Cadou inedit pentru fostul/fosta de Sf. Valentin: balegar de vaca!

Ultima actualizare: 04-11-2012 09:32

Daca v-ati saturat de inimioare, ciocolata si alte sabloane de Ziua Indragostitilor, nu ezitati sa va puneti imaginatia la treaba. Va puteti duce iubitul sau iubita la o plimbare mai putin obisnuita.

De Ziua Indragostitilor, cei mai multi cheltuie sume mari pentru o cina la lumina lumanarilor, flori si ciocolata. Insa unii vor sa daruiasca ceva mai original: de exemplu o saritura la trapez. Cine vrea viteza si adrenalina de Ziua Indragostitilor poate incerca o plimbare pe Tamisa cu o ambarcatiune rapida.

Tot la Londra, cei singuri de Ziua Indragostitilor pot invata cate ceva despre flirt urmand niste cursuri de specialitate. Trucurile vor avea succes insa numai la romanticii incurabili, pentru ca sunt cele folosite in secolul al 19-lea.

Revenind la cadouri de Sf. Valentin, un francez s-a gandit si la cei proaspat parasiti. Le propune sa le trimita fostilor parteneri niste... balegar de vaca frumos ambalat. Fermierul cu pricina spune ca vrea sa infiinteze un adevarat serviciu de trimis balega, asa cum exista servicii de trimis flori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO