Leii ar putea pleca in vacanta. Vezi ce-ti rezerva astrele

28-03-2011 09:47


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

BERBEC - Negocieri, cu sanse mari de a semna un contract si o sa incepeti lucrul la un proiect de mare avengura - o sa aveti parte de mai multi bani.

TAUR - Se poate rezolva o problema de sanatate, a voastra sau a altcuiva din familie, nu fara un consult medical prealabil, plus tratament.

GEMENI - Va parvin niste bani cu care ati putea cumpara ceva scump, daca mai scoateti din banii de la rezerve sau apelati la formula de rate.

RAC - O sa obtineti niste avantaje daca va expuneti punctul de vedere, intrati in audienta, va pledati cauza cu lux de argumente si sefii va vor da OK-ul.

LEU - Ati putea pleca intr-o delegatie sau in vacanta, undeva! Sunt sanse sa munciti sau sa urmati niste cursuri sau macar sa primiti OK-ul si plecarea sa fie altadata.

FECIOARA - O sa umblati la banii din cont, fie sa-i transformati in alta moneda, fie sa-i investiti - e momentul marilor decizii in plan financiar, pentru voi.

BALANTA - Vi se poate prelungi un contract de munca, dar va puteti si razgandi daca aveti altceva mai bun in schimb sau pur si simplu nu va mai convine.

SCORPION - Se poate sa faceti unele schimbari in casa - va luati lucruri noi, unii dintre voi va mutati chiar la alta adresa.

SAGETATOR - O sa va luati inima-n dinti sa lamuriti o problema parteneriala, fie de afaceri, fie de viata sentimentala - veti accepta chiar si un adevar dureros.

CAPRICORN - Confirmari - legate de sfera imobiliara, deveniti proprietari pentru c-ati achitat integral o suma sau pentru ca vi s-a retrocedat un imobil, un teren.

VARSATOR - Emotii - ca asteptati un accept, o nota mare de la un juriu, poate-aveti de dat un examen sau veti sustine o lucrare sau sa va exprimati niste pareri in public.

PESTI - Bateti palma pentru un nou contract de munca, pentru o vanzare-cumparare, e ceva care vi se pare avantajos - in momentul de fata.

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO