Angelina Jolie și Brad Pitt se gândesc să renunțe la divorț

Ultima actualizare: 14-08-2017 16:19
Angelina Jolie si Brad Pitt - Getty

Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi renunțat la divorț, după ce actorul ”a încetat să consumne alcool și a încercat să o câștige înapoi pe Angelina”, potrivit informațiilor apărute în presa internațională.

Cuplul – care s-a despărțit în 2016 după doar doi ani de căsnicie și peste 10 ani de relație – și-ar fi anulat divorțul, după ce Brad Pitt a renunțat la alcool și s-a străduit să îi recâștige încrederea lui Jolie, scrie contactmusic.com.

O sursă apropiată celor doi a spus că ”Divorțul este anulat. Nu au făcut niciun demers pentru a continua cu el și nimeni nu crede că o vor mai face”.

”El a renunțat la alcool și a încercat să o câștige înapoi. Știa că are o problemă de care trebuia să aibă grijă. Asta a vrut Angelina în tot acest timp”, a mai adăugat sursa menționată.

Angelina, care are 6 copii cu faimosul actor, ar fi încă îndrăgostită de acesta, mai mulți prieteni ai actriței declarând că nu ar fi surprinși dacă cei doi s-ar împăca.

Sursa a mai adăugat pentru publicația Us Weekly că ”toată lumea crede că se vor împăca. Nu ar fi surprinzător dacă ar anunța că renunță la divorț și încearcă să se împace. Ea încă îl iubește mult”.

De curând, actrița a mărturisit că este recunoscătoare pentru faptul că se poate înțelege civilizat cu Brad, pentru binele copiilor lor și a insistat că viața lor de acasă nu era ”negativă” deloc.

”Stilul nostru de viață nu era negativ în niciun fel. Aceasta a fost și va rămâne o oportunitate minunată pe care am putut să o oferim copiilor noștri. Încă ne vindecăm cu toții de la evenimentele care au dus la divorț. Nu ne recuperăm de la divorț. Ne vindecăm de la lucrurile care ni s-au întâmplat în viață”, spus Angelina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO