Andreea Esca, de vorbă cu actrița Whoopi Goldberg la lansarea calendarului Pirelli: "Dragostea e fantastică"

Ultima actualizare: 04-12-2019 00:32

Lansarea faimosului calendar Pirelli are loc în acest an la Verona, şi nu întâmplător! Drama lui Shakespeare "Romeo şi Julieta" este tema aleasă de fotograful italian Paolo Roversi pentru ediţia din 2020.

Emma Watson şi Kristen Stewart se număra printre cele 9 personalităţi care o întruchipează pe Julieta. Gazda evenimentului este actriţă Whoopi Goldberg care a stat de vorbă cu colega noastră Andreea Esca.

Pentru prima dată, în acest an faimosul calendar, ajuns la ediţia a 47-a, este însoţit de un film de 18 minute cu fotograful italian Paolo Roversi în rolul unui regizor care intervievează candidatele pentru rolul Julietei.

Andreea Esca: ''Există o Julieta în fiecare femeie, iar eu nu voi înceta niciodată s-o caut, spune fotograful italian Paolo Roversi, vorbind despre noul calendar 2020. Dar cum este Julieta zilelelor noastre rămâne de văzut. El crede că este curajoasă, puternică, ambiţioasă şi-n acelaşi timp tandră, caldă, inocentă."

Andreea Esca: "Cum sunt femeile de azi?"

Paolo Roversi: "Cred că sunt mai libere, mai independente, cu personalitate mai pronunţată, rămânând totodată capabile să iubească intens."

Şi nu le lipseşte latura pragmatică.

Yara Shahidi: "E foarte important să votezi, mai ales că în Statele Unite vor fi alegeri la anul. La nivel global vedem mişcări politice conduse de tineri, e vital să aibă un cuvânt cât mai important de spus despre viitorul nostru."

Chiar dacă tema primordială a vieţii este iubirea, una dintre Julietele din calendarul 2020 este Yara Shahidi, actriţă şi model de origine iraniano-americana, este foarte implicată în campanii pentru drepturile femeilor.

Yara Shahidi: "Julieta are multe curaj şi pasiune şi, când mă gândesc la ea în contextul actual, mă gândesc la generaţia mea, la cât de mulţi tineri pledează şi luptă pentru lucruri care pot să pară nepractice ori nerezonabile, dar care sunt importante."

Tipărite în tiraj limitat şi dăruite politicienilor şi vedetelor, calendarele Pirelli sunt adevărate opere de artă. Printre personalităţile care o întruchipează pe eroina shakespeariană în superba Verona se număra actriţele Emma Watson şi Kristen Stewart. La evenimentul de lansare din această seară, gazdă va fi actriţă Whoopi Goldberg, ea însăşi model pentru calendarul din 2018, semnat de Tim Walker.

Whoopi Goldberg: "Iată-mă aici, la Verona, căutând-o pe Julieta. E o poveste despre noi toţi, cu toţii căutam dragostea, magia."

Andreea Esca: "Tu ce crezi despre dragoste?"

Whoopi Goldberg: "Mi se pare măreaţă, fantastică, sper că fiecare om s-o găsească, pentru că atunci când te loveşte e.... curată vrajă."

Pusă pe destăinuiri, actriţă americană dezvăluie că sinceritatea şi adevărul sunt calităţile pe care le preţuieşte cel mai mult.

Whoopi Goldberg: "Romeo nu minte. Zice "Uite care e treaba, familia mea o urăşte pe a ta, dar eu te iubesc pe tine şi te urmez până la capătul lumii." Îmi place chestia asta."

Andreea Esca: "Ai fost şi tu într-o asemenea situaţie în viaţă?"

Whoopi Goldberg: "Poate că am fost..."

Cu aceeaşi onestitate, Whoopi Goldberg dezvăluie ce ştie despre România:

Whoopi Goldberg: "Ştiu că România e casa lui Dracula. E o poveste uimitoare. Salut, România! Salut PRO TV! Data viitoare când ne întâlnim, promit să ştiu mai multe despre România."

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO