A mai rămas o zi până la ultimul sezon Game of Thrones. Dezvăluirea productorului executiv


Ultimul update: Duminica 14 Aprilie 2019 10:21
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2019 07:43
Categorie: Stiri Mondene

Mai este o zi până când debutează ultimul sezon din serialul-fenomen Urzeala Tronurilor. După mai bine de nouă ani, fanii din întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură deznodământul.

Serialul și-a lăsat amprenta nu doar asupra fanilor, ci și asupra industriei, iar secretul stă în personaje, în decorurile impresionante și în lumea fantasy creată la scară epică pentru prima oară pe micul ecran.

Fani din întreaga lume se pregătesc pentru sezonul final din Game of Thrones, serialul care a devenit un adevărat fenomen cultural.

Finalul serialului este un secret extrem de bine păzit. Realizatorii și-au luat toate măsurile de siguranță.

Bernadette Caulfield, producător executiv „Game of Thrones": "Fanilor o să le placă finalul, e tot ceea ce pot spune. Nu pot da detalii, ar trebui să vă ucid."

Toată lumea a auzit de „Urzeala Tronurilor" - e parodiat în animații, iar replicile sale celebre sunt folosite chiar și în politică.

Bernadette Caulfield, Executive Producer, Game of Thrones: "E un fenomen global. Știi că are succes pentru că nimeni nu face o parodie după ceva la care nu se uită nimeni."

Nu e de mirare că este unul dintre cele mai urmărite seriale de televiziune din toate timpurile, spun și actorii.

Sophie Turner, actriță: "Televiziunea este acum în perioada ei de glorie și cred că „Urzeala Tronurilor" a fost un catalist pentru asta."

Kit Harington, actor: "Cred că a schimbat complet genul „fantasy". Cum este perceput, cât de respectat este și lucrurile care pot fi făcute pe TV. "

Secretul succesului: povestea, decorurile și lumea fantastică în care se desfășoară acțiunea.

Deborah Riley, Game of Thrones Production Designer: "E interesant să creezi o lume nouă și, pentru mine, Westeros e la fel de real ca orice alt loc."

Bernadette Caulfield, Executive Producer, Game of Thrones: "Nu suntem americani, nu suntem europeni, e vorba despre o lume în care oricine își poate găsi un loc."

Ultimul sezon din Game of Thrones debutează luni. Milioane de fani așteaptă reîntâlnirea cu Bran, Davos, Şansa Stark, Tyrion și Arya, Daeneris și cei trei dragoni.

Ce spun actorii din „Game of Thrones” despre ultimul sezon: „Va fi nebunie”
Game of Thrones. Fanii serialului, înspăimântați după ce au văzut ultimul trailer. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO