Untold 2018. 84.000 de spectatori în prima seară. Tânăr venit din Chile pentru festival: E Raiul aici”

03-08-2018 18:45


Untold 2018. Prima noapte de festival Untold a vrăjit 84.000 de tineri, înconjurați de culoare și muzică ritmată. Afrojack a fost cap de afiș, iar atmosfera s-a ridicat la așteptările publicului.

Untold 2018. Peste zi, petrecăreții s-au odihnit în hamace pentru partea a doua de distracție.

Prima seară de Untold a început în forţă, cu 84.000 de tineri care au cântat şi au dansat în fata scenei. Ritmurile cunoscute nu i-au lăsat să stea pe loc.

Cel mai aşteptat nume din prima seară de concerte a fost Afrojack. Pe muzica artistului, petrecăreţii şi-au spus că nu vor îmbătrâni niciodată.

Muzica le-a dat puteri magice tinerilor ca să reziste ore în şir în fata scenei, într-un freamăt continuu.

La fel de bine primiţi au fost şi artiştii de la The Chainsmokers - aflaţi pentru prima oară la noi în ţară.

Ingrid vine din Austria în România doar pentru Untold, de 4 ani încoace.

"Toată lumea să vină aici! E foarte fain la Cluj!” - spune Ingrid.

Vineri, după câteva ore de odihnă, porţile Untold s-au deschis pentru cei care au vrut să-şi petreacă ziua în zonele de relaxare, în parcul de street food sau în cabinele foto amplasate în zona festivalului.

"Îmi plac energia şi oamenii din jur. Sunt vecina voastră, din Bulgaria", spune o tânără.

Turiştii străini le trimit celor de acasă poze cu tot ce îi impresionează la Untold. Astfel vor aduce şi mai mulţi turişti la festival, la anul, mai ales că preţurile de la noi li se par mici.

"Eu trimit tot timpul poze prietenilor pe whatsapp, oameni din Suedia, Spania, Chile. Pentru noi e ca în Rai. Mă simt ca un milionar aici", spune un turist din Chile.

Şi în oraş terasele au fost pline. Profiturile se anunţă uriaşe, cu turiştii care cheltuiesc toată ziua. Ies în câştig şi proprietarii care şi-au închiriat terenul celor care stau cu cortul ori rulota.

Distracţia va fi reluată diseară pe toate cele nouă scene ale festivalului. www.protvplus.ro transmite în fiecare zi imagini în direct de pe scena principală.

De la 30 de metri înălţime se vede desfăşurarea uriaşă de forţe pentru acest eveniment întins pe 20 de hectare însemnând Sala Polivalentă, Stadionul Cluj Arena şi parcul central.
Peste 7.000 de oameni au muncit că acest eveniment să adune la Cluj în doar patru zile peste 350.000 de tineri din toate colţurile lumii.

Seara de vineri se anunță a fi una incendiară. Trei artişti de renume Kaygo, Jason Derulo şi Tiesto vor urca pe scenă principală Untold în această seară, iar până spre dimineaţă nimeni nu va sta o clipă locului. Se mănâncă bine la festival. Sunt peste 100 de restaurante aici, dar şi multe locuri de distracţie şi relaxare. Aşadar, mai avem înainte două zile şi trei nopţi să trăim din experienţa Untold!

VIDEO PROTVPLUS.RO