Balkanik Festival 2015. Celebrul Shantel a facut un super show: "Romania este locul magiei, al secretelor"

Ultima actualizare: 17-09-2015 03:23

Indragostiti de muzica balcanica, bucurestenii si nu numai au luat parte duminica-noapte la un festival inedit, care se afla deja la a 5 a editie in Capitala.

S-a numit Balkanik Festival si, timp de 3 zile, a adunat laolalta peste 15.000 de persoane.

O tanara si-a deschis de curand o scoala de dans si spune ca aceste ritmuri o inspira.

Monica Vrabiuta: "Iubesc sa dansez."
Reporter: "L-ai mai ascultat pe Shantel vreodata?
Monica: "Nu, e prima oara."
Reporter: "Si ce parere ai?"
Monica: "Super tare. Tare tipa, nu stiam ca e si o tipa care canta. Super tare. Sunt super de treaba oamenii, super deschisi, am vorbit cu foarte multi."

I-am intalnit pe Bogdan si Marius in timp ce se distrau. Duminica-noapte, pe data de 13 septembrie, au implinit 13 ani de cand sunt prieteni.

Reporter: "L-ati mai ascultat vreodata pe Shantel?
Bogdan: "Da, bineinteles. Veniti sa beti cu noi."

Artistul, Shantel, pentru care au venit majoritatea spectatorilor, isi are radacinile din partea bunicilor in Cernauti. A castigat in 2006 premiul BBC World Music Award si a compus coloana sonora pentru filmul "Borat."

Shantel: "Pentru noi este foarte special si foarte rar sa cantam in Romania. Romania este locul magiei, al secretelor. Am fost intotdeauna baiatul mic si dragut al familie si, dintr-o data, s-a dovedit ca sunt un diavol al scenei."

Balkanik Festival se afla la a 5-a editie. In cele trei zile, peste 15.000 de persone au venit alaturi de artistii care au urcat pe scena.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO