(P) De ce este recomandat să alegi ojă semipermanentă pentru manichiura zilnică?

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) De ce este recomandat să alegi ojă semipermanentă pentru manichiura zilnică?

Oja obișnuită are anumite dezavantajele: în primul rând, poate dura o eternitate înainte că aceasta să se usuce în cele din urmă și, în al doilea rând, ea durează adesea doar câteva zile înainte de a sări de pe unghie.

Oja semipermanenta este o alternativă bună pentru oricine nu are chef să se ocupe de unghii în mod regulat! Dar cum funcționează totul? Care sunt avantajele și dezavantajele ojei semipermanente?

Ce este oja semipermanentă?

 

O manichiură semipermanenta constă din trei straturi: stratul de baza, stratul de culoare și stratul superior de etanșare, care se aplică unul după altul. Toate straturile trebuie ținute sub o lampă UV specială. Cu toate acestea, timpul de uscare este de doar câteva secunde - după aceea oja este deja rezistentă la zgârieturi și șocuri. Există saloane de înfrumusețare unde iți poți face unghiile cu o astfel de ojă, dar acum lămpile UV sunt disponibile și pentru utilizare acasă și le poți cumpără ușor de pe site-uri precum Nailsup. Deci, dacă dorești, iți poți face singură o manichiură semipermanentă. Înainte de a cumpăra echipamentul necesar, este nevoie să afli mai multe detalii și informații.

Care sunt avantajele ojei semipermanente?

 

Spre deosebire de vopsirea clasică a unghiilor cu gel, manichiura semipermanentă nu îți va deteriora unghiile. Acest lucru este foarte ușor pe unghiile tale. În plus, oja durează cel puțin 14 zile, în majoritatea cazurilor chiar și trei până la patru săptămâni. Abia atunci trebuie să le revopsești.

Un mare avantaj al unghiilor semipermanente nu este doar cât de robuste sunt, spălatul sau grădinăritul nu mai sunt o problema! Unghiile încă arata minunat după aceea! Dar dacă ai unghiile pictate relativ ușor sau dacă le faci singur, atunci îți poți varia extrem de mult culorile. Deci, ce înseamnă asta? Tonurile de oja semipermanentă, cum ar fi roz deschis, un cais moale sau chiar o bază franceză în alb crem creează tonul perfect pentru oja normală. Deci, dacă simți nevoia unei noi culori înainte de a te întoarce la salonul de înfrumusețare, poți aplica orice culoare suplimentară de ojă.

Există și dezavantaje ale ojei semipermanente?

 

Da, eliminarea ojei poate necesita mult timp. Necesită îndepărtarea agresivă a ojei cu acetonă, pe care trebuie să o lași să acționeze mult timp. Acest lucru poate face unghia fragilă. Acesta este motivul pentru care este deosebit de important să acorzi unghiilor îngrijire specială după o manichiură semipermanentă.

Profesioniștii în unghii recomandă îngrijirea regenerativă cu biotină - ingredientul activ întărește unghiile și accelerează creșterea. Basmul potrivit căruia unghia trebuie să respire câteva zile nu este adevărat: deși unghiile suferă îndepărtarea cu un agent de îndepărtare agresiv și sunt apoi mai subțiri și puțin mai fragile decât de obicei, dacă aplici imediat un nou strat de ojă semipermanentă, vei conferi unghiei un strat stabilizator. Prin urmare, nu este necesară o întrerupere a aplicării după fiecare manichiură semipermanentă. În funcție de structura unghiilor, poate fi în continuare utilă.

Avertizarea unor dermatologi trebuie luată mai în serios: lumina UV, care este utilizată pentru a usca, poate provoca cancer de piele. Timpul de expunere este foarte scurt și, prin urmare, nu este probabil ca un astfel de cancer să se dezvolte, dar oamenii de știință recomandă protejarea pielii în prealabil cu blocante UV pentru a menține riscul la un nivel minim.

Cât costă un kit de unghii Nailsup?

 

Kitul de unghii Nailsup este surprinzător de ieftin pentru tot ceea ce iți oferă. Mai mult, prețurile unui set pot chiar să valoreze cât două vizite în salon, deci iți vei recupera banii extrem de ușor. Ca să nu mai fie menționat faptul că vei putea alege ori de cate ori îți dorești combinațiile preferate, iar o sticluță de oja va fi suficientă pentru aplicarea acesteia de nenumărate ori pe unghii.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO