Fecioarele au parte de un nou job, iar pentru tauri se anunta reusite. Ce iti rezerva astrele

Ultima actualizare: 19-07-2012 01:20
Neti Sandu

Afla de la Neti ce iti rezerva astrele!

BALANTA

O sa definitivati o situatie dupa indelungi asteptari, puteti incasa bani, sa faceti investitii, sa luati un examen, chiar sa va casatoriti.

SCORPION
Negocieri care sa se incheie cu bine, demarati o afacere, va miscati rapid si o sa incasati mai multi bani in perioada asta, poate aveti si un extrajob.

SAGETATOR
O sa fiti cooptati intr-o activitate care sa va propulseze in schema ierarhica, sa va extindeti aria de influenta, sa lucrati la alt nivel.

CAPRICORN
Vi se ofera o functie de conducere pentru care s-ar putea sa dati examen, concurs, sanse de reusita sunt.

VARSATOR
O sa puteti obtine o semnatura cu parafa pe un act de vanzare cumparare, sau la scoala vi se recunosc niste merite, primiti un atestat c-ati absolvit niste cursuri.

PESTI
Reactualizati un contract, modificand pe ici pe colo conditiile, ca sa va fie mai usor, sa le adaptati, practic la situatia actuala.

BERBEC
Va intra bani, o sa faceti ce credeti de cuviinta cu ei, ii depuneti intr-un cont sau ii investiti, faceti cumva sa se multiplice.

TAUR
Se contureaza un succes la job, la scoala, ati putea primi o recompensa baneasca si sa cumparati diverse lucruri pentru casa, pentru familie.

GEMENI
Veti gasi o modalitate de a va relaxa in timpul liber, va luati abonament la o sala de sport, va duceti la un spa, alergati in parc, faceti miscare.

RAC
Ati putea primi o aprobare de constructie, vi se pot autentifica niste acte la notariat, se rezolva ceva important care va ofera diverse libertati.

LEU
O sa treceti cu brio de un examen, un interviu, veti fi promovati in etapa urmatoare - poate fi si o functie de conducere care sa va propulseze in fruntea unui colectiv.

FECIOARA
Puteti semna un contract de angajare, sa va consultati si cu un avocat, in prealabil, sa nu se fi strecurat vreun paragraf - capcana si sa nu se mai poata face nimic, dupa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO