100.000 de mașini au intrat în Cluj pentru UNTOLD 2018. Localurile vor avea încasări record

02-08-2018 19:33


A început cea mai mare petrecere din această vară. În următoarele 4 zile şi 4 nopţi, Clujul găzduieşte festivalul UNTOLD.

Organizatorii au montat 9 scene, iar pe lângă concerte, cei 300.000 de participanţi sunt aşteptaţi cu demonstraţii de street food şi numeroase concursuri.

Dimineaţa, gara din Cluj era plină ochi. Până la deschiderea porţilor de la UNTOLD 2018, tinerii au stat la terase. În aceste zile toate restaurantele din oraş vor avea încasări record. Aşa că patronii au suplimentat personalul.

Bogdan Ciocian, manager bistro: "În perioada din timpul festivalului şi o zi-două înainte de festival vânzările se dublează şi în unele cazuri chiar se triplează. Niciunul dintre colegii noştri nu şi-a luat concediu în perioada asta tocmai pentru că am avut nevoie de ei."

La orele 12 a început oficial distracţia. În aria destinată festivalului participanţii au găsit scene impresionante, zone de relaxare, locuri unde se mănâncă bine şi standuri pentru mici transformări.

Mai puţin entuziaşti au fost cei care au sosit cu maşinile. E dificil să găseşti aici un loc bun de parcare. În ultimele 24 de ore cel puţin 100.000 de mașini au intrat în Cluj. Nu e de mirare că în zona 0 a festivalului toate străzile sunt pline cu autoturisme parcate. Aşadar dacă ajungeţi în zona ideal ar fi să veniţi pe jos pentru că veţi pierde ore bune ca să găsiţi un loc de parcare în apropierea festivalului.

Una peste alta, odată intraţi perimetru tinerii sunt foarte bine păziţi. Zilele trecute Ministerul Afacerilor Interne îl prezenta pe Facebook pe Şuier, un ciobănesc german în vârstă de 3 ani, cu mirosul fin care detectează orice. Joi a sosit şi el la festival.

Mariana Barbu, Jandarmeria Cluj: "Vor căuta în bagaje şi ne vor ajuta să menţinem ordinea şi paza la festival"

Şi PROTV se implică în fenomenul Untold, iar cei care vor să se transpună în personaje de poveste sunt aşteptaţi în foişorul magic - o cabină foto în care oricine îşi poate face fotografii într-o oglindă fermecată.

www.protvplus.ro va transmite în fiecare zi, de la ora 17:00, imagini în direct de pe scena principală. Astfel, cei care nu vor ajunge anul acesta la festival vor putea trăi experienţa UNTOLD online.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO