(P) Optează pentru Cleanas, o firmă de servicii de curățenie din București de încredere!

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
cleanas advertorial

Curățenia reprezintă un aspect esențial în viața de zi cu zi.

Indiferent că este vorba de casa sau de biroul tău, este vital să te asiguri că îți desfășori activitățile cotidiene într-un spațiu imaculat, care să îți protejeze sănătatea și să îți ofere ordinea de care ai nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă.


De aceea, este important să apelezi la Cleanas, o firmă de servicii de curatenie Bucuresti și Ilfov, recunoscută pentru calitatea și profesionalismul serviciilor oferite. Cu o experiență de peste un deceniu în domeniu, Cleanas se bucură de recomandările clienților fideli, care susțin că este una dintre cele mai dinamice și profesionale companii din domeniu.

cleanas advertorial

 

Servicii oferite


Aici, vei avea parte de cele mai eficiente servicii de curățenie București și Ilfov, efectuate atât în sedii, clădiri, cât și la domiciliu. Apelează cu încredere la Cleanas și te vei bucura de curățenie ireproșabilă, realizată „ca la carte”. Așadar, iată care sunt serviciile asigurate de această firmă!


• Curățenie birouri și spații comerciale;
• Curățenie locuințe;
• Curățat canapele și fotolii;
• Curățat mochete și covoare;
• Curățenie scări de bloc
• Spălat geamuri și vitrine;
• Servicii de dezinfectare, deratizare și dezinsecție.


Poți opta pentru servicii de curățenie București pentru domiciliul tău sau pentru locul de muncă. În cazul în care dorești să colaborezi cu Cleanas pentru cea de-a doua opțiune, nu te vei bucura doar de un aspect impecabil al zonelor de lucru. Vei crea o imagine mai bună a companiei, vei reduce riscul de contaminare biologică și vei observa cum nivelul de productivitate crește.


De asemenea, Cleanas oferă servicii de curățenie la domiciliu. Programul încărcat nu îți permite să îți păstrezi casa pe cât de imaculată ți-ai dori, motiv pentru care ai nevoie de o firmă de curățenie profesionistă, care să aibă grijă de acest aspect.
Iar asta nu e tot! Cleanas aduce și servicii de pest control, cu ajutorul cărora vei reuși să scapi definitiv de dăunătorii din spațiul de lucru. Pe deasupra, profesioniștii care se vor ocupa de această operațiune îți vor explica în detaliu cum trebuie să procedezi pentru a evita astfel de probleme pe viitor.

 

Beneficii


Experții Cleanas sunt certificați și specializați în curățenie, motiv pentru care poți fi sigur că îți lași casa ori spațiul de lucru pe mâna unor profesioniști. Specialiștii acestei firme sunt verificați cu atenție și dau întotdeauna dovadă de profesionalism și responsabilitate.


Pe deasupra, contractul pe care îl vei semna cu Cleanas va fi unul flexibil, pe care îl poți stabili în funcție de programul și de alte aspecte care te interesează. Astfel, vei reuși să te bucuri de un spațiu imaculat cu minimum de efort.


Nu trebuie decât să vizitezi platforma online a firmei Cleanas sau să apelezi numărul de telefon 0723 330 602 pentru a stabili tipul de servicii de care ai nevoie. Tu alegi momentul în care echipa specializată în curățenie se va deplasa la adresa selectată de tine din Ilfov sau din București, indiferent de sectorul sau localitatea în care locuiești.


Dacă ești perfecționist și pui accent pe calitate și profesionalism, apelează cu încredere la Cleanas, o firmă de servicii de curățenie din București de top, care oferă de fiecare dată rezultatele promise!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO