(P) Utilizați anvelope vară pe perioada sezonului cald, pentru eficiență maximă

Dată publicare: 23-04-2021 12:20
Dată actualizare: 23-04-2021 12:26


advertorial

În momentul în care discutăm despre utilizarea unor anvelope potrivite, părerile sunt împărțite.

Însă, pentru siguranța dumneavoastră și pentru a putea asigura cele mai bune performanțe ale mașinii pe care o aveți în posesie, este recomandat să utilizați strict acele anvelope potrivite anotimpului în care ne aflam.

Pentru iarnă, lucrurile sunt destul de simple, deoarece șoferii sunt obligați prin lege, să utilizeze anvelope speciale pe perioada sezonului rece.

Însă, în ceea ce privește acele anvelope vara, mulți șoferi continuă să le folosească pe cele de iarnă. Acest lucru dăunează extrem de mult anvelopelor de iarnă, deoarece eficiența lor este extrem de scăzută când temperaturile sunt ridicate și în plus, își vor pierde extrem de mult din proprietăți. Mai există și posibilitatea utilizării unor anvelope mixte, însă, deși o anvelopă pentru toate anotimpurile oferă un echilibru de capacități, oferind performanțe acceptabile în condiții umede și uscate, precum și tracțiune pe zăpadă, nu va fi niciodată la fel de eficientă precum una dedicată unui anumit sezon.

Anvelopele de vară sunt ideale pentru vehiculele performanțe și sunt construite pentru viteză și agilitate. Acestea oferă capacități crescute de reacție, virare și frânare. Acest lucru este de obicei atribuit modelelor specializate ale benzii de rulare și compușilor din cauciuc care permit o precizie îmbunătățită pe drum.

Modelele benzii de rulare a anvelopelor de vară au mai puține canale și pun mai mult cauciuc în contact cu șoseaua. Acestea sunt proiectate pentru a oferi o aderență maximă atât pe asfalt uscat, cât și pe asfalt umed, când temperaturile sunt ridicate. Compușii benzii de rulare a anvelopelor de vară sunt proiectate să rămână mai flexibile, permițând o tracțiune și o aderență mai bune. De asememea, pneurile de vară pot avea adâncimi mai reduse ale benzii de rulare, care permit o stabilitate cu adevărat sporită pentru acele momente în care sunt supuse unor tensiuni mai mari.

Acum că vremea permite schimbarea anvelopelor mașinii cu cele de vară, și sunteți în căutarea unor soluții avantajoase prin care să puteți cumpără pneuri pentru sezonul cald, la un preț corect, puteți accesa magazinul online anvelopejantealiaj.ro.
Roțile autoturismului reprezintă unele dintre cele mai importante componente, deoarece de acestea depinde într-o măsură importantă, siguranța dumneavoastră, a pasagerilor pe care îi aveți și a celorlalți participanți ai traficului. Tocmai din acest motiv nu ar trebui să faceți nici un fel de compromis atunci când achiziționați anvelope auto și trebuie să cumpărați pneuri de calitate, de preferat de la brand-uri consacrate în domeniu.

În plus, nu uitați și faptul că, performanțele unei mașini sunt în mod direct influențate de calitatea anvelopelor folosite, indiferent că este vorba despre o mașină mică, o dubă de transport, autocar, camion și așa mai departe. Este vorba nu numai despre siguranță, ci și despre consumul de carburant.
În ceea ce privește achzitionarea unor anvelope la cel mai bun raport preț/calitate, sunteți invitați să accesați anvelopejantealiaj.ro și cu siguranță puteți găsi exact ceea ce căutați pentru autoturismul dumneavoastră.

Sursa: StirilePROTV

Tags: anvelope vara,


VIDEO PROTVPLUS.RO