A început marea distractie UNTOLD. 300.000 de oameni, în cele 4 zile şi 4 nopţi de concerte


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 02 August 2018 12:57
Categorie: Stiri Mondene

Pentru tinerii amatori de distracţie şi muzică toate drumurile duc la Cluj-Napoca! Începe cea mai mare petrecere: cea de-a 4 ediţie a Festivalului UNTOLD.

300.000 de oameni sunt aşteptaţi în cele 4 zile şi 4 nopţi de concerte, acompaniate de evenimente de zi, demonstraţii de street food şi concursuri de tot felul.

A fost forfotă mare joi dimineaţă în Gara din Cluj-Napoca. Mii de tineri au ajuns cu trenurile din toate colţurile ţării, pregătiţi mai bine ca oricând pentru distracţie.

"Am venit din Baia Mare, suntem pregătiţi cu voie bună şi buzunarele pline".

"Am venit din Cipru. Am auzit de Untold de pe internet. Ştiu că sunt petreceri bune".

"Am adus o boxă să ne întreţină atmosfera până încep petrecerile".

Până să se cazeze, oaspeţii s-au răcorit la terasele din centrul oraşului.

"Vin pentru prima dată. Suntem din Bucureşti. Am băut o cafea şi un mic dejun consistent. Aşteptam petrecerile. A venit aproape toată şcoala."

Comercianţii din zona festivalului s-au aprovizionat din plin şi spera să se bucure de incasari record în această perioadă.

Bogdan Ciocian, manager bistro: "În această perioadă vânzările se dublează sau chiar se triplează. Nimeni de la noi nu şi-a luat concediu în această perioadă. Cum avem şi punct de vânzare în perimetru festivalului, lucrăm în total cu 25 de oameni".

Porţile UNTOLD s-au deschis la ora 12, iar seara toată lumea se va delecta cu primele concerte.

Oamenii au venit aici şi îşi schimbă bileţele cu brăţările de acces pentru cele patru zile. Până să înceapă petrecerile, tinerii pot să se bucure de spaţiile de relaxare amenajate pentru ei în Parcul din jurul Arenei.

Aceştia vor acea acces la scena principală începând cu ora 17, pentru că de la ora 18 va concerta Mahmut Orhan, urmat de Parov Stelar. Cei prezenţi la Untold se vor bucura de muzică celor de la The Chainsmokers, iar după miezul nopţii dj -ii Diplo sau Afrojack vor întreţine atmosfera până spre dimineaţă.

De asemenea, lângă fântână arteziană din centrul Parcului, ProTV vă aşteaptă în Foişorul Magic, unde pentru câteva momente puteţi să deveniţi ce doriţi. Puteţi fi Zmeul Zmeilor, Regii Selfiurilor sau Regele Cafelelor.

În foişorul ProTV tu îţi scrii povestea şi pleci acasă cu un suvenir! Şi Platforma ProTV Plus este prezentă la festival şi va transmite în direct pe 5 august la ora 2 dimineata integral concertul lui Armin van Buuren.

Oameni din toată lumea au ajuns la Cluj, pentru UNTOLD. Prețurile la cazări în timpul festivalului
Untold 2018. Sfaturi pentru participanți: ce obiecte sunt interzise în perimetrul festivalului
VIDEO PROTVPLUS.RO