(P) Visiodent deschide al cincelea centru de imagistică dentară în București

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Visiodent deschide al cincelea centru de imagistică dentară în București
StirilePROTV

Rețeaua de centre de imagistică dentară Visiodent continuă planul de dezvoltare și ajunge până la sfârșitul anului la un număr de cinci centre dintre care patru în București.

 

Cel mai nou centru va fi situat în cartierul Militari, Piața Gorjului și face parte din strategia de extindere a companiei în București și alte orașe importante.

Amplasată în centru cartierului Militari, noua clinică de imagistică dentară Visiodent va asigură investigațiile necesare pacienților tuturor clinicilor stomatologice din această zona a Bucureștiului.

Cu o investiție ce se ridică la peste jumate de milion de Euro, acest centru dispune de o tehnologie 100% digitală, fiind dotat cu aparatură ultra performanță cu ajutorul căreia pacienții vor beneficia de întreagă gama de investigații de radiologie dentară digitală, de la radiografii panoramice și radiografii retroalveolare până la tomografii dentare CBCT, seturi ortodontice și scanări intraorale, ne-au declarat asociații Ovidiu Mustățea și Claudiu Drăgulescu.

Centrele de imagistică dentară Visiodent sunt dotate cu computerul tomograf cu fascicul conic produs de liderul mondial în imagistică dentară Morita.

Computerul tomograf cu fascicul conic (CBCT) este cea mai avansată tehnologie în imagistică dentară ce permite scanarea zonei oro-maxilo-faciale obțînând sute de imagini în doar câteva secunde, datele generând o reconstrucție 3D a zonei de interes folosind o doză de radiații semnificativ redusă față de computerul tomograf convențional.

Imaginea tridimensională a anatomiei oro-maxilo-faciale poate fi vizualizată de către medici cu ajutorul software-ului de vizualizare.

Tomografia computerizată este un instrument indispensabil în stabilirea diagnosticului, realizarea planului și aplicarea tratamentului în domeniul chirurgiei.

Această permite obținerea de informații complete asupra substratului anatomic, crescând astfel rată de succes a intervențiilor chirurgicale.

Intrepatrunderile țesuturilor dure și moi în sfera oro-maxilo-facială pot fi observate cu precizie datorită imaginilor detaliate oferite de CBCT. Acest lucru este util atât în cazul fracturilor dentare cât și în cazul fracturilor oaselor facial.

Radiografiile dentare sunt esențiale pentru o evaluare corectă a sănătății dentare. Ele oferă medicului stomatolog o vizualizare a structurilor dentare ce nu pot fi observate la un simplu control și permit posibilitatea diagnosticării afecțiunilor dentare.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO