(P) Noua colecție de genți LANCASTER PARIS primăvară-vară 2021 a ajuns în România

Dată publicare: 16-04-2021 11:55
Dată actualizare: 16-04-2021 12:00


(P) Noua colecție de genți LANCASTER PARIS primăvară-vară 2021 a ajuns în România

12 aprilie 2021 – București – Brand-ul românesc de accesorii din piele Karine anunță apariția celei mai noi colecții de genți LANCASTER PARIS în magazinele sale.

Colecția primăvară-vară invită doamnele și domnișoarele să adauge un strop de culoare și prospețime garderobei lor în ton cu moda pariziana.

 

Abordând o imagine contemporană și plină de viață, noile modele de posete si genti dama elegante LANCASTER PARIS promit să animeze stilul personal și unic al fiecărei femei.

Sezonul acesta, tema principală a colecției se învârte în jurul spiritului de primăvară. De la paleta de culori versatilă și vie la formele noi de genți, accesoriile propuse vor redefini ținutele doamnelor indiferent de ocazie. Creatorii genților povestesc despre inspirația care a stat la baza acestui sezon ca având o notă puternic feminină și personală.

Paleta culorilor se pretează pe ambele tonalități specifice sezonului primăvăratic. Colectia cupride genti piele naturala în tonuri vibrante sau în pasteluri plăcute. De asemenea, aspectul fiecărui model a fost gândit pentru a se potrivi cu diferite tipuri de ținute. Astfel, fiecare femeie are opțiunea de a alege geanta care îi comunică stilul personal cel mai bine: de la o fire îndrăzneață și rebelă la o personalitate delicată, cu un look clasic; de la un stil casual la o ținută elegantă de seară.

 

Pe lângă stil, compania franțuzească pune mare accent pe calitatea și finețea produsului final. Gențile LANCASTER PARIS sunt realizate din piele naturală de cea mai înaltă calitate. Acest material clasic care a trecut testul timpului conferă genții un aer elegant, dar și o durabilitate mai mare. Când vă veți decide să cumpărați un produs LANCASTER PARIS, fiți sigure că veți avea un companion trainic în garderoba dumneavoastră. De fapt, Karine oferă o garanție de 2 ani fiecărei genți achiziționate, livrare și retur gratuite pentru orice geantă cumpărată și un serviciu de clienți rapid și de încredere.

Un punct important atât pentru creatorii parizieni cât și pentru echipa Karine îl reprezintă prețul pieselor vestimentare. Ca raport calitate-preț, gențile din noua colecție sunt poziționate la un preț accesibil doamnelor din România. Ambele brand-uri împărtășesc ideea promovării produselor de lux care să dezvolte stilul fiecărei femei. Prin accesibilitatea prețului, brand-urile își doresc împuternicirea femeilor, ca ele să nu se mai oprească în a își exprima esența doar din cauza prețului. Stilul personal autentic se construiește pe baza unor piese cu gust, de o calitate înaltă, care ajung să comunice ce e mai frumos despre purtătoare.

Colecția de genți LANCASTER PARIS și-a găsit o „acasă” în mod natural alături de echipa Karine, care are ca misiune renașterea stilului și aprecierea calității în România. Astfel, femeile românce pot opta pentru o imagine aranjată și în perfectă armonie cu personalitatea proprie.

Doamnele și domnișoarele interesate de noile piese sunt invitate să intre pe site-ul karine.ro pentru a descoperi întreaga colecție primăvară-vară 2021 marca LANCASTER PARIS.

Sursa: Pro TV

Tags: lancaster,


VIDEO PROTVPLUS.RO