Vedetele prezente la saptamana modei de la Paris. "Eu fac colectii pentru azi, nu pentru ieri"

05-10-2016 18:25

Casa Chanel a facut diferenta la saptamana modei de la Paris cu o colectie potrivita erei digitale.

Pentru asta, designerul Karl Largefeld a reinventat clasicul cu ochii atintiti spre viitor. Show-ul a fost deschis de doua manechine deghizate parca in roboti.

Pe un fundal asigurat de lumini si ritmuri psihedelice, o retea de servere si cabluri a transformat sala de la Grand Palais intr-un Centru de date Chanel.

Karl Lagerfeld, designer: "Eu fac colectii pentru azi, nu pentru ieri. Este ceea ce eu numesc Tehnologie Intima, feminitatea ascunsa in spatele unor detalii high-tech".

Pentru anul viitor, designerul Karl Lagerfeld recomanda atat clasicele costume cu fuste si sacouri, cat si combinatiile de rochii si jachete.

Totul intr-o gama cromatica si textila extrem de variata. Imprimeurile aduceau uneori cu mazgaliturile vazute pe retele de socializare precum Snapchat.

Usher, Courtney Love si fiica ei Frances Cobain, ori fosta prima doamna a Frantei, Carla Bruni Sarkozy, s-au numarat printe spectatori.

Reporter: "Cum e pentru un fost fotomodel sa priveasca din sala o prezentare de moda?"

Carla Bruni Sarkozy, recording artist/model: "E doar placerea de a privi haine, fara sa mai ai stresul de a defila pe podium. E doar placere"

N-a lipsit din public nici actuala imagine a casei Chaanel, actrita-fotomodel Lily Rose Depp.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO