(P) Noile hoteluri Continental Hotels | Investiţia se ridică la 6,86 milioane de euro

Ultima actualizare: 30-06-2021 15:43
(P) Noile hoteluri Continental Hotels | Investiţia se ridică la 6,86 milioane de euro

Continental Hotels, cel mai mare lanț hotelier românesc, deschide în acest an, patru noi hoteluri renovate și reamenajate integral.

Hotelurile, care au activat prin prisma unui contract de management sub un alt brand hotelier până în iulie 2020, vor reîntregi portofoliul de branduri hoteliere proprii ale Continental Hotels.

În urma lucrărilor de renovare și reamenajare, care au avut o durată de execuţie de 8 luni şi care au ridicat valoarea totală a investiţiei de 6,85 milioane de euro, Continental Hotels anunţă deschiderea celor patru hoteluri după cum urmează: Continental Forum București care a avut deschiderea pe 30 mai 2021, Continental Forum Constanța care şi-a deschis porţile pe 19 mai, MyContinental Sibiu care va fi deschis începând cu data de 23 iulie și MyContinental București, care va fi deschis publicului în toamna acestui an.„2021 este an aniversar pentru Continental Hotels. Pentru că împlinim 30 de ani de activitate pe piața din România, am dorit, printre altele, să marcăm acest moment și prin rebranduirea acestor patru hoteluri, în trei orașe importante din țară.”
, declară Radu Enache, CEO și Președinte Continental Hotels.

Iată mai multe detalii despre hotelurile renovate.

Continental Forum București – deschis pe 30 mai 2021

Hotelul, situat în vecinătatea Parlamentului României și funcționează sub un standard de patru stele, are o disponibilitate de 161 camere, dispune de 7 săli de conferință și un restaurant Continental Bistro. Datorită poziționării excelente (acesta permite clienților săi acces rapid și ușor către toate punctele de interes din oraș), dar și serviciilor de cea mai bună calitate, hotelul are potențialul de a se încadra în topul celor mai bune hoteluri din București.

MyContinental București – urmează a fi deschis publicului în toamna acestui an

Hotelul, situat în apropierea Gării de Nord, se va deschide în toamna acestui an. Acesta va funcţiona sub un standard trei stele plus, va avea disponibile 250 de camere, opt săli de conferință, un restaurant MyBistro, dar şi o cofetărie Tekaffe. Hotelul va reveni cu o nouă înfăţişare în circuitul foarte competitiv al hotelurilor economice, oferind calitatea recunoscută a lanțului hotelier.

Continental Forum Constanța – deschis pe 17 mai 2021

Hotelul, pe lângă serviciile excepţionale oferite clienţilor săi, beneficiază de o poziţionare excelentă şi permite accesul facil către cea mai renumită plajă din Constantă, dar şi la numeroase atracţii turistice, precum: Piața Ovidiu, Portul Turistic sau Edificiul Roman cu Mozaic. Acesta va funcţiona sunt un standard de patru stele, va avea o disponibilitate de 154 camere, trei săli de conferinţă, un salon destinat evenimentelor private şi un restaurant Continental Bistro.

MyContinental Sibiu – urmează a fi deschis publicului începând cu 23 iulie 2021

Hotelul este situat chiar în mijlocul oraşului şi permite acces rapid către cele mai importante obiective turistice din zonă, precum: Piața Mare, Muzeul Național Brukenthal, Piața Mică, celebrul pod al Minciunilor şi Teatrul Național Radu Stanca – situat la doar două minute depărtare.

Hotelul, de trei stele, va avea o disponibilitate de 195 camere, 6 săli de conferință și un restaurant MyBistro.12 hoteluri cu 1.860 de camere

Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri hoteliere proprii: Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele) precum și cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, MyBistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetăria Continental. Prezent în oraşele: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Târgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, Continental Hotels însumează peste 1860 de camere în 8+4 unități hoteliere.„Încrederea pe care o au clienții noștri în noi, câștigată de-a lungul timpului prin serviciile de calitate, ne-a dat acest imbold de a merge înainte și de a accepta provocările unui an, și așa, destul de greu printr-o nouă provocare: aceea de a continua să îmbunătățim serviciile noastre printr-un rebranding curajos într-un mediu foarte ostil pentru industria actuală a turismului. Ne bucurăm mult că am reușit să ducem acest plan la bun sfârșit.”, afirma Radu Enache, CEO Continental Hotels.Pentru mai multe informații, vizitați: www.continentalhotels.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO