(P) Crema KEIDA SKIN cu Retinol și Acid Hialuronic, formula inovatoare cu 6 ingrediente active

Ultima actualizare: 26-05-2021 16:39
(P) Crema KEIDA SKIN cu Retinol și Acid Hialuronic, formula inovatoare cu 6 ingrediente active

Aspectul tenului este cartea de vizită a oricărei femei și astfel se explică grija pe care o avem pentru îngrijirea lui.

Crema cu Retinol si Acid Hialuronic poate fi aliatul perfect în lupta cu efectele trecerii timpului, ale poluării și altor factori care ajung sa ni se citească pe chip mai mult și uneori mai devreme decat ne-am dori.

Factori care cauzează îmbătrânirea tenului

 

Apariția ridurilor, fie ele și fine, sunt un moment neplăcut pentru orice femeie; petele pigmentare care au nevoie de mult fond de ten pentru a fi ascunse sau uscăciunea pielii sunt și ele dușmanul stării de bine atunci cand ne privim în oglinda sau când punem mâna pe față.

Secretul pentru menținerea unui ten cât mai tânăr este hidratarea, atât cea care vine din interior (consumul regulat de lichide), cât și cea pe care o asigurăm prin cosmetice.

Accelerarea îmbătrânirii tenului este determinată de mai mulți factori pe care este greu să-i controlam, printre care expunerea la soare, capacitatea organismului de a produce enzime și antioxidanți, stresul sau poluarea.

Fumatul, consumul de alcool, alimentația săracă în fructe și legume, care sunt o sursă importantă de apă și antioxidanți, sau lipsa somnului își pun și ele amprenta pe chip, iar în lipsa unei îngrijiri potrivite tenul nostru va avea mult de suferit.

Keida Skin cu Retinol și Acid Hialuronic, singura cremă de care ai nevoie

 

Teama îmbătrânirii premature a tenului le face pe femei să își umple trusa de cosmetice cu tot felul de creme de zi, de noapte, pentru ochi, pentru gât și decolteu, cu colagen, cu acid hialuronic. Stop! Nu trebuie să te aprovizionezi cu o mulțime de produse pe care de multe ori, recunoaște, nici nu ai timp să le aplici cum ar trebui. Și nu trebuie nici să iți destabilizezi bugetul cu atât de multe creme. Crema Keida Skin este tot ce ai nevoie, indiferent de tipul de ten, și pentru zi, și pentru noapte. Explicația: cele șase ingrediente active din compoziția sa, care se ocupă, fiecare în parte, de câte o problemă a tenului, care va redeveni strălucitor și plin de vitalitate încă de la primele aplicări. În plus, efectele spectaculoase sunt de durată și nu dispar de la o aplicare la alta, cum se întâmplă în cazul altor produse cosmetice.

Pentru efecte semnificative și pe termen lung se recomandă să folosiți Crema Keida Skin cu Retinol și Acid Hialuronic zilnic, timp de măcar 2-3 luni. Crema Keida Skin se aplică dimineața și seara, pe pielea curată și uscată, masând ușor, cu mișcări circulare, fața, gâtul și zona decolteului.

Șase ingrediente minune pentru un ten de invidiat

 

Keida Skin conține, pe lângă retinol și acid hialuronic, alte patru ingrediente active care au rol de prevenție și de regenerare, asigurând hidratarea și hrănirea tenului.

Retinolul sau vitamina A este un ingredient regăsit în multe produse cosmetice, cu rolul de a stimula producția de colagen și de a oferi, astfel, elasticitate pielii. Tenul cu probleme precum acneea sau petele cutanate va fi recunoscător pentru această cremă și va redeveni rapid strălucitor, curat și plin de vitalitate.

Acidul hialuronic este responsabil cu hidratarea optimă a pielii și cu protejarea fibrelor de colagen și elastină; rolul său este de a reda fermitatea pielii, iar rezultatele se văd încă de la primele aplicări.

Efectul anti-îmbătrânire este asigurat și de niacinamida, un ingredient minune care, potrivit cercetărilor, reduce porii dilatați, ridurile și petele tenului acneic.

Îmbătrânirea pielii este un efect pe care nicio femeie nu și-ar dori să îl vadă în oglinda. Și totuși factorii de mediu și poluarea lovesc din plin în tenul pe care ni l-am dori pur și simplu perfect.

Peptidele din compoziția cremei Keida Skin cu Retinol și Acid Hialuronic ameliorează semnele de îmbătrânire, estompând ridurile fine și dând pielii un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Vitamina E este un antoxidant esențial pentru un aspect plăcut al tenului, care îl calmează și îl hidratează pe termen lung și în profunzime.

Elasticitatea este condiția esențială pentru un ten tânăr și frumos, iar Keida Skin conține și extract de melc - un ingredient excelent pentru a hidrata și a încetini procesul de îmbătrânire.

Pentru a te convinge definitiv de efectele spectaculoase ale acestei creme, vizibile încă de la primele aplicări, află că ea a fost testată și lăudată și de medici specialiști. Ce au constatat? Rezultatele acestui mix de ingrediente de calitate, ale căror beneficii sunt confirmate și de cele mai recente studii de specialitate, sunt uimitoare; pielea va rămâne fermă, catifelată, ridurile vor fi vizibi reduse, iar tenul nu pare și nu se simte încărcat.

Indiferent de vârsta pe care o ai, factorii care determină îmbătrânirea pielii te afectează și pe tine, așa că folosește cu încredere crema care nu are doar rol corector, ci și de prevenire a ridurilor, grație în special hidratării în profunzime și hrănirii intense a tenului.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO