(P) Șemineul cu puterea unei centrale termice există și va arăta superb în casa ta!

promo pe foc

Te-ai fi așteptat vreodată să ai la dispoziție o soluție termică alternativă cu puterea unei centrale termice și designul spectaculos al unui semineu pefoc tradițional pe lemne?

 

Acum, cu ajutorul meșterilor sibieni de la PEFOC și grație experienței dobândite în urma a mii de proiecte livrate cu succes, ai ocazia achiziției unui dispozitiv revoluționar prin care o să poți încălzi întreaga casă, dar și să conferi acesteia, un design unic, prin care o să câștigi negreșit admirația tuturor celor care îți vor călca pragul.

O echipă de oameni pasionați de a aduce căldura și confortul în casa fiecărui român, te va ajuta cu personalizarea șemineului tău în funcție de necesități, ocupându-se în același timp, de tot ceea ce înseamnă consiliere, montaj și întreținere post-achiziție - pentru că respectul față de client continuă și după ziua cumpărării produsului!

Cele mai noi modele de termoșeminee, căci despre acestea vom vorbi în rândurile următoare, sunt atât de performante, încât au capacitatea de a suplini necesarul de căldură pentru întreaga locuință. Indiferent de numărul de încăperi, șemineul poate fi proiectat să încălzească uniform prin calorifere sau chiar și prin sistemul de încălzire prin pardoseală.

Pentru a răspândi căldura generată de șemineu, ai nevoie de un sistem de ventilație al aerului cald suficient de puternic pentru suprafața casei tale. Aerul cald este distribuit printr-un sistem format din burlane flexibile, fabricate din aluminiu și rezistente la temperaturi extreme.

Pe lângă încălzirea locuinței, un termosemineu poate fi utilizat mai ales pentru necesarul de apă caldă. PEFOC îți stă la dispoziție cu focare puternice pe lemne, peleți sau gaz, ce pot fi racordate la sistemul termic al casei pentru a încălzi apa menajeră, fără să-ți mai faci griji dacă mai ai destulă apă pentru dușul familiei sau al invitaților tăi. Așadar, cu ajutorul unui astfel de dispozitiv te poți bucura de căldură și apă caldă la discreție.

Pentru acest tip de confort vei avea nevoie doar de câteva componente suplimentare, printre care: o pompă, filtre speciale, dar și alte accesorii responsabile de siguranța și controlul sistemului. Evident, funcționarea optimă vine neapărat cu respectarea proiectului întocmit de către specialiști și al legislației în vigoare. Însă, de toate aceste aspecte se va ocupa personalul firmei sibiene tocmai pentru a nu avea nici cel mai mic motiv de îngrijorare.

Dacă vrei să pornești construcția unui termoșemineu, trebuie să știi că focarul este prima componentă la care trebuie să te gândești, iar totul începe cu primul sac de mortar refractar folosit special pentru astfel de proiecte termice. Meșterii soluțiilor de încălzire alternativă din România te vor îndruma să alegi produsele și materialele de care ai nevoie, ținând cont de puterea focarului, vechimea locuinței, gradul de eficiență energetică și multe alte detalii tehnice importante pentru siguranța deplină și confortul total al căminului tău.

Nu uita să iei în considerare și cantitatea de apă pe care dorești să o încălzești. Astfel, puterea termoșemineului va fi aleasă ținând cont, atât de încălzirea apei, cât și de încălzirea aerului din locuință. Focarul ales trebuie să fie racordat corespunzător la coșul de fum și la sistemul de distribuție al aerului cald, dar și la sistemul central de încălzire a locuinței.

Așadar, alături de PEFOC, proiectul tău se află în siguranță în mâinile meșterilor adevărați care se vor ocupa în cel mai mic detaliu de toate aspectele instalării și punerii în funcțiune a termosemineului. Cu sediul central la Sibiu, showroom propriu și parteneri afiliați pe întreg teritoriul țării, vei avea la dispoziție montaj profesional la cerere și livrarea unei întregi game de șeminee tradiționale, șeminee pe peleți, șeminee electrice, termoșeminee, coșuri de fum și sobe pe lemne.

Sub sloganul companiei “Noi facem tot, tu pui pe foc!” toate produsele respectă standardele de siguranță și confort, la prețuri transparente și pentru toate buzunarele, transport gratuit și livrarea rapiă, în maximum 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Articol recomandat de sport.ro
Roman Abramovich a încercat să-l salveze pe Navalny printr-un schimb de prizonieri
Roman Abramovich a încercat să-l salveze pe Navalny printr-un schimb de prizonieri

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Vedetele mizează pe cel mai nou trend în frumusețe: cosmeceuticele high-end, pentru ten
(P) Vedetele mizează pe cel mai nou trend în frumusețe: cosmeceuticele high-end, pentru ten

Lansarea celui mai fresh brand de cosmetice naturale românești, Cosmetrice, care conține ingrediente high-end pentru îngrijirea pielii, s-a bucurat, la începutul acestei săptămâni, de susținerea a sute de persoane.

(P) Cum să cumperi anvelope on-line
(P) Cum să cumperi anvelope on-line

În era digitală, cumpărăturile online au devenit nu doar o comoditate, ci și o necesitate, mai ales când vine vorba de achiziționarea anvelopelor.

(P) Oază de relaxare: secretele unei amenajări perfecte pentru baia ta
(P) Oază de relaxare: secretele unei amenajări perfecte pentru baia ta

Poate că nu este chiar cea mai importantă încăpere dintr-o locuință, dar cu siguranță este una dintre acele încăperi în care petreci timp zilnic, așa că și atenția pe care i-o oferi trebuie să fie deosebită.

Recomandări
Reacția Ucrainei după ce Macron a spus că nu poate fi exclusă o trimitere de trupe occidentale în războiul cu Rusia
Reacția Ucrainei după ce Macron a spus că nu poate fi exclusă o trimitere de trupe occidentale în războiul cu Rusia

Declaraţiile preşedintelui Emmanuel Macron, potrivit cărora ”nu poate fi exclusă” o trimitere a unor trupe la sol din Occident în Ucraina sunt un ”semnal bun”, îşi exprimă marţi bucuria preşedinţia ucraineană.

MAE confirmă că cele două românce, mamă și fiică, au murit în tragicul incendiu din Valencia
MAE confirmă că cele două românce, mamă și fiică, au murit în tragicul incendiu din Valencia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunșat marți seara că autoritățile spaniole au notificat reprezentanții Consulatului României că au finalizat procesul de identificare a victimelor din incendiul care s-a produs în urmă cu câteva zile în Valencia.

Pîrvulescu, despre ipoteza trimiterii de trupe occidentale în Ucraina: „N-a fost o scăpare a lui Macron. A făcut-o special”
Pîrvulescu, despre ipoteza trimiterii de trupe occidentale în Ucraina: „N-a fost o scăpare a lui Macron. A făcut-o special”

Ipoteza trimiterii de trupe occidentale în Ucraina le dă fiori reci tuturor europenilor care încă speră că războiul nu se va extinde. Punerea în practică pare totuși foarte îndepărtată, cred analiștii.