(P) Top 5 sfaturi pentru alegerea unei săli de conferință în București

(P) Top 5 sfaturi pentru alegerea unei săli de conferință în București

Conceptul evenimentului tău este gata… ce urmează? Alegerea unei săli potrivite, care să găzduiască cu succes, să reprezinte un spațiu ideal și să fie un loc confortabil pentru invitați.

Fie că discutăm despre un eveniment corporate, de business sau team-building alegerea sălii potrivite este cea care face diferența. Iată care sunt cele mai importante aspecte de luat în calcul pentru a te asigura că locul ales reprezintă cea mai bună variantă:

Prețul

Ai planificat un anumit buget pentru eveniment? Dacă acest aspect este încă neclar poți accesa platforma Instant.Space pentru a te ajuta în acest pas - aici poți introduce un interval de buget și vei primi acele variante care sunt relevante pentru tine.  

Capacitatea sălii

Este recomandat să stabilești din timp lista cu invitați/participanți pentru a cunoaște capacitatea sălii dorite. Această estimare este importantă din mai multe motive:

• confortul și siguranța celor prezenți sunt primele variabile de luat în calcul - de exemplu 500 de persoane nu vor avea spațiul necesar într-o sală cu o capacitate de 250 de persoane O sală prea mică va părea prea aglomerată iar una prea mare va transmite o idee de neimplicare, distanțare. De asemenea sunt anumite cerințe legate de prevenția incendiilor sau a altor situații de urgență pe care locul de desfășurare va trebui să le respecte.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

• majoritatea locațiilor oferă detalii referitoare la capacitatea sălilor și ar trebui să urmărești ca publicul invitat să fie ușor sub limita de capacitate, niciodată peste.

• sunt anumite săli care oferă opțiuni în ceea ce privește compartimentarea susținând astfel fluxul de activități - de la înregistrare până la acomodarea invitaților. Așadar în cadrul unui spațiu potrivit se poate avea o perspectivă de ansamblu corectă pe măsură de etapele se derulează.

Pe Instant.Space primești o descriere în detaliu a sălii și posibilități de configurare.

Accesibilitatea

Alege o sală de conferință într-o locație bună și ușor de accesat. Bucureștiul este un oraș aglomerat și, de aceea, e nevoie să te asiguri că există modalități facile de acces. Poți selecta o sală în apropierea unor repere-cheie, a unei stații de metrou sau care oferă opțiuni de parcare în apropiere. Dacă sunt mai mulți invitați din străinătate poți alege o sală ușor accesibilă pe ruta aeroport-oraș. 

Dacă îți dorești să organizezi un eveniment care se va desfășura pe parcursul a mai multor zile este important să închiriezi o sală într-o zona care oferă atracții pentru invitați. Astfel, în pauzele mai lungi oamenii se pot grupa sau explora individual vecinătățile. 

Reputația locației

Recomandarea unui loc sau serviciu este rezultatul satisfacției. Ceea ce face ca un loc să fie bine văzut este reputația acestuia. Reputația înseamnă că serviciile oferite sunt de cel mai înalt standard iar persoanele care au beneficiat de acestea sunt mulțumite. Alegerea unei sali de conferinta in Bucuresti este legată și de istoricul/evenimentele organizate în acel loc. Uneori, anumite locuri sunt specializate în găzduirea unor întâlniri tematice. Poți studia și feedback-ul altor persoane care au închiriat o anumită locație pentru a afla și alte opinii. Pe Instant.Space poți alege o sală de conferință cu o bună reputație, potrivită întocmai obiectivelor tale. 

Adaptabilitatea la necesitățile evenimentului

Alege o sală de conferință ținând cont și de flexibilitatea pe care o ai la dispoziție. Uneori apar o serie de evenimente neprevăzute, însă, cu toate acestea, se pot găsi soluții atunci când există deschidere. Configurația scaunelor și designul interiorului, serviciile de cazare/catering sau experiența personalului - toate acestea contează pentru a alege o variantă care să ofere adaptabilitate.

Fie că organizezi o recepție, o conferință de presă de dimineața sau o întâlnire de afaceri la amiază asigură-te că locația are experiență în găzduirea unor evenimente similare iar personalul poate ajuta cu toate operațiunile ce țin de acomodarea, servirea și asistența tehnică. Sălile care oferă și servicii de catering/resurse audio-vizuale sunt ideale deoarece vei beneficia de tot ce este necesar sau chiar se pot oferi servicii conexe în cazul în care oaspeții au nevoie de ceva. 

Instant.Space îți oferă posibilitatea de a primi informații relevante în privința celor 4 aspecte prezentate mai sus, extrem de importante în procesul organizării unui eveniment.

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghidul complet al articolelor de pescuit pentru începători
(P) Ghidul complet al articolelor de pescuit pentru începători

Pășirea în lumea pescuitului poate fi la fel de entuziasmantă cât este de intimidantă pentru începători.

(P) Nu rata aceste oportunități când ești student
(P) Nu rata aceste oportunități când ești student

Sunt mai multe oportunități care se ivesc de obicei atunci când ești student, de aceea este important să profiți de toate aceste oportunități.

 

(P) Prima dată când apelezi la servicii de închiriere auto? Iată ce trebuie neapărat să știi
(P) Prima dată când apelezi la servicii de închiriere auto? Iată ce trebuie neapărat să știi

Serviciile de închiriere auto au devenit, în ultimii ani, o soluție tot mai eficientă și în România, la care apelează tot mai des atât persoane fizice, cât și companii.

Recomandări
Răspunsul ironic dat de Iohannis după ce a fost întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux: „E unul mic”
Răspunsul ironic dat de Iohannis după ce a fost întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux: „E unul mic”

Klaus Iohannis a declarat marţi, întrebat de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu unul de linie, motivând că a venit într-o deplasare externă, aşa cum au fost şi multe altele, „în interesul României”.

Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul

Liderii sud-coreean şi român s-au angajat să stimuleze cooperarea în industria de apărare, în timp ce Seulul încearcă să se impună ca al patrulea exportator de armament din lume.

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.