„Șef sub acoperire” revine la PRO TV joi, 9 februarie 2023. Cristina Bâtlan va intra la propria companie sub altă identitate

×
Codul embed a fost copiat

Un nou sezon „Șef sub acoperire” începe la PRO TV, joi, 9 februarie 2023. Manageri de top intră în propria companie sub o altă identitate. Vor descoperi ce nu știau, fără să se lase descoperiți!  

Directorii unor companii de renume din România vor renunța pentru câteva zile la poziția de lideri și se vor transforma total pentru a intra, sub acoperire, în propria lor companie. Ce vor descoperi, cum se vor descurca în noua ipostază, ce povești de viață vor auzi, dar și ce destine vor schimba, vedem începând din 9 februarie, într-un nou sezon „Șef sub acoperire”, la PRO TV.

Șef sub acoperire, sezonul 3

În cel de-al treilea sezon, show-ul aduce emoție, povești impresionante, situații amuzante, dar și noi provocări pentru directorii unor companii cunoscute din România.

Timp de câteva zile, ei vor renunța la tot confortul pe care statutul lor îl oferă și vor trăi într-un motel modest, vor conduce mașini second hand, vor face tot ce le stă în putere pentru a-și ascunde identitatea și a lucra sub acoperire fără a fi descoperiți.

Aflat sub acoperire, șeful va afla direct de la sursă, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia.

Ce antreprenori vor fi șefi sub acoperire în 2023

În acest sezon, telespectatorii vor putea urmări peripețiile sub acoperire a șefilor unor companii extrem de cunoscute precum Stay Fit Gym, Dulcinella, City Grill, One Star Security, Musette sau DPD.

Inspirați și motivați de dorința de a înțelege și mai bine ce se întâmplă în compania lor, șefii vor afla povești surprinzătoare ale unor angajați, vor vedea implicarea și devotamentul altora, dar și unele probleme pe care firma le are.

Cristina Bâtlan, primul șef sub acoperire

Sef sub acoperire

Primul șef care intră sub acoperire este Cristina Bâtlan, co-fondatoarea companiei Musette și unul dintre investitorii show-ului Imperiul Leilor.

”Merg sub acoperire să fiu mai aproape de oamenii mei, vreau să văd care sunt provocările lor și cum sunt ei și nu ar putea să ne spună nouă, ca și proprietari, adică ce simt ei și nu ne arată. Asta vreau să văd, cum e viața reală alături de ei!”, spune Cristina Bâtlan.

Experiența Cristinei Bâtlan ca angajată într-o fabrică de încălțăminte

Musette este un nume important în industria românească de încălțăminte și marochinărie. Cu 4 fabrici, 550 de angajați și o cifră de afaceri de 17 milioane de Euro, compania a produs până acum peste 2.5 milioane de pantofi. Cristina Bâtlan este fondator și Director Artistic, iar în această seară, de la 22:30, ea va intra sub acoperire în propria fabrică. Fiind foarte cunoscută printre angajați, Cristina se va transforma total și va adopta o altă identitate: ”Sub acoperire voi fi Elena Danciu, am 45 de ani, am două fete, sunt căsătorită și sunt fostă vânzătoare la un magazin second hand”, spune aceasta.

În prima zi sub acoperire, Cristina va merge în cea mai nouă fabrică a companiei, în care se fac pantofi pentru bărbați. Ea va ajunge la secția de modelare a pieselor și va fi ucenica unei angajate cu foarte mulți ani de experiență, de la care va trebui să învețe cum să întindă ștaifuri, să căptușească pantofi și să coasă – operațiuni pe care nu le-a mai făcut și care-i vor da mari bătăi de cap. ”Doamne, nu sunt în stare! M-am ars! Lucrează cu o mașină care este foarte încinsă și nu am știut să mă protejez. Cu ajutorul meu, producția nu a mers bine astăzi. Am fost super necalificată!”, va spune aceasta.

Ce va descoperi Cristina Bâtlan în propria firmă, cum se va descurca în noua ipostază, dar și ce povești de viață va asculta, vedem în această seară, de la ora 22:30, într-un nou sezon Șef sub acoperire, la PRO TV.
 

 

Citește și...
Antrenamentul de sport pe care îl face Jennifer Lopez în fiecare dimineață. Artista se trezește la ora 5 zilnic
Antrenamentul de sport pe care îl face Jennifer Lopez în fiecare dimineață. Artista se trezește la ora 5 zilnic

Jennifer Lopez face sport zilnic nu doar pentru a arăta bine pe covorul roșu, ci și pentru a se simți bine în pielea ei.

Jennifer Lopez a pozat nud. Vedeta de 53 de ani continuă să impresioneze. GALERIE FOTO
Jennifer Lopez a pozat nud. Vedeta de 53 de ani continuă să impresioneze. GALERIE FOTO

La 53 de ani, Jennifer Lopez continuă să impresioneze cu forma sa de invidiat. Vedeta a pozat nud pentru a promova o nouă colaborare cu popularul brand de modă Revolve.

Imagini trucate, pe internet, cu Donald Trump fugind de poliție. Twitter-ul râde de arestarea anunțată de fostul președinte
Imagini trucate, pe internet, cu Donald Trump fugind de poliție. Twitter-ul râde de arestarea anunțată de fostul președinte

”Punerea sub acuzare a lui Trump” (”TrumpIndictment”) este hashtag-ul aflat acum în tendințe pe Twitter, cea mai populară rețea de socializare din Statele Unite.  

Recomandări
Delir în presa rusă. Un analist militar „a băgat” deja România în război cu Rusia. Ce spune despre scopul Sea Shield 2023
Delir în presa rusă. Un analist militar „a băgat” deja România în război cu Rusia. Ce spune despre scopul Sea Shield 2023

Occidentul sprijină Ucraina nu doar prin furnizarea de arme și muniții, ci își consolidează prezența militară în apropierea granițelor Federației Ruse, este de părere expertul militar general-locotenent Iuri Netkachev.

Klaus Iohannis, despre intrarea României în Schengen:
Klaus Iohannis, despre intrarea României în Schengen: "E complicat! Austria se opune din motive electorale"

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat joi, că decizia extinderii spațiului Schengen aparține Austriei, care se opune din motive electorale interne.

Oficial de la Budapesta: Ungaria nu îl va aresta pe Vladimir Putin dacă va intra pe teritoriul ungar
Oficial de la Budapesta: Ungaria nu îl va aresta pe Vladimir Putin dacă va intra pe teritoriul ungar

Ungaria nu îl va aresta pe preşedintele rus Vladimir Putin dacă acesta ar intra pe teritoriul ungar, întrucât nu ar exista niciun temei juridic, a declarat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban.