Balantele incheie contracte de munca. Vezi ce-ti rezerva astrele

29-03-2011 07:29


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BERBEC
Se rezolva lucruri importante si o sa puteti avansa cu diverse afaceri sau activitati personale, in sfera parteneriala se lamuresc niste aspecte. Vi se da OK-ul pentru un transfer sau ca sa plecati in alt oras, in alta tara la munca sau sa va perfectionati la studii.

TAUR
O sa puteti scapa de niste apasari, de o problema de sanatate sau de acele datorii care v-au dat bataie de cap mai bine de un an de zile. E posibil sa existe un motiv serios care sa va determine sa va schimbati modul de viata, alimentatia poate.

GEMENI
Se vine cu o oferta de lucru, poate fi o colaborare sau un job permanent, poate de voi depinde durata, cert e ca o sa aveti de unde sa luati bani in plus. Va aflati intr-o oarecare dilema in legatura cu partenerul de viata, ce va intriga poate fi atitudinea lui fata de voi, fata de relatie.

RAC
O sa va incante ideea unei promovari, cu toate ca stiti ca o sa urmeze o perioada incarcata la serviciu si cu multe responsabilitati, dar e de acceptat. O sa aveti de umblat pana veti obtine toate semnaturile pe niste acte fara de care nu puteti lua bani sau vinde ceva.

LEU
Intrevedere cu o persoana care va poate fi de mare ajutor si o sa duceti la bun sfarsit impreuna un proiect, ceva la care e de muncit, nu e usor. Faceti o evaluare a banilor din cont si o sa vedeti cam cati va lipsesc ca sa va luati masina sau sa dati avansul la casa.

FECIOARA
O sa fiti probabil mai putin toleranti cu oamenii neseriosi care v-au incurcat socotelile si o sa renuntati la serviciile unora dintre ei. Se poate sa recurgeti la un credit bancar daca ati gasit ceva scump de cumparat, sau se mai poate in rate.

BALANTA
Ati putea incheia un contract de munca si sa aveti din ce plati rate, facturi, taxe imobiliare, de studiu si asa mai departe. Se poate sa va interesati de o sumedenie de lucruri care tin de o nunta, un botez sau alt eveniment festiv pentru dupa Pasti.

SCORPION
E posibil sa investiti ceva mai multi bani in casa pentru zugravit, curatenie generala si inlocuit o masina de spalat, un aragaz, un aspirator. O reuniune de familie, poate pune toata lumea umarul la o mutare, la o activitate comuna, poate fi si o aniversare.

SAGETATOR
O sa va faceti mai mult timp sa iesiti impreuna cu copiii, nepoteii la plimbare sau sa-i duceti la niste cursuri particulare. O sa lamuriti, macar pentru o vreme daca nu pentru totdeauna, o poveste din trecutul vostru sentimental.

CAPRICORN
Se contureaza o suma de bani, pot fi din afacerile particulare sau restante de anul trecut,chiar o recalculare. Va trebui sa strangeti bani pentru o taxa pentru scoala sau ca sa va luati un abonament la o sala de sport sau pentru mijloacele de transport.

VARSATOR
Un eveniment in plina desfasurare, poate tine cateva zile si are legatura cu profesia voastra sau cu un hobby, poate fi si o sesiune de examene. Intalnire semnificativa, ati putea primi un cadou, asa cum la fel de bine si voi ii puteti face o surpriza persoanei cu care va vedeti.

PESTI
Daca e sa alegeti intre a cumpara cu banii jos sau in rate, probabil ati opta in favoarea ratelor ca sa aveti si pentru restul obligatiilor familiale, gospodaresti. Oferta de lucru, poate pentru o perioada de doua luni sau doi ani, daca lucrurile merg bine.

VIDEO PROTVPLUS.RO