(P) Păreri Pefoc despre cum putem prelungi serile speciale alături de prietenii dragi

Pefoc

Prelungește nopțile agreabile petrecute alături de cei dragi, cu ajutorul unui incalzitor terasa special, oferit de prietenii noștri de la Pefoc.

Unul dintre cele mai longevive și apreciate branduri românești cu sediul central la Sibiu, specializat în comercializarea și montajul de soluții alternative de încălzire din întregul univers al termicelor. Și așa cum spuneam, pentru a alunga răcoarea nopților târzii și a te putea bucura neîntrerupt de poveștile și buna dispoziție în compania prietenilor tăi, acum nu o să mai ai nevoie de un semineu pefoc tradițional, atâta timp cât există o soluție mult mai practică și mai elegantă pentru acest tip de activități în aer liber, pretabilă în grădina casei tale sau pe terasa unui restaurant. Reprezentanții Pefoc ne-au explicat că și aceste modele de încălzire pentru exterior se împart în 3 categorii specifice: șemineul de exterior, încălzitorul pentru terasa pe gaz sau bioșemineul mobil

Și pentru că într-un singur articol nu am putea reuși să descriem întreaga gamă de șeminee de exterior, am decis să ne concentrăm atenția asupra unuia dintre cele mai populare modele propuse din oferta profesioniștilor sibieni: încălzitorul PATIO pentru terase și grădini.

Șemineele de exterior PATIO sunt variantele elegante de încălzire din spatele casei, care asigură căldura și lumina oriunde dorim (terasă, curte, foișor, grădină), pentru a crea o atmosfera unică. Arzătorul special conceput care dă foc natural este controlat printr-un sistem care va permite să reglați înălțimea flăcării. Aceste tipuri de șeminee de exterior sunt deosebit de sigure! Soluțiile inovatoare utilizate garantează 100% securitate. Protecția suplimentară este gândită împotriva contactului nedorit din partea celor mai tineri membri ai familiei (copii, bebeluși) sau a animalelor de companie.

Patio se potrivește oriunde. Încălzitorul poate fi un decor elegant pe terasa casei, în foișor sau în grădină. Poate fi închiriat sau folosit și în restaurante, precum și în industria hotelieră, ca un plus interesant pentru zona de luat masa și petrecerea timpului liber. Aspectul atractiv și căldura plăcută vor face ca grădinile și terasele să fie pline de oaspeți în timpul primăverii, precum și în serile de iarnă sau în cele mai răcoroase de vară. Viziunea naturală a focului este asigurată de utilizarea unui arzător ceramic modern. În plus, elementele decorative precum piatra sau sticla decorativă, pot fi utilizate pentru a îmbunătăți aspectul încălzitorului.

Acest tip de șemineu nu emite sunete sau miros. Activitatea sa nu influențează circulația aerului, ceea ce este esențial, în special pentru utilizatorii alergici. Este ușor de deplasat și de poziționat în zona aleasă, grație roților. Aparatul poate funcționa constant, cu putere maximă și încontinuu până la 30 de ore. Nu necesită curățarea sticlei deoarece, focul nu îl afumă. Pornirea sa este foarte ușoară și intuitivă datorită unei telecomenzi simplu de utilizat.

PATIO este alimentat cu gaz lichid din cilindrul ascuns în carcasă. Flăcările sunt închise într-o celulă din sticlă care protejează de contactul direct cu focul. Acest lucru va permite să admirați jocul de flăcări sub control complet. Partea inferioară a carcasei dispozitivului este din oțel, acoperită cu vopsea tip pulbere. Datorită acesteia, Patio este rezistent la daune. Camera inferioară a dispozitivului este protejată împotriva deschiderii neautorizate printr-un sistem de blocare montat în ușă. Ușile sunt deschise printr-un sistem push-to-open. Construcția superioară a încălzitorului asigură protecție împotriva focului. În plus, distribuie uniform căldura generată în 4 direcții diferite. Este echipat cu o supapă anti-înclinare specială care, în cazul răsturnării, întrerupe automat alimentarea cu gaz a regulatorului, stingând astfel flacăra.

Dispozitivul nu depinde de sistemul electric, pentru a ilumina terasa sau grădina. Încălzitorul este echipat cu un sistem automat de control de la distanță, complet securizat și avansat, care împiedică scurgerile de combustibil necontrolate. Datorită controler-ului încorporat, putem proteja dispozitivul de aprinderea neautorizată de către copii.

În final, te sfătuim să apelezi cu încredere la oferta prietenilor noștri de la Pefoc dacă și tu îți dorești un gratar de gradina sau un model de șemineu de exterior, potrivit inclusiv pentru închiriere către restaurantele, terasele sau evenimentele speciale, desfășurate în aer liber. Originalitatea și eleganța, combinate cu funcția eficientă a unui încălzitor cu gaz, va face ca terasele să fie întotdeauna pline cu oaspeți, în serile mai răcoroase.

Articol recomandat de sport.ro
EURO 2024 | Programul României din grupe la turneul final din Germania + când și cum se pot achiziționa biletele
EURO 2024 | Programul României din grupe la turneul final din Germania + când și cum se pot achiziționa biletele

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Clinica Dr. Sorin Nae: Excelență în Chirurgia Estetică și Tratamente Nechirurgicale în București
(P) Clinica Dr. Sorin Nae: Excelență în Chirurgia Estetică și Tratamente Nechirurgicale în București

Situată în centrul Bucureștiului, pe Strada Londra nr. 29, Clinica Dr. Sorin Nae oferă servicii de top în domeniul chirurgiei estetice și procedurilor nechirurgicale de înfrumusețare.

 

(P) Rolul tehnologiei în rutina ta de dimineață
(P) Rolul tehnologiei în rutina ta de dimineață

Numeroase studii arată că modul în care ne începem ziua ne influențează în mod definitoriu stilul de viață.

(P) Plătești pentru 1, beneficiază 2 - abonamentele medicale inovatoare lansate de Clinica Medikali la un an de la inaugurare
(P) Plătești pentru 1, beneficiază 2 - abonamentele medicale inovatoare lansate de Clinica Medikali la un an de la inaugurare

Clinica Medikali din București, un standard de excelență în serviciile medicale private, marchează un an de la inaugurare prin lansarea unui pachet inovator de abonamente de sănătate individuale.

Recomandări
EURO 2024: România, dueluri de foc în Grupa E, cu Belgia, Slovacia și câştigătoarea play-off-ului B
EURO 2024: România, dueluri de foc în Grupa E, cu Belgia, Slovacia și câştigătoarea play-off-ului B

Echipa națională de fotbal a României și-a aflat, sâmbătă, adversarele din grupele EURO 2024. Selecționata lui Edi Iordănescu va avea parte de meciuri tari în această rundă a turneului final.

„Persoane cu insulină în bagaje / Fără mâncare”. Mărturiile românilor care au rămas blocați pe aeroportul din Munchen
„Persoane cu insulină în bagaje / Fără mâncare”. Mărturiile românilor care au rămas blocați pe aeroportul din Munchen

Peste o sută de români, plecați la muncă sau în vacanță în Germania, au rămas blocați pe aeroportul din Munchen, din cauza ninsorilor puternice și a viscolului.

SUA nu vor permite „în niciun caz” alungarea palestinienilor din Fâșia Gaza, spune vicepreședinta Kamala Harris
SUA nu vor permite „în niciun caz” alungarea palestinienilor din Fâșia Gaza, spune vicepreședinta Kamala Harris

SUA nu vor permite „în niciun caz” strămutarea forțată a palestinienilor din Gaza și Cisiordania, a declarat sâmbătă vicepreședinta Kamala Harris, acesta fiind un mesaj către trupele israeliene care luptă împotriva Hamas.