(P) S-a lansat platforma cautimasina.ro! Ai toate mașinile noi și second hand într-o singură căutare

advertorial

Nu mai este un secret că trăim într-o eră cu adevărat digitală și tot mai mulți dintre noi ne-am schimbat atât comportamentul de achiziție, cât și modul în care ne informăm despre bunuri și servicii înainte de cumpărarea efectivă a acestora.

 


Deși nu toate produsele sunt pretabile pentru a fi comandate doar online, potențialii clienți folosesc mediul digital pentru a afla cât mai multe detalii și informații despre acestea, pentru a le compara și pentru a afla părerea altor consumatori care deja au făcut achiziția.

Unul dintre aceste segmente în care achiziția nu este realizată pe loc este reprezentat și de domeniul auto, mii de anunțuri cu vânzări de mașini noi sau second hand fiind postate pe Internet zilnic.

Citește și
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Deși au la dispoziție o varietate mare de oferte, tocmai acest lucru s-ar putea să îi încurce pe viitorii clienți. Dispersate într-o multitudine de site-uri web, anunțurile cu adevărat potrivite pentru cei care doresc să cumpere o mașină perfect funcțională și la un preț corect s-ar putea ca nici să nu ajungă la destinatari.

Platforma cautimasina.ro s-a lansat din dorința de a ajuta într-un mod eficient viitorii șoferi să cumpere mașina potrivită
Tocmai pentru că anunțurile cu vânzări de mașini par a fi peste tot pe Internet și cei interesați de un anumit model nu mai știu unde și cum l-au văzut, a apărut pe piață o platformă revoluționară, cautimasina.ro.

Obiectivul principal al platformei cautimasina.ro este acela de a face posibilă întâlnirea dintre cererea șoferilor și oferta de autoturisme, fie ele noi sau second hand, disponibilă pe piață în cel mai eficient mod posibil.

Întrucât, oricum procesul de cumpărare al unei mașini este unul de lungă durată și necesită timp, implicare și atenție, cautimasina.ro și-a propus să simplifice cât mai mult această acțiune.

Pe scurt, cei care utilizează platforma cautimasina.ro și sunt interesați de cumpărarea unui autovehicul pot găsi gratis anunțuri cu vânzări auto postate pe zeci de site-uri de Internet, doar că în același loc. Mai exact, în acest moment cautimasina.ro returnează anunturi auto din peste 160 de site-uri de profil și peste 176.000 de anunțuri cu vânzări de autoturisme noi și second hand sunt gata să își găsească cumpărătorii.

Cum funcționează cautimasina.ro?

 

Funcționând ca un agregator și cu o interfață foarte ușor de folosit, cautimasina.ro înglobează anunțurile cu vânzări auto din peste 160 de profil, le updatează în mod constant și reușește astfel să pună la dispoziția viitorilor cumpărători un singur loc unde cu siguranță vor găsi mașina visurilor lor.

Căutarea modelelor sau a mărcilor preferate se realizează foarte ușor și intuitiv, utilizatorii având posibilitatea să identifice ceea își doresc prin completarea unor criterii simple ca: brand, model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei, al combustibilului sau al caroseriei.

Pentru șoferii care încă nu știu ce model își doresc, platforma le vine în ajutor printr-o secțiune separată de căutare asistată. Prin câteva clickuri aceștia pot completa ce tip de mașină le-ar plăcea (suv, sedan, cabrio, coupe, o mașină de oraș sau un pick-up), pot alege tipul de combustibil și tipul de transmisie, anul fabricației și un buget și cautimasina.ro le va returna cele mai bune rezultate.

Ce beneficii reale aduce cautimasina.ro șoferilor care doresc să cumpere o mașină?

 

Dincolo de faptul că este foarte ușor de folosit și că aici se găsesc toate anunțurile de vânzări auto care contează, ce este diferit la cautimasina.ro față de alte site-uri de acest tip, este faptul că platforma are și o secțiune specială unde sunt postate cele mai bune oferte prezente în momentul în interogării, dar permite și o evaluare a prețului. Utilizatorii pot astfel să descopere în timp real dacă prețul pentru o mașină care îi interesează se încadrează în media pieței, sau dimpotrivă este mult prea mare sau prea mic.

De asemenea, pentru fiecare anunț există o descriere amplă, însă nu doar din punct de vedere al caracteristicilor mașinii, așa cum sunt ele prezentate pe alte site-uri.

Dincolo de prezentarea modelului, a anului de fabricație, dotări și tot ce mai conține un anunț clasic de vânzare auto, algoritmii cautimasina.ro oferă posibilitatea de a verifica istoricul mașinii și de analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Clienții pot vedea ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Le vor fi de asemenea sugerate mașini similare sau pot afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vor cumpăra mașina potrivită.

Așadar, cautimasina.ro este mai mult decât un alt site cu anunțuri de vânzări auto. Prin funcționalitățile puse la dispoziție, cautimasina.ro îți oferă posibilitatea de a analiza mașina înainte să o vezi în realitate într-un mod eficient, rapid, din confortul casei tale. Vei găsi nu numai o descrie tehnică a modelului care te interesează, ci poți să îl analizezi în detaliu, astfel încât la final chiar să alegi mașina visurilor tale.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit
(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit

Obținerea independenței financiare este un obiectiv pe care mulți îl urmăresc, iar investițiile inteligente joacă un rol important în atingerea acestui scop.

(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei
(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei

La Mița Biciclista Stabiliment Creativ, anunță o lună aprilie plină de evenimente, colecții de rețete noi de signature cocktails, noi produse de patiserie și primele produse de cofetărie de autor.

 

(P) Puneți factorul spiritual mai presus de cel financiar - înmormântare accesibilă pentru orice buget
(P) Puneți factorul spiritual mai presus de cel financiar - înmormântare accesibilă pentru orice buget

Un deces în familie este o încercare grea pentru toți cei apropiați, atât din punct de vedere emoțional, cât și financiar, costurile de înmormântare putând să atingă ordinul zecilor de mii de lei.

 

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.