(P) Un podium al brand-urilor creatoare de articole vestimentare la mare căutare în 2020

Dată publicare: 14-04-2020 21:46
Dată actualizare: 22-02-2021 11:07


promo

În momentul de față, nu mai este o noutate faptul că brand-ul este cel care, de cele mai multe ori, dictează achiziția.

Mai marile case de modă, case creatoare de articole vestimentare ce promit să satisfacă orice fel de gusturi, au pregătit pentru publicul interesat o mulțime de piese unicat, în ton cu noile tendințe.

Mai toate brand-urile creatoare de modă au pășit în această industrie timid, timpul fiind cel care le-a adus astăzi aici – pe un loc fruntaș în topul preferințelor publicului de pretutindeni. Toate brand-urile merită un loc pe podiumul admirației, al creativității și al unicității, iar experții în fashion de la BMall au pregătit deja acest podium.

Gigantul Nike – mereu peste așteptări

 

Companie americană a cărei activiate de bază este crearea articolelor sportive, Nike a devenit într-un timp extrem de scurt un nume răsunător în întreaga lume. În 1964, an în care această companie s-a fondat, orice articol purta semnătura Blue Ribbon Sports - numele reprezentativ din acea perioadă. Mai apoi, în 1978, compania și-a însușit numele Nike, nume cu o mare autoritate pe piața mondială.
Pe lângă clasicii și nedemodații pantofi sport Nike are și o line bine definită de articole vestimentare. Putem aminti aici de topurile și bluzele sport ce poartă acest logo inconfundabil. Din materiale atent alese, înalt calitative, piesele vestimentare marca Nike sunt o încântare, o emblemă a confortului. Acestea se regăsesc și în cadrul magazinului multibrand BMall.

Versace – o altă emblemă a luxului

 

Orice român a auzit măcar o dată de brand-ul Versace, brand înființat de Gianni Versace în 1978, atunci când și Nike își începea cariera măreață. Acest brand, numit nonconformist de mulți dintre criticii de modă, pare că sucește cu ușurință mințile oricărei împătimite de fashion.

În zilele noastre, putem vorbi de Versace ca fiind una dintre cele mai remarcabile case de modă în lume. Primul său magazin, înființat în Milano, a fost un adevărat succes, moment din care expansiunea pieselor marca Versace nu a mai cunoscut limite. De la parfumuri, produse de machiaj, mobilier, veșminte, accesorii, la piese vestimentare, toate fac parte din cufărul nesfârșit cu minuni pe care acest brand îl pune la dispoziția lumii.

În cadrul magazinului online BMall se regăsesc topuri de dama semnate de acest brand, dar și alte astfel de piese vestimentare ce îi poartă numele. Să nu mai vorbim că fiecare linie de îmbrăcăminte este creată doar din materiale înalt calitative, renumite oriunde pe glob pentru rezistența și aspectul lor inegalabil.

La categoria topuri de damă regăsite în cadrul magazinului online anterior menționat se mai poate vorbi de o mulțime de brand-uri. Printre cele ce merită un loc de admirat pe podiumul celor mai bine cotate se numără Under Armour, Elisabetta Franchi, Pinko, Dolce & Gabbana, Balmain, Armani, Liu Jo, Guess și mulți alții.

Fie că vorbim de topuri, cămăși sau articole de încălțăminte, BMall le aduce mai aproape de cei interesați, se ocupă introducerea lor pe piața din România, dacă putem spune așa. Totalitatea pieselor disponibile, indiferent de brand, sunt 100% originale, iar prețurile, de asemenea, le reprezintă adevărata valoare.

Sursa: Pro TV

Tags: nike, versace,


VIDEO PROTVPLUS.RO