(P) Tips & tricks pentru ilustrație și grafică digitală: HUAWEI MatePad 11, un gadget ideal pentru artiștii digitali

Huawei
P.R.

În ultimii ani, asemenea multor activități, și arta a devenit din ce în ce mai electronică, iar mulți ilustratori și graficieni s-au specializat în artă digitală, astfel, aceștia au nevoie de un gadget cât mai puternic.

Din ce în ce mai multe brand-uri au început să creeze device-uri cât mai potrivite pentru nevoile acestora, mai ales când vine vorba de tablete. Printre acestea se numără și Huawei, care a lansat recent HUAWEI MatePad 11, prima tabletă Huawei cu rată de refresh de 120 Hz.

Funcționând la o rată de refresh mai mare ca numeroase alte tablete de pe piață, MatePad 11 oferă imagini incredibil de fluide și afișează o gamă largă de conținut. Alături de o receptivitate sporită și de echiparea tehnică, MatePad 11 se dovedește a fi ideală pentru lucrări grafice. În plus, tehnologia de adaptare a ratei cadrelor oferă o autonomie mai mare a bateriei.

Un ajutor de nădejde în crearea ilustrațiilor este stylus-ul M-Pencil care vine cu o nouă peniță platinată, latență ultra-scăzută și suport pentru 4.096 niveluri de sensibilitate la presiune, fiind perfect pentru scriere și ilustrații. Acesta se conectează la tabletă și se încarcă magnetic, prin atașarea pe una dintre laturile dispozitivului. Tableta MatePad 11 suportă gama de culori DCI-P3, iar imaginile și videoclipurile sunt extrem de dinamice.

Tips & tricks pentru lucrări grafice reușite

Citește și
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Dacă ești la început de drum în lumea grafică, poate că ai nevoie de câteva sfaturi înainte de a începe prima ilustrație pe tableta ta HUAWEI MatePad 11. Descarcă unde dintre aplicațiile de desen disponibile în magazinul de aplicații AppGalery și hai să începem!

 Pentru a crea mai multe elemente ale unui desen, este indicat să se creezi mai multe layere (straturi sau pagini transparente), practic câte unul pentru fiecare element nou. De exemplu, dacă vorbim despre 3 personaje sau 3 obiecte, fiecare obiect sau personaj ar trebui sa fie desenat pe un layer diferit. Astfel orice modificare, în timpul desenului sau ulterior se realizează mai repede și mai facil.

 Pentru a realiza ilustrații cât mai reale este recomandată folosirea elementelor cel mai apropiate de original, care imită perfect ustensilele reale de desen, cum ar fi creionul, carioca, pensula cu vopsea sau penița cu tuș.

 În momentul începerii unui desen, primul element trebuie să fie conturul, forma externă, urmând a adăuga de la exterior la interior celelalte elemente. De exemplu, la un portret, se începe cu forma capului, măsurarea spațiului și delimitarea zonelor simetrice pentru introducerea celorlalte elemente cum ar fi ochii, nasul sau gura, urmând ca umbrele sau alte retușări ale desenului sa fie adăugate spre final.

- Pentru adăugarea culorii este indicat, de asemenea, să se folosească un layer suplimentar, pe sub contur, care poate fi realizat printr-un singur click.

- Aplicația permite adăugarea de umbre, texturi sau pattern-uri speciale, recomandat a fi introduse la finalizarea desenului.

- Folosind funcția HUAWEI Share, MatePad 11 valorifică și capabilitățile altor dispozitive pentru orice scenariu de folosire - de la smartphone-uri la PC-uri - pentru creativitate și productivitate sporite. Iar transferul fișierelor către laptop, telefon sau alte dispozitive conectate se realizează aproape instant.

Acum că știi de unde să începi, este timpul să îți achiziționezi o tabletă. Până la sfârșitul lunii, stylus-ul M-Pencil, alături de tastatura magnetică, sunt oferite fără costuri suplimentare la achiziționarea unei tablete HUAWEI MatePad 11 la prețul de 1.999 lei, pe www.huaweistore.ro, precum și în magazinele rețelelor de retail partenere.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Alegerea baloanelor pentru cel mai frumos decor de sarbatoare
(P) Alegerea baloanelor pentru cel mai frumos decor de sarbatoare

Pentru o petrecere, nimic mai bun decât un decor plin de baloane! Umflat cu aer sau heliu, din latex, aluminiu sau plastic, și în multe culori, se ridică multe întrebări în jurul acestui obiect decorativ.

(P) Ce sacouri de bărbați să ai în garderobă și cum să le incluzi în diferite tipuri de ținute
(P) Ce sacouri de bărbați să ai în garderobă și cum să le incluzi în diferite tipuri de ținute

Sacoul, altădată un element vestimentar foarte formal, a devenit o alegere practică pentru orice bărbat. Poate oferi un aspect mai elegant oricărei ținute - de la look-ul la birou, la cel de ieșit în oraș.

(P) Sfaturi pentru o mutare eficientă și fără stres
(P) Sfaturi pentru o mutare eficientă și fără stres

Mutatul într-o nouă locuință poate fi o experiență stresantă și copleșitoare, mai ales atunci când trebuie să te ocupi de transportul și mutarea mobilei.

Recomandări
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu

Administrația Prezidențială a anunțat, marți, că a transmis ministrului Justiției, Alina Gorghiu, conform procedurii, cererile de urmărire penală față de fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu.

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Inspecţia Judiciară a propus suspendarea judecătoarei din procesul lui Vlad Pascu. Aceasta l-a căutat în sală pe tânărul mort
Inspecţia Judiciară a propus suspendarea judecătoarei din procesul lui Vlad Pascu. Aceasta l-a căutat în sală pe tânărul mort

Inspecţia Judiciară a anunţat, marţi, că a trimis Secţiei pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de suspendare din funcţie, până la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuţa Popoviciu.