Au câștigat lupta cu virusul. Ele sunt vedetele care s-au vindecat de coronavirus

Dată publicare: 06-07-2020 09:37
Dată actualizare: 06-07-2020 10:09


Kristofer Hivju

Deși numărul cazurilor de îmbolnăviri cauzate de coronavirus continuă să crească și să îi îngrijoreze pe mulți din noi, veștile bune nu trebuie nici ele ignorate.

Numeroase vedete, care au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus sau care au manifestat unele simptome specifice infectării cu COVID-19, au anunțat că s-au vindecat.

Prințul Charles și reluat îndatoririle regale după ce în presa britanică s-a scris că a prezentat "simptome ușoare". Acesta a revenit și a inaugurat chiar un spital dedicat bolnavilor de COVID-19 câteva zile mai târziu.

Spre bucuria fanilor, Pink și fiul său, Jameson Moon Hart, sunt sănătoși acum. Cei doi au manifestat simptome severe, dar după săptămâni bune de tratament, dar acum sunt vindecați.

Kristofer Hivju, celebrul pentru personajul Tormund Giantsbane, interpretat în serialul "Game of Thrones", se simte și el bine după ce a ieșit pozitiv la testul pentru COVID-19.

Rita Wilson și Tom Hanks, testați pozitiv, au revenit în Statele Unite ale Americii, după ce au petrecut perioada de carantină în Australia.


Una din "fetele Bond", Olga Kurylenko, a dezvăluit că a suferit de coronavirus, dar că acum și-a revenit și este complet recuperată.

Madonna nu a declarat că a fost infectată cu noul coronavirus, dar a dezvăluit într-un videoclip că i-a ieșit pozitiv testul pentru anticorpii bolii, iar asta înseamnă că a fost infectată anterior. 


Actrița Zoey Deutch a repetat testul pentru depistarea coronaviruslui timp de o lună pănă a reușit să se vindece de COVID-19.

Fanii tenorul Andrea Bocelli au reale motive de bucurie. Artistul a avut parte de o „recuperare rapidă și completă”.

Actorul britanic Idris Elba a fost asimptomatic și a petrecut o perioadă de carantină pentru a se asigura că lucrurile nu scapă de sub control. Pe 31 martie că analizele i-au ieșit negativ.
 


Paolo Maldini

, fostul fundaș al echipei AC Milan, și fiul său, Daniel, se numără și ei printre cei care s-au vindecat.Vezi și -> Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

Sursa: Getty


VIDEO PROTVPLUS.RO