaie de confetti.

Primarul Radu Mazare s-a aratat mandru de parada in stil latino, si, daca anul trecut a purtat costum alb si palarie, anul acesta a tinut sa intre altfel in atmosfera.

Radu Mazare, primarul Constantei: "Tinuta-i de spartan, a prietenului meu este de faraon, iar fetele sunt din garda mea si in garda distractiei din Mamaia . Nu am mai adus brazilienii, aici am adus carnavalul."

Petrecerea a tinut pina in zori si organizatorii au anuntat ca la fiecare sfarsit de saptamina, cluburile vor animate de astfel de petreceri. Si in august, fiecare scoala de dans va primi note din partea turistilor, dupa modelul carnavalului de la Rio.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO