(P) Țigla metalică: Crește valoarea casei cu o investiție minimă

p

Țigla metalică este una dintre principalele modalități prin care oamenii aleg în prezent să își acopere locuințele.

Indiferent dacă vorbim despre o casă a cărei scop este utilizare proprie, pentru vânzare sau o casăpe care dorim săo modernizăm,țigla metalicăva aduce întotdeauna o creștere din punct de vedere financiar.

Aceasta aduce nenumărate beneficii cu o investiție minimă. Aspectul, durabilitatea, dar și noua valoare pe care o oferă clădirii sunt doar câteva dintre motivele pentru care oamenii aleg țigla metalică. De performanța acoperișului depinde confortul viitorilor locatari, astfel că,țigla metalicăa câștigat locul fruntașîn topul alegerilor.

sursa: freepik.com

Citește și
„Va fi o perioadă îngrozitoare în Ucraina și pentru Occident”. Avertismentul unui general despre războiul din Ucraina

3 motive pentru care să alegi țigla metalică

Există numeroase motive pentru care oamenii alegțigla metalică, însăcâteva dintre acestea sunt des întâlnite. Fiecare client urmărește, bineînțeles, pe lângă motivele comune și câteva care țin de domeniul preferințelorși părerilor personale. Iatădoar 3 motive pentru care săalegi tigla metalica:

1. Crește valoarea casei

O investiție minimă în locuința ta poate fi o decizie care să aducă efecte pozitive sau mai puțin pozitive în viitor. Deși atunci când construim o locuințăpentru noi nu ne gândim sub nicio formăla momentul în care aceasta ar putea fi vândută, trebuie să ținem cont de faptul că viața este imprevizibilă.

Țigla metalică va aduce un mare plus valoare clădirii pe care urmează să o construiești, iar acest lucru nu poate fi decât un avantaj pe viitor. De altfel, în cazul în care scopul construcției este spre a fi vândută, țigla metalică este un must. Durata de viață a învelitorii este mare și își va păstra aspectul pentru o lungăperioadă, iar la momentul vânzării acoperișul nu va arăta ponosit, ba dimpotrivă, va arăta ca nou.

2. Rezistență și durabilitate

Un fapt pentru care tigla metalica este recunoscută este durata de viață de aproximativ 60 de ani. Vântul puternic, grindina, ploaia, zăpada sau alte intemperii nu vor afecta în nici un fel țigla metalică și nici eficiența acesteia. În comparație cu alt tip de acoperiș, țigla metalică asigură o rezistențăsporităceea ce este un mare avantaj pentru oricine urmărește siguranța casei în care locuiește.

3. Aspectul

Din punct de vedere estetic, țigla metalică este extrem de atractivă. Un acoperiș ales cu bun gust îmbunătățește semnificativ aspectul clădirii. În funcție de stilul casei, dar și de nuanțele alese pentru exterioare, atât pereții, cât și curtea, este recomandat săalegi culorile pentru țigla metalică.

Țigla metalică: o actualizare inteligentăa casei

În cazul în care vrei să faci o schimbare majoră a casei în care locuiești, atât din punct de vedere estetic, cât și al confortului, înlocuirea acoperișului vechi cu țigla metalicăeste ideea cea mai bună.

Cu o investiție minimă te poți bucura de performanță pe termen lung, iar calitatea vieții se va schimba considerabil ținând cont de beneficiile pe care acoperișul din tiglămetalica Bilka le va aduce asupra locuinței tale. Locuința ta va beneficia de un acoperiș rezistent și cu un aspect care-și va păstra strălucirea pentru o perioadă lungă, fapt care-i va atrage pe cei mai mulți dintre potențialii cumpărători.

Din punct de vedere al întreținerii, țigla metalicănu necesităintervenții constante și poate rezista decenii fără ca măcar să se intervină o dată asupra ei. Reparațiile, în cazul în care acestea se vor impune, se pot realiza într-un timp foarte scurt de o echipăde profesioniști.

Acest lucru îți va aduce o viață mai relaxată, mai puține griji, dar și mai puține costuri. În cazul altor acoperișuri, exista posibilitatea ca în momentul reparațiilor să fie necesară o decopertare a unei suprafețe mai mari. În schimb, țigla metalicăse poate repara/înlocui prin îndepărtarea unor plăci de mici dimensiuni care nu îți vor afecta viața în nici un fel.

Țigla metalică - o varietate de culori, modele și finisaje

O gamă largă de culori, finisaje și modele compun ceea ce potențialii clienți găsesc în magazine sau cataloage atunci când caută tigla metalica perfectă pentru casa lor. Indiferent de gusturile tale sau pretențiile celorlalți membri ai familiei, diversitateațiglei metalice va reuși săpropunăideea perfectăpentru toți.

Varietatea paletei de culori a țiglelor metalice începe cu nuanțe clasice, subtile de negru, gri sau maro. Acestea inspiră eleganță și rafinament, fiind și motivul pentru care sunt atât de des întâlnite pe acoperișurile noilor clădiri. Pentru cei mai îndrăzneți, care doresc să își pună amprenta personalității lor pe casa unde locuiesc, culori precum albastru, roșu sau verde sunt pregătite pentru a le satisface cerințele estetice.

Modelele și finisajele îți permit să continui ideea pe care ai urmărit-o atunci când ai ales culoarea. De la stilul clasic, la modelele moderne, în formă de valori sau cu aspect reliefat, țigla metalică propune tendințe dintre cele mai actuale și diverse.

Versatilitatea finisajelor este un alt aspect extrem de apreciat pentru țigla metalică. Eleganța se asociază foarte bine cu strălucirea, iar dacă asta ți-ai propus, este recomandat să alegi țigla metalicăcu finisaj GrandeMat. Pe de altăparte, dacăurmărești un design natural, cu elemente ce țin de sfera subtilității, este indicat săalegițigla metalicăcu finisaj mat.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering

Într-o lume care caută soluții durabile pentru provocările energetice, Rufy Roof Engineering se distinge prin oferirea unor sisteme inovatoare de montaj pentru panourile fotovoltaice.

(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom
(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom

Copiii își doresc haine în care să se simtă confortabil și să se poată mișca liber, în timp ce părinții își doresc pentru cei mici îmbrăcăminte de calitate și versatilă, pentru ținute rapide și lejere în fiecare zi.

(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?
(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?

Cel mai mare avantaj pe care lumea modernă ni-l oferă este acela că avem posibilitatea de a găsi soluții pentru aproape orice problemă, mai ales atunci când vine vorba de aspectul estetic.

Recomandări
Zelenski: Ucraina se confruntă cu o nouă etapă a războiului, ocupanţii se pregătesc pentru o ofensivă
Zelenski: Ucraina se confruntă cu o nouă etapă a războiului, ocupanţii se pregătesc pentru o ofensivă

Volodimir Zelenski a declarat vineri la o întâlnire cu cadeţii din Hmelnîţki, oraş din vestul Ucrainei, că războiul cu Rusia intră într-o nouă etapă, iar ruşii se pregătesc pentru extinderea ofensivei, relatează Ukrainskaia Pravda.

Procesiune unică în țară. Sute de oameni au mers pe jos 10 kilometri, iar unii au purtat pe brațe o cruce uriașă
Procesiune unică în țară. Sute de oameni au mers pe jos 10 kilometri, iar unii au purtat pe brațe o cruce uriașă

Sute de oameni au participat vineri la o procesiune unică în țară. Au mers pe jos aproximativ zece kilometri, din Lupeni până în stațiunea Straja. Iar unii dintre pelerini au purtat pe brațe o cruce de sute de kilograme.

Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a anunțat că va merge la negocieri la Cairo pentru a ajunge la un acord cu Israelul
Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a anunțat că va merge la negocieri la Cairo pentru a ajunge la un acord cu Israelul

Hamas a anunţat vineri că va merge sâmbătă la Cairo pentru a "continua discuţiile" privind oferta de armistiţiu cu Israelul şi "a ajunge la un acord".