Capricornii primesc cadouri! Horoscopul zilei de 27 martie

Neti Sandu

Astazi e o zi cu intamplari fericite. Vezi ce-ti rezerva astrele!

BERBEC
Intrunire deconectanta, poate fi si cu iz festiv, se poate sa va duceti la un spectacol, la o petrecere aniversara, o sa fie ceva frumos. Un grup de prieteni va cheama sa fiti impreuna cateva ore sa le ridicati moralul unor cunoscuti.

TAUR
Un castig sufletesc - o sa revedeti niste rude pe care o sa le simtiti foarte aproape, trup si suflet alaturi de voi, si o sa va creasca inima de bucurie. O sa va ingrijiti mai mult de sanatatea voastra, poate si de a altora, e o perioada buna pentru vindecari.

GEMENI
Va-ntalniti cu cineva care va avea o mare influenta asupra voastra si or sa va vina tot felul de idei ingenioase, atat despre afaceri, cat si despre viata personala. O ruda sau un prieten de prin alte zone geografice va convoaca la o iesire in oras, la un restaurant.

RAC
E rost de plecare, poate ati sejurnat de vineri intr-o alta localitate si acum va-ntoarceti acasa si o sa fiti cateva ore pe drum. E o zi minunata de reluat o prietenie, o casnicie, cu cerut iertare intai de toate si de facut juraminte de credinta.

Citește și
Cover Neti Sandu
Afla de la Neti Sandu cum te afecteaza Mercur retrograd
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

LEU
Pregatiti voi pentru cineva un pranz mai special, pot fi rude apropiate sau, oricum, niste persoane care merita toata atentia voastra. O sa luati parte la o manifestare sportiva, artistica, e un moment bun pentru relansare pe scara sociala.

FECIOARA
O sa fiti suficient de pregatiti sa dati ochii cu cineva cu care poate ati avut vreun conflict, dar acum sunteti dispusi sa treceti peste, momentul e depasit. Veste buna din interiorul familiei, s-a insanatosit cineva, si-o fi gasit de lucru sau aflati ca veti deveni parinti/bunici/unchi.

BALANTA
O sa puteti realiza de cine va simtiti mai apropiati sufleteste, cu cine ati vrea sa traiti in continuare si ce sunteti dispusi sa faceti pentru acea persoana. Puteti face cunostinta cu o persoana care sa corespunda exigentelor voastre si sa formati un cuplu minunat.

SCORPION
E posibil sa va vina, pe parcurs, cheful de musafiri, de gatit ceva delicios si sa va felicitati ca n-ati ales sa ramaneti singuri-cuc, la voi acasa. O sa va faca placere compania unor persoane acolo unde veti merge.

SAGETATOR
Bine-ar fi s-aveti si niste bani de buzunar daca iesiti la o plimbare, sa beti un suc, sa mancati o inghetata sau de ce vi se face pofta in parc, la targul de bunataturi. Foarte posibila reuniune aniversara, v-aduceti cativa prieteni si o sa aflati noutati.

CAPRICORN
O sa va bucurati de prezenta unei persoane care o sa va invete sa vedeti jumatatea plina a paharului, ca sa realizati cate lucruri frumoase sunt in viata voastra. O sa primiti ceva in dar, vi se spun si vorbe frumoase, parca se misca usor cate ceva la coarda sensibila.

VARSATOR
Ati putea porni intr-o excursie, poate fi o drumetie, ca sa profitati de timpul frumos, de peisaj, sa va alimentati din ceva care sa va hraneasca din punct de vedere emotional. E posibil sa gasiti intamplator, prin magazine, un obiect care sa va trebuiasca-in gospodarie, in casa.

PESTI
Va puteti plimba cu bicicleta, cu scuterul, sa va suiti la volan, sunteti dornici de plimbare, vilegiatura si sa va dezmortiti sau sa jucati ceva pe teren de sport. Se poate sa le luati cadou de casa noua sau de casa de piatra unor prieteni si sa cheltuiti mai mult decat v-ati propus.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Cum ne influenteaza vibratia zilei de nastere? Afla de la Neti si Elena
Cum ne influenteaza vibratia zilei de nastere? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi v-au dezvaluit care sunt semnificatiile vibratiei zilei de nastere.

Afla de la Neti Sandu cum te afecteaza Mercur retrograd
Afla de la Neti Sandu cum te afecteaza Mercur retrograd

Din 30 martie, Mercur e retrograd. Neti Sandu si Elena Lasconi ne spun la videochat stirileprotv.ro cum ne afecteaza si pentru cat timp.

<b>Neti iti spune cum te afecteaza intrarea in zodia Berbecului</b>
Neti iti spune cum te afecteaza intrarea in zodia Berbecului

Neti Sandu si Elena Lasconi au discutat astazi, la ora 14, la videochat www.stirileprotv.ro, despre ce ne aduce in acest an intrarea in zodia Berbecului.

Recomandări
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții

O persoană a murit și trei au fost rănite în explozia care a distrus un bloc din Craiova. Deflagrația a rupt pereții, iar o parte din primul etaj s-a prăbușit.  

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”
Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”

Sute de români blocaţi de marţi în Dubai după inundațiile istorice care au lovit Emiratele Unite Arabe au început să sosească în țară.