(P) Pregătește-ți sistemul imunitar pentru venirea sezonului rece cu vitamina plămânilor Air7

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Pregătește-ți sistemul imunitar pentru venirea sezonului rece cu vitamina plămânilor Air7

Aproape că putem spune că a trecut și vara anului 2020, o vară ieșită din tipare, o vară în care datorită contextului creat de pandemia de coronavirus vacanțele nu au avut aerul cu care eram obișnuiți.

 

Cu toate acestea fiecare dintre noi a căutat să se relaxeze în zilele de vacanță și în același timp a căutat să se protejeze împotriva coronavirusului.

Odată cu apropierea toamnei și cu sosirea sezonului rece medicii avertizează asupra faptului că este foarte important să avem un sistem imunitar puternic pentru a putea face față pandemiei de coronavirus, dar și altor boli respiratorii de sezon, așa cum este de exemplu gripa.

În acest context întărirea sistemului imunitar și în special a sistemului respirator trebuie să fie un obiectiv pentru fiecare dintre noi.

 

Complex de vitamine și ingrediente pentru sănătatea plămânilor

 

Faptul că folosim plămânii secundă de secundă nu mai este un secret pentru nimeni. Funcționarea plămânilor asigură respirația care este indispensabilă vieții, plămânii noștri fiind folosiți în fiecare zi de cel puțin 44 de mii de ori.

În vederea unui sistem respirator sănătos și a unor plămâni care să fie pregatiți pentru a putea face față atât noului coronavirus, cât și altor boli respiratorii care apar odată cu venirea sezonului rece, utilizarea unui complex de ingrediente naturale și vitamine poate reprezenta cea mai inspirată alegere.

Un astfel de complex de ingrediente naturale și vitamine destinat sănătății plămânilor și sistemului imunitar este Air7.

Air7 mai este cunoscut și sub denumirea de „vitamina plămânilor” prin prisma faptului că este singurul produs de pe piață care vine cu o serie de ingrediente menite a contribui la sănătatea plămânilor și la întărirea sistemului imunitar.

Astfel, în compoziția vitaminei plămânilor Air7 se regăsesc ingrediente precum Coenzima Q10, Cordyceps, Vitamina D3, Vitamina C, Vitamina E, Vitamina B6, Vitamina A, dar și Magneziu.

Toate aceste ingrediente sunt menite a susține sănătatea plămânilor și a întări sistemul imunitar pentru a fi pregătit în fața oricărui virus care poate sa fie mai virulent odată cu venirea sezonului rece.

 

Contribuția Air7 la sănătatea plămânilor și a sistemului imunitar

 

Prin utilizarea acestui supliment alimentar fiecare persoană va putea beneficia de o serie de atuuri în fața eventualelor boli apărute în sezonul rece sau în fața noului coronavirus. Astfel, vitamina plămânilor Air7 are o serie importantă de contribuții în tot ceea ce înseamnă sănătatea plămânilor și pentru fortifierea sistemului imunitar.

Putem aminti aici protecția foarte ridicată împotriva bacteriilor și a virusurilor care conduc la apariția diferitelor boli respiratorii prin suportul vitalității pulmonare, dar și creșterea aportului de oxigen la nivelul organismului prin creșterea nivelului de absorbție a oxigenului în cadrul plămânilor.

Conținutul ridicat de antioxidanți pe care îl asigură organismului reprezintă un alt punct forte al Air7, acești antioxidanți având rolul de a face față tulpinilor care pot fi iritante la nivelul tractului respirator. De asemenea contribuie la creșterea rezistenței plămânilor în fața oboselii.

 

Comandă acum vitamina plămânilor!

 

Pentru sănătatea ta și a familiei tale utilizarea vitaminei plămânilor Air7 poate fi o idee foarte inteligentă odată cu apropierea toamnei și a sezonului rece.

Fie că ne place, fie că nu ne simțim pregătiți, fiecare dintre noi trebuie să ne întoarcem la locul de muncă sau la școală. Acest lucru presupune contactul cu diferite persoane și creșterea riscului de a fi expuși la noul coronavirus sau la virusul gripal.

Tocmai în acest context vitamina plămânilor Air7 te poate proteja suplimentar pe tine și pe cei dragi. Acest produs poate fi găsit acum în majoritatea farmaciilor din țară sau poate fi comandat online accesând air7.ro.

Pentru cei care comandă online vitamina plămânilor Air7 se asigură transport gratuit oriunde în țară.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO