(P) Șemineul cu puterea unei centrale termice există și va arăta superb în casa ta!

promo pe foc

Te-ai fi așteptat vreodată să ai la dispoziție o soluție termică alternativă cu puterea unei centrale termice și designul spectaculos al unui semineu pefoc tradițional pe lemne?

 

Acum, cu ajutorul meșterilor sibieni de la PEFOC și grație experienței dobândite în urma a mii de proiecte livrate cu succes, ai ocazia achiziției unui dispozitiv revoluționar prin care o să poți încălzi întreaga casă, dar și să conferi acesteia, un design unic, prin care o să câștigi negreșit admirația tuturor celor care îți vor călca pragul.

O echipă de oameni pasionați de a aduce căldura și confortul în casa fiecărui român, te va ajuta cu personalizarea șemineului tău în funcție de necesități, ocupându-se în același timp, de tot ceea ce înseamnă consiliere, montaj și întreținere post-achiziție - pentru că respectul față de client continuă și după ziua cumpărării produsului!

Cele mai noi modele de termoșeminee, căci despre acestea vom vorbi în rândurile următoare, sunt atât de performante, încât au capacitatea de a suplini necesarul de căldură pentru întreaga locuință. Indiferent de numărul de încăperi, șemineul poate fi proiectat să încălzească uniform prin calorifere sau chiar și prin sistemul de încălzire prin pardoseală.

Citește și
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

Pentru a răspândi căldura generată de șemineu, ai nevoie de un sistem de ventilație al aerului cald suficient de puternic pentru suprafața casei tale. Aerul cald este distribuit printr-un sistem format din burlane flexibile, fabricate din aluminiu și rezistente la temperaturi extreme.

Pe lângă încălzirea locuinței, un termosemineu poate fi utilizat mai ales pentru necesarul de apă caldă. PEFOC îți stă la dispoziție cu focare puternice pe lemne, peleți sau gaz, ce pot fi racordate la sistemul termic al casei pentru a încălzi apa menajeră, fără să-ți mai faci griji dacă mai ai destulă apă pentru dușul familiei sau al invitaților tăi. Așadar, cu ajutorul unui astfel de dispozitiv te poți bucura de căldură și apă caldă la discreție.

Pentru acest tip de confort vei avea nevoie doar de câteva componente suplimentare, printre care: o pompă, filtre speciale, dar și alte accesorii responsabile de siguranța și controlul sistemului. Evident, funcționarea optimă vine neapărat cu respectarea proiectului întocmit de către specialiști și al legislației în vigoare. Însă, de toate aceste aspecte se va ocupa personalul firmei sibiene tocmai pentru a nu avea nici cel mai mic motiv de îngrijorare.

Dacă vrei să pornești construcția unui termoșemineu, trebuie să știi că focarul este prima componentă la care trebuie să te gândești, iar totul începe cu primul sac de mortar refractar folosit special pentru astfel de proiecte termice. Meșterii soluțiilor de încălzire alternativă din România te vor îndruma să alegi produsele și materialele de care ai nevoie, ținând cont de puterea focarului, vechimea locuinței, gradul de eficiență energetică și multe alte detalii tehnice importante pentru siguranța deplină și confortul total al căminului tău.

Nu uita să iei în considerare și cantitatea de apă pe care dorești să o încălzești. Astfel, puterea termoșemineului va fi aleasă ținând cont, atât de încălzirea apei, cât și de încălzirea aerului din locuință. Focarul ales trebuie să fie racordat corespunzător la coșul de fum și la sistemul de distribuție al aerului cald, dar și la sistemul central de încălzire a locuinței.

Așadar, alături de PEFOC, proiectul tău se află în siguranță în mâinile meșterilor adevărați care se vor ocupa în cel mai mic detaliu de toate aspectele instalării și punerii în funcțiune a termosemineului. Cu sediul central la Sibiu, showroom propriu și parteneri afiliați pe întreg teritoriul țării, vei avea la dispoziție montaj profesional la cerere și livrarea unei întregi game de șeminee tradiționale, șeminee pe peleți, șeminee electrice, termoșeminee, coșuri de fum și sobe pe lemne.

Sub sloganul companiei “Noi facem tot, tu pui pe foc!” toate produsele respectă standardele de siguranță și confort, la prețuri transparente și pentru toate buzunarele, transport gratuit și livrarea rapiă, în maximum 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum pregătim mărfurile pentru transporturi voluminoase
(P) Cum pregătim mărfurile pentru transporturi voluminoase

Felul în care pregătim mărfurile pentru transporturi voluminoase internaționale este foarte important și va decide, în cele din urmă, starea în care acestea vor ajunge la destinație.

 

Primii speakeri anunțați la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la înscrieri în programul GPeC Proficiency
Primii speakeri anunțați la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la înscrieri în programul GPeC Proficiency

Au început înscrierile pentru GPeC SUMMIT 20-21 Mai, București și pentru programul GPeC Proficiency dedicat magazinelor online.

(P) Destinații de primăvară din împrejurimile Turdei
(P) Destinații de primăvară din împrejurimile Turdei

Cum luna lui Mărțișor și-a făcut debutul, iar vremea dă semne de încălzire, dorul de călătorie își face simțită prezența, iar destinațiile autohtone potrivite pentru acest anotimp își așteaptă vizitatorii de toate vârstele.

Recomandări
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război

Europa trebuie să-şi consolideze capacităţile de apărare şi să treacă la o abordare de tipul "economie de război" ca răspuns la ameninţarea reprezentată de Rusia, a declarat luni preşedintele Consiliului European, Charles Michel, citat de Reuters.

Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”
Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”

Vladimir Putin și-a sărbătorit luni seară victoria electorală în Piața Roșie, înțesată de ruși. Liderul de la Kremlin a marcat cu o baie de mulțime și împlinirea a zece ani de la anexarea ilegală a Crimeei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.