(P) Top 5 sfaturi pentru alegerea unei săli de conferință în București

(P) Top 5 sfaturi pentru alegerea unei săli de conferință în București

Conceptul evenimentului tău este gata… ce urmează? Alegerea unei săli potrivite, care să găzduiască cu succes, să reprezinte un spațiu ideal și să fie un loc confortabil pentru invitați.

Fie că discutăm despre un eveniment corporate, de business sau team-building alegerea sălii potrivite este cea care face diferența. Iată care sunt cele mai importante aspecte de luat în calcul pentru a te asigura că locul ales reprezintă cea mai bună variantă:

Prețul

Ai planificat un anumit buget pentru eveniment? Dacă acest aspect este încă neclar poți accesa platforma Instant.Space pentru a te ajuta în acest pas - aici poți introduce un interval de buget și vei primi acele variante care sunt relevante pentru tine.  

Capacitatea sălii

Este recomandat să stabilești din timp lista cu invitați/participanți pentru a cunoaște capacitatea sălii dorite. Această estimare este importantă din mai multe motive:

• confortul și siguranța celor prezenți sunt primele variabile de luat în calcul - de exemplu 500 de persoane nu vor avea spațiul necesar într-o sală cu o capacitate de 250 de persoane O sală prea mică va părea prea aglomerată iar una prea mare va transmite o idee de neimplicare, distanțare. De asemenea sunt anumite cerințe legate de prevenția incendiilor sau a altor situații de urgență pe care locul de desfășurare va trebui să le respecte.

• majoritatea locațiilor oferă detalii referitoare la capacitatea sălilor și ar trebui să urmărești ca publicul invitat să fie ușor sub limita de capacitate, niciodată peste.

• sunt anumite săli care oferă opțiuni în ceea ce privește compartimentarea susținând astfel fluxul de activități - de la înregistrare până la acomodarea invitaților. Așadar în cadrul unui spațiu potrivit se poate avea o perspectivă de ansamblu corectă pe măsură de etapele se derulează.

Pe Instant.Space primești o descriere în detaliu a sălii și posibilități de configurare.

Accesibilitatea

Alege o sală de conferință într-o locație bună și ușor de accesat. Bucureștiul este un oraș aglomerat și, de aceea, e nevoie să te asiguri că există modalități facile de acces. Poți selecta o sală în apropierea unor repere-cheie, a unei stații de metrou sau care oferă opțiuni de parcare în apropiere. Dacă sunt mai mulți invitați din străinătate poți alege o sală ușor accesibilă pe ruta aeroport-oraș. 

Dacă îți dorești să organizezi un eveniment care se va desfășura pe parcursul a mai multor zile este important să închiriezi o sală într-o zona care oferă atracții pentru invitați. Astfel, în pauzele mai lungi oamenii se pot grupa sau explora individual vecinătățile. 

Reputația locației

Recomandarea unui loc sau serviciu este rezultatul satisfacției. Ceea ce face ca un loc să fie bine văzut este reputația acestuia. Reputația înseamnă că serviciile oferite sunt de cel mai înalt standard iar persoanele care au beneficiat de acestea sunt mulțumite. Alegerea unei sali de conferinta in Bucuresti este legată și de istoricul/evenimentele organizate în acel loc. Uneori, anumite locuri sunt specializate în găzduirea unor întâlniri tematice. Poți studia și feedback-ul altor persoane care au închiriat o anumită locație pentru a afla și alte opinii. Pe Instant.Space poți alege o sală de conferință cu o bună reputație, potrivită întocmai obiectivelor tale. 

Adaptabilitatea la necesitățile evenimentului

Alege o sală de conferință ținând cont și de flexibilitatea pe care o ai la dispoziție. Uneori apar o serie de evenimente neprevăzute, însă, cu toate acestea, se pot găsi soluții atunci când există deschidere. Configurația scaunelor și designul interiorului, serviciile de cazare/catering sau experiența personalului - toate acestea contează pentru a alege o variantă care să ofere adaptabilitate.

Fie că organizezi o recepție, o conferință de presă de dimineața sau o întâlnire de afaceri la amiază asigură-te că locația are experiență în găzduirea unor evenimente similare iar personalul poate ajuta cu toate operațiunile ce țin de acomodarea, servirea și asistența tehnică. Sălile care oferă și servicii de catering/resurse audio-vizuale sunt ideale deoarece vei beneficia de tot ce este necesar sau chiar se pot oferi servicii conexe în cazul în care oaspeții au nevoie de ceva. 

Instant.Space îți oferă posibilitatea de a primi informații relevante în privința celor 4 aspecte prezentate mai sus, extrem de importante în procesul organizării unui eveniment.

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum să îți construiești singur piscina în 2023 – trenduri și sfaturi de la specialiști
(P) Cum să îți construiești singur piscina în 2023 – trenduri și sfaturi de la specialiști

În ultimii ani trendul pe piața construcțiilor de piscine s-a mutat către achiziționarea de kituri și echipamente pentru piscine de la firme specializate și construirea acestora în regie proprie.

(P) Actori celebri in filme cu cazinouri si poker
(P) Actori celebri in filme cu cazinouri si poker

Cand vine vorba de filme cu jocuri de noroc, pasionatii de acest subiect au o multime de variante, unele dintre filme ramanand in istorie, atat prin prisma povestii dar si a actorilor uriasi care fac parte din distributie.

(P) Asigurarea facultativă de locuință: dependințele sunt acoperite?
(P) Asigurarea facultativă de locuință: dependințele sunt acoperite?

Acasă nu înseamnă doar ce se află între cei patru pereți, ci și curtea, garajul, locul de joacă al celor mici sau magazia pe care abia ai construit-o.

Recomandări
”Afacerea” cu refugiați nu mai merge. Românii îi dau afară pe ucraineni din case pentru că nu mai primesc bani de la stat
”Afacerea” cu refugiați nu mai merge. Românii îi dau afară pe ucraineni din case pentru că nu mai primesc bani de la stat

Ucrainenii refugiați la noi în țară se tem că vor fi obligați să părăsească de luna viitoare locuințele închiriate, plătite de stat.  

Rareș Bogdan: „Nu credeam că voi trăi să văd cum OUG 13 este reinventată cu concursul propriului meu partid, PNL”
Rareș Bogdan: „Nu credeam că voi trăi să văd cum OUG 13 este reinventată cu concursul propriului meu partid, PNL”

„Pragul de hoție” și reinventarea OUG13 sunt o „mizerie” reinventată de PNL, crede europarlamentarul Rareș Bogdan, după stabilirea în Senat a pragului de 250.000 de lei sub care nu există infracțiunea de abuz în serviciu.

„Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”. Mesajul postat de Ana Morodan, după ce s-a ales cu trei dosare penale
„Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”. Mesajul postat de Ana Morodan, după ce s-a ales cu trei dosare penale

La mai puțin de 24 de ore după ce a părăsit arestul poliției, Ana Morodan a postat primul mesaj pe social media, după seria de incidente în care a fost implicată.