(P) Vrei să îți cumperi o Tesla? Iată ce ar fi bine să știi înainte de a achiziționa mașina

advert

Mașinile Tesla sunt cunoscute și apreciate pentru performanțele excelente și experiența plăcută de condus.

În același timp, astfel de mașini electrice au costuri de operare și întreținere mai mici decât o mașină clasică și reprezintă o modalitate ecologică de a te deplasa. Există totuși câteva lucruri pe care ar fi bine să le știi înainte de a-ți cumpăra o Tesla:

Verifică dacă autonomia mașinii se pliază pe necesitățile tale

Primul lucru pe care trebuie să îl faci în momentul în care studiezi mașinile Tesla de vanzare este să verifici specificațiile tehnice ale modelului pe care ți-l dorești și să te asiguri că raza de acțiune a acestuia este suficientă pentru necesitățile tale de zi cu zi. Începe prin a evalua rutinele tale zilnice de conducere – cu cât înțelegi mai bine distanțele pe care le parcurgi în mod obișnuit și frecvența călătoriilor lungi, cu atât vei putea alege mai bine un model cu o autonomie suficientă pentru rutina ta. Nu uita să iei în considerare și alți factori care ar putea afecta autonomia mașinii, cum ar fi condițiile meteorologice extreme, tipul de drum pe care vei circula, dar și viteza de deplasare.

Analizează infrastructura de încărcare din zona ta

Înainte de a bate palma cu un dealer auto pentru cumpărarea unei astfel de mașini, asigură-te că infrastructura de încărcare din zona în care locuiești sau din zonele în care te deplasezi frecvent este bine pusă la punct. Cu siguranță nu îți dorești să rămâi fără baterie în drum spre casă sau spre servici, nu? Gândește în perspectivă și ia în calcul și distanțele lungi pe care le parcurgi des cu mașina și dacă pe drumul respectiv există vreo stație de încărcare electrică.

Analizează costurile totale cu achiziția unei astfel de mașini

Dacă te-ai uitat la mașini Tesla Model 3 de vanzare (și nu numai), probabil ai observat că prețul de achiziție nu este unul tocmai mic. Înainte să faci o astfel de investiție, ia în calcul și cheltuielile cu asigurarea, întreținerea și dacă este cazul, taxele de înmatriculare. Un lucru important de menționat este faptul că cheltuielile de întreținere pentru o mașină electrică pot fi mai mici decât pentru o mașină cu motoare cu combustie internă. Modelele Tesla sunt considerate fiabile, deci din acest punct de vedere, nu va trebui să îți faci griji că se va strica prea des.

Citește și
Mărturia tinerei care a mers să reclame că un polițist a violat-o. Femeia spune că a fost ținută trei ore „înțepenită pe un scaun” în camera de interogatoriu

Mașinile marca Tesla au fost văzute încă de la lansare drept un simbol al tehnologiei avansate și al mobilității sustenabile. Având toate aceste informații la îndemână, poți lua o decizie corectă în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz

Trecutul și viitorul automobilului s-au întâlnit joi la Țiriac Collection, unde a fost dezvăluit cel mai nou exemplar din colecția lui Ion Țiriac, Mercedes-AMG ONE.

(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?
(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?

Ești în căutarea unui service auto pentru Land Rover, pentru o revizie de rutină sau pentru reparația unei defecțiuni majore? Indiferent de situație, alegerea acestuia nu se face la întâmplare.

 

(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361
(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361

Când vine vorba de lucrări de atelier sau industriale, fiecare detaliu contează. Ai nevoie de unelte de încredere care să-ți sprijine proiectele și să te ajute să le duci la bun sfârșit cu eficiență și precizie.

Recomandări
Veste mare pentru Kiev. Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina
Veste mare pentru Kiev. Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina

Camera Reprezentanților din SUA a aprobat un ajutor militar de 60,8 de miliarde de dolari pentru Ucraina în lupta sa împotriva Rusiei, marcând un progres semnificativ după luni de inactivitate pe Capitol Hill.  

Reacția Kremlinului după ce SUA au aprobat un nou ajutor militar pentru Ucraina. „Va omorî şi mai mulţi ucraineni
Reacția Kremlinului după ce SUA au aprobat un nou ajutor militar pentru Ucraina. „Va omorî şi mai mulţi ucraineni"

Ajutorul american de aproape 61 de miliarde de dolari aprobat sâmbătă de Camera Reprezentanţilor din SUA „va omorî şi mai mulţi ucraineni din cauza regimului de la Kiev", a denunţat Kremlinul după vot, relatează AFP.

 

Reacția lui Ciolacu după explicațiile oferite de Cîrstoiu: „E incorect pentru un om de asemenea valoare
Reacția lui Ciolacu după explicațiile oferite de Cîrstoiu: „E incorect pentru un om de asemenea valoare"

Cel puțin până luni, medicul Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul comun al PNL și PSD la Primăria Generală a Capitalei.