(P) Bioșemineul încălzește natural cu flacără bio și are grijă de sănătatea noastră

semineu
StirilePROTV

Dacă esti în căutarea celor mai bune soluții termice alternative de calitate premium, care oferă și garanția funcționarii în deplină siguranță și confort, prietenii noștri de la PEFOC sunt răspunsul potrivit!

Pe lângă o gamă completă de șeminee care funcționează pe lemne, cărbuni sau peleți, modele performante de cosuri de fum inox sau diverse tipuri de sobe rustice sau minimaliste, profesioniștii sibieni îți oferă și o diversitate largă de bioșeminee decorative, cunoscute și sub denumirile populare de “șeminee false” sau “șemineu cu bioethanol”.

Cu ajutorul lor vei afla că și cei care nu locuiesc la casă și dețin un apartament la bloc, au posibilitatea să trăiască experiența unui șemineu veritabil la costuri mult mai mici, fără nevoia utilizării unui coș de fum. Așadar, dacă vrei un șemineu ieftin, dar în același timp calitativ, amplasat pe colț sau construit în rigips, șemineul cu bioetanol devine soluția perfectă!

Așa cum ne-am dat seama încă din denumirea lui, acest dispozitiv inedit funcționează pe bază de biocombustibil. Bioetanolul este o substanță non-toxică, care nu afectează sănătatea omului și a mediului înconjurător. Calitatea superioară a manoperei, siguranța, designul contemporan și ușurința utilizării, reprezintă doar câteva avantaje ale acestor modele de seminee ieftine, dar care te vor cuceri cu farmecul lor.

Ușor de montat și întreținut, șemineul fals este disponibil în oferta profesioniștilor sibieni de la Pefoc, într-o varietate generoasă de forme și dimensiuni, dintre care amintim bioșemineele de perete, bioșemineele mobile sau cele incorporabile, de tip portal.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Bioșemineul este prieten cu mediul înconjurător


Șemineul cu biocarburant emite căldură, aburi și cantități neglijabile de dioxid de carbon, similare cu cele ale aerului pe care îl expirăm. Bio-combustibilul conține numai produse de origine naturală și se bucură de aprobare europeană NIH.

Are grijă de sănătatea noastră


Un șemineu cu biocombustibil îmbunătățește umiditatea aerului în interior și este potrivit pentru aromaterapie, care prezintă o mulțime de avantaje pentru sănătate: îmbunătățește concentrarea, împrospătează aerul din încăpere ca o alternativă naturală la odorizantele chimice, oxigenează creierul și se bucură de o serie întreagă de alte beneficii terapeutice.

Încălzește-te natural


100% din căldură produsă în procesul de ardere al biocombustibilului este emisă în interiorul încăperii în care este amplasat șemineul, astfel încât acesta poate fi utilizat și ca sursă suplimentară de căldură în spațiile mici.

Te bucuri de un design atractiv


Șemineele cu bio-combustibil vă permit să vă bucurați de frumusețea flăcării naturale în orice spațiu, de la apartamente până la case, grădini, terase, hoteluri și restaurante. Datorită caracterului lor decorativ versatil, bioșemineele se bucură de design-uri atractive și sunt disponibile într-o multitudine de forme și dimensiuni. Și pentru a spori farmecul, acestuia i se poate adăuga inclusiv un modul cu sunet, pentru ca senzația de lemne care ard pe foc să fie cât se poate de autentică și din punct de vedere auditiv.

Calitate și siguranță garantate


Certificate TUV, bioșemineele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și respectă standardele Europene. Șemineele cu biocarburant sunt fabricate din oțel de 1,5 mm și li se aplică un strat cu pulbere de cea mai bună calitate. Rezervorul de combustibil este fabricat din oțel inoxidabil gros, care împiedică deformările cauzate de expunerea constantă la temperaturi înalte.

În plus, în oferta magazinului virtual www.pefoc.ro ai la dispoziție și o gamă diversă de focare premium, coșuri de fum ceramice sau din inox, accesorii și materiale de izolatie semineu alături de o multitudine de elemente decorative, care vin să completeze designul încăperii și cadrul în care va fi amplasat primul tău șemineu spectaculos!

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene

Microbladingul a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri în industria frumuseții, oferind soluții semi-permanente pentru sprâncenele subțiri, neregulate sau lipsite de formă.

(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL
(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL

O simplă conversie la GPL te poate ajuta să economisești până la 50% din costurile de combustibil.

(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova
(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova

Într-un oraș plin de viață cum este Bucureștiul ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de închirieri auto. Carnova este partenerul tău în materie de rent a car și se asigură că ai parte de servicii de top.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.