(P) Păreri Pefoc despre cum putem prelungi serile speciale alături de prietenii dragi

Pefoc

Prelungește nopțile agreabile petrecute alături de cei dragi, cu ajutorul unui incalzitor terasa special, oferit de prietenii noștri de la Pefoc.

Unul dintre cele mai longevive și apreciate branduri românești cu sediul central la Sibiu, specializat în comercializarea și montajul de soluții alternative de încălzire din întregul univers al termicelor. Și așa cum spuneam, pentru a alunga răcoarea nopților târzii și a te putea bucura neîntrerupt de poveștile și buna dispoziție în compania prietenilor tăi, acum nu o să mai ai nevoie de un semineu pefoc tradițional, atâta timp cât există o soluție mult mai practică și mai elegantă pentru acest tip de activități în aer liber, pretabilă în grădina casei tale sau pe terasa unui restaurant. Reprezentanții Pefoc ne-au explicat că și aceste modele de încălzire pentru exterior se împart în 3 categorii specifice: șemineul de exterior, încălzitorul pentru terasa pe gaz sau bioșemineul mobil

Și pentru că într-un singur articol nu am putea reuși să descriem întreaga gamă de șeminee de exterior, am decis să ne concentrăm atenția asupra unuia dintre cele mai populare modele propuse din oferta profesioniștilor sibieni: încălzitorul PATIO pentru terase și grădini.

Șemineele de exterior PATIO sunt variantele elegante de încălzire din spatele casei, care asigură căldura și lumina oriunde dorim (terasă, curte, foișor, grădină), pentru a crea o atmosfera unică. Arzătorul special conceput care dă foc natural este controlat printr-un sistem care va permite să reglați înălțimea flăcării. Aceste tipuri de șeminee de exterior sunt deosebit de sigure! Soluțiile inovatoare utilizate garantează 100% securitate. Protecția suplimentară este gândită împotriva contactului nedorit din partea celor mai tineri membri ai familiei (copii, bebeluși) sau a animalelor de companie.

Patio se potrivește oriunde. Încălzitorul poate fi un decor elegant pe terasa casei, în foișor sau în grădină. Poate fi închiriat sau folosit și în restaurante, precum și în industria hotelieră, ca un plus interesant pentru zona de luat masa și petrecerea timpului liber. Aspectul atractiv și căldura plăcută vor face ca grădinile și terasele să fie pline de oaspeți în timpul primăverii, precum și în serile de iarnă sau în cele mai răcoroase de vară. Viziunea naturală a focului este asigurată de utilizarea unui arzător ceramic modern. În plus, elementele decorative precum piatra sau sticla decorativă, pot fi utilizate pentru a îmbunătăți aspectul încălzitorului.

Acest tip de șemineu nu emite sunete sau miros. Activitatea sa nu influențează circulația aerului, ceea ce este esențial, în special pentru utilizatorii alergici. Este ușor de deplasat și de poziționat în zona aleasă, grație roților. Aparatul poate funcționa constant, cu putere maximă și încontinuu până la 30 de ore. Nu necesită curățarea sticlei deoarece, focul nu îl afumă. Pornirea sa este foarte ușoară și intuitivă datorită unei telecomenzi simplu de utilizat.

PATIO este alimentat cu gaz lichid din cilindrul ascuns în carcasă. Flăcările sunt închise într-o celulă din sticlă care protejează de contactul direct cu focul. Acest lucru va permite să admirați jocul de flăcări sub control complet. Partea inferioară a carcasei dispozitivului este din oțel, acoperită cu vopsea tip pulbere. Datorită acesteia, Patio este rezistent la daune. Camera inferioară a dispozitivului este protejată împotriva deschiderii neautorizate printr-un sistem de blocare montat în ușă. Ușile sunt deschise printr-un sistem push-to-open. Construcția superioară a încălzitorului asigură protecție împotriva focului. În plus, distribuie uniform căldura generată în 4 direcții diferite. Este echipat cu o supapă anti-înclinare specială care, în cazul răsturnării, întrerupe automat alimentarea cu gaz a regulatorului, stingând astfel flacăra.

Dispozitivul nu depinde de sistemul electric, pentru a ilumina terasa sau grădina. Încălzitorul este echipat cu un sistem automat de control de la distanță, complet securizat și avansat, care împiedică scurgerile de combustibil necontrolate. Datorită controler-ului încorporat, putem proteja dispozitivul de aprinderea neautorizată de către copii.

În final, te sfătuim să apelezi cu încredere la oferta prietenilor noștri de la Pefoc dacă și tu îți dorești un gratar de gradina sau un model de șemineu de exterior, potrivit inclusiv pentru închiriere către restaurantele, terasele sau evenimentele speciale, desfășurate în aer liber. Originalitatea și eleganța, combinate cu funcția eficientă a unui încălzitor cu gaz, va face ca terasele să fie întotdeauna pline cu oaspeți, în serile mai răcoroase.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Tendințe la parfumuri în toamna anului 2022
(P) Tendințe la parfumuri în toamna anului 2022
(P) Ce premii sunt puse la bătaie la Cupa Mondială din Qatar și cum a crescut fondul de premiere
(P) Ce premii sunt puse la bătaie la Cupa Mondială din Qatar și cum a crescut fondul de premiere

De la o ediție la alta, FIFA a mărit considerabil premiile oferite echipelor participante la Cupa Mondială.

(P) Ce a găsit o firmă de construcții/desfundări canalizare când a verificat instalația unui proprietar din București
(P) Ce a găsit o firmă de construcții/desfundări canalizare când a verificat instalația unui proprietar din București

Imaginează-ți că te trezești într-o zi ca ai canalizarea înfundată. Un adevărat coșmar pentru oricine iar din punct de vedere statistic... o certitudine, o adevarata bomba cu ceas.

Recomandări
Explozii la gazoductele Nord Stream. Ucraina acuză un ”atac terorist” al Moscovei. Cum ar putea fi afectată Europa
Explozii la gazoductele Nord Stream. Ucraina acuză un ”atac terorist” al Moscovei. Cum ar putea fi afectată Europa

Ucraina denunță un ”act terorist” al Moscovei, în timp ce oficialii atestă deja un act de sabotaj, după exploziile care au făcut nefuncționale gazoductele Nord Stream din Marea Baltică.

Cum arată și cât costă Iron Dome, sistemul pe care-l dorește România. Ar fi prima țară din Europa care îl cumpără | VIDEO
Cum arată și cât costă Iron Dome, sistemul pe care-l dorește România. Ar fi prima țară din Europa care îl cumpără | VIDEO

România are mari șanse de a deveni prima țară din Europa dotată cu Iron Dome, sistemul de apărare israelian considerat unul dintre cele mai performante din lume. O singură baterie mobilă a Domului de Fier costă 150 de milioane de dolari.

Referendumurile Rusiei din Ucraina s-au încheiat: S-a cerut alipirea regiunilor, potrivit celor care au numărat voturile
Referendumurile Rusiei din Ucraina s-au încheiat: S-a cerut alipirea regiunilor, potrivit celor care au numărat voturile

Referendumurile organizate de Rusia în regiunile ucrainene ocupate s-au încheiat marți, iar rezultatele nu sunt o surpriză pentru nimeni.