(P) O perspectivă nouă - Lansarea website-ului de avocatură Zgripcea & Constantin

servicii juridice

Zgripcea & Constantin este o echipă de avocați cu experiență de peste 13 ani în domeniul juridic. Obiectivul echipei este să propulseze Asistența Juridică la nivelul următor și să ofere clienților firmei servicii de înaltă calitate, la prețuri corecte.

 

În cadrul echipei Zgripcea & Constantin un deosebit accent se pune pe transparență și comunicare, noul website lansat permițând potențialilor clienți să interacționeze mai ușor cu avocatul.

În cadrul echipei Zgripcea & Constantin beneficiezi de o gamă variată de servicii, prin prisma specialiștilor din cadrul echipei cu o vastă experiență în domenii de activitate precu: divorț, partaj succesoral, partaj de bunuri, crimă organizată, spălare de bani, executare silită, evaziune fiscală, infracțiuni informatice, contrabandă, fals și uz de fals, gestiune frauduloasă, înșelăciune, delapidare, infracțiuni bancare, trafic de droguri, șantaj, amenințare, violare de domiciliu, lovirea sau alte violențe, vătămare corporală, redactare notificări, acțiuni în justiție, reziliere contract, malpraxis, intabulare bunuri, obținere fonduri europene, conformitatea produselor și multe altele.

O echipă dedicată, care luptă până la capăt pentru drepturile clienților

Echipa Zgripcea & Constantin este formată din specialiști care și-au dedicat întreaga carieră protecției și repsectării drepturilor clienților săi, membrii fondatori fiind dl și dna Avocati Zgripcea si Constantin.

Dl. Avocat Zgripcea Gabriel activează  în domeniul juridic  de 16 ani fiind specializat în Drept Penal și Drept Comercial. Acesta a studiat dreptul în cadrul Universității de Vest din Timișoara - Facultatea de Drept, ulterior urmând cursurile de masterat în Dreptul Afacerilor la Uniunea Rennes I din Franța. Începând cu anul 2007 a activat în cadrul societății civile Salans Moore, biroul București. Acesta s-a specializat în drept comercial, luând parte la numeroase proiecte complexe.

Clienții îl consideră pe dl. Avocat Zgripcea Gabriel un profesionist desăvârșit cu experiență, cu o capacitate de analiză extraordinară.

Acesta este specializat în drept penal și drept penal al afacerilor. De-a lungul carierei a reprezentat atât persoane publice, politicieni, cât și corporații, atât în sfera penală, cât și în sfera civilă. Dl. Avocat Zgripcea Gabriel are sprijinul unei vaste echipe formată din experți contabili, auditori, executori judecătorești, notari ș.a.m.d.

Dna. Avocat Constantin Doina a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova, deține un Master în Drepturile Omului și este Mediator. Avocatura este o profesie care îi vine ca o mănușă. Dna, Avocat Doina Constantin crede în justiție și are o capacitate înnăscută de a remedia și gestiona situațiile juridice.

Începutul carierei de avocat a reprezentat și prima colaborare cu una dintre cele mai bune societăți de avocatură din Craiova, fiind îndrumată de: Elena Oancea, Sebastian Rădulețu și Cosmin Gheorghe. De-a lungul timpului, Doina Constantin a reprezentat persoane cu situații conflictuale complexe, într-o varietate de probleme de drept al familiei, începând cu divorțuri și continuând cu cazuri de paternitate, modificări de pensie de întreținere sau stabilire a domiciliului și chiar întreținerea soțului în cazuri excepționale. Ea are o experiență vastă în cazuri de drept al familiei și succesiune, dar a obținut rezultate favorabile pentru clienții săi și în litigii contractuale, exproprieri și recuperări de creanțe. De asemenea, este un negociator abil și eficient cu care este simplu să lucrezi.

Avantajul de a colabora cu profesioniști în domeniul juridic

Când colaborezi cu specialiști în domeniul juridic ai garanția că drepturile tale conferite prin lege îți vor fi respectate. Pentru membrii echipei acestei firme lupta pentru dreptate începe încă de când un client le calcă pragul. Astfel, atât prin modul de a negocia, cât și prin vastele cunoștințe pe care le posedă aceștia, multe dintre spețe se rezolvă în afara sălii de judecată, clienții obținând cele mai bune rezultate cu o minimă investiție din toate punctele de vedere, respectiv financiar și emoțional.

Echipa Zgripcea și Constantin creează parteneriate pe termen lung. Clienții care apelează la Zgripcea & Constantin devin clienți fideli, datorită mai multor factori printre care comunicarea excelentă cu avocatul colaborator, soluțiile practice, onorariile practicate, aceștia făcându-și o idee per ansamblu de la începutul colaborării, vis a vis de bugetul de care ar avea nevoie.

Profită de noul website zgripcea-constantin.ro pentru a descoperi mai multe detalii privind serviciile oferite de avocații Zgripcea Gabriel și Constantin Doina. Primul pas îți aparține, programând o întâlnire.

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum să îți construiești singur piscina în 2023 – trenduri și sfaturi de la specialiști
(P) Cum să îți construiești singur piscina în 2023 – trenduri și sfaturi de la specialiști

În ultimii ani trendul pe piața construcțiilor de piscine s-a mutat către achiziționarea de kituri și echipamente pentru piscine de la firme specializate și construirea acestora în regie proprie.

(P) Actori celebri in filme cu cazinouri si poker
(P) Actori celebri in filme cu cazinouri si poker

Cand vine vorba de filme cu jocuri de noroc, pasionatii de acest subiect au o multime de variante, unele dintre filme ramanand in istorie, atat prin prisma povestii dar si a actorilor uriasi care fac parte din distributie.

(P) Asigurarea facultativă de locuință: dependințele sunt acoperite?
(P) Asigurarea facultativă de locuință: dependințele sunt acoperite?

Acasă nu înseamnă doar ce se află între cei patru pereți, ci și curtea, garajul, locul de joacă al celor mici sau magazia pe care abia ai construit-o.

Recomandări
Caracatița de la Aeroportul Henri Coandă. Mita uriașă care ar fi fost cerută pentru prelungirea contractelor de închiriere
Caracatița de la Aeroportul Henri Coandă. Mita uriașă care ar fi fost cerută pentru prelungirea contractelor de închiriere

22 de milioane de euro, aceasta este mita uriașă care ar fi fost cerută pentru prelungirea contractelor de închiriere a spațiilor comerciale din Aeroportul Otopeni.

Ministerul Justiției revine: În doar câteva ore, pragul pentru abuzul în serviciu a scăzut de la 250.000 la 9.000 de lei
Ministerul Justiției revine: În doar câteva ore, pragul pentru abuzul în serviciu a scăzut de la 250.000 la 9.000 de lei

Ministerul Justiţiei a anunţat că va susţine adoptarea de către Camera Deputaţilor a unui prag de 9.000 de lei.

ANAF: Persoanele fizice care fac comerț online, dar nu sunt înregistrate fiscal, vor fi controlate în următoarea perioadă
ANAF: Persoanele fizice care fac comerț online, dar nu sunt înregistrate fiscal, vor fi controlate în următoarea perioadă

Persoanele fizice care fac comerț online pe diferite platforme de anunțuri inclusiv pe rețele de socializare, dar nu sunt înregistrate fiscal vor fi controlate în următoarea perioadă.