(P) Creațiile artiștilor români contemporani, disponibile acum sub formă de decorațiuni interioare, pe emerca.ro!

10-12-2020 14:05

(P) Creațiile artiștilor români contemporani, disponibile acum sub formă de decorațiuni interioare, pe emerca.ro!

Prețul pus pe artă a cam scăzut în ultimul timp, mai ales în ceea ce privește arta creată de artiștii români contemporani.

Era de mult timp nevoie de o platformă prin care aceștia să își expună creațiile. Acum au ocazia să colaboreze cu eMerca - platforma în care elementele de decor interior poartă semnătura artiștilor români de care societatea pare că a uitat.

eMerca este despre cum publicul poate achiziționa acum tablouri sticla și tablouri canvas unicate. Prin unicat ne referim la faptul că prezintă o imagine surprinsă de artiști fotografi români, imagine mai puțin cunoscută, însă plină de emoție. De aici pot achiziționa toți cei interesați tablouri prin care își pot transforma locuința în una originală, cel puțin în ceea ce privește decorațiunile expuse.

 

eMerca susține artiștii români cu inițiativă!

 

eMerca, platformă online, susține artiștii români cu inițiativă, valorificându-le creațiile prin intermediul tablourilor. Pe viitor multe alte articole vor purta imprimată imaginea surprinsă de diferiți artiști români. Momentan publicul poate alege din două categorii selecte de produse - tablouri de sticlă și tablouri canvas.

Platforma eMerca este la început de drum, moment în care are poate cea mai mare nevoie de susținere, susținere pe care o folosește mai departe pentru a stimula artiștii români. Aceștia nu ar trebui să stea în umbră, mai ales când dispun de creații interesante, creații ce combină mai multe stiluri de interes și au potențial pentru a fi pe placul publicului larg.

 

Diversitate la capitolul tablouri din sticlă, pe emerca.ro

 

Cei ce vor să aducă unicitatea în propria locuință își pot inspira alegerile din stocul de tablouri din sticlă de pe emerca.ro. Aici regăsesc, după cum s-a enunțat și anterior, tablouri ce prezintă fotografii ale artiștilor români. Așadar, unicitatea este la ea acasă în cadrul platformei online emerca.ro.

Imaginile printate pe tablourile de sticlă disponibile surprind natura, dar și zona urbană în diferite anotimpuri. O parte din modelele expuse în cadrul platformei surprind peisaje inedite de iarnă, deci au un motiv în plus pentru care să fie achiziționate de public.

Pentru a găsi cu o mai mare ușurință tabloul de interes, cei interesați pot folosi și filtrul de căutare din cadrul paginii. În acest fel, intră mult mai ușor în contact cu modelul dorit, în funcție de tematica pe care o reprezintă - abstract, natură, animale sau orașe.

 

Tablourile canvas de la eMerca sau cum să decorezi locuința ca un adevărat artist!

 

De cele mai multe ori, publicul român apelează la designeri de interior pentru a oferi propriei locuințe o notă unică. Nu mai este neapărat cazul de când platforma emerca.ro a fost lansată. Vorbim din start aici de piese unicate, cu prețuri pliabile pe orice buget ce pot oferi chiar din momentul amplasării în locuința în cauză o notă autentică.

eMerca este despre cum poți avea o locuință unică fără a investi prea mult în asta. Totodată, tablourile regăsite pe emerca.ro pot fi și un cadou excelent pentru cei dragi de Crăciun.

Mai multe detalii privind produsele disponibile direct pe emrca.ro sau prin completarea formularului de contact.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO