(P) Măștile sunt disponibile și la producători autohtoni - Coneltex produce în Suceava sute de seturi de măști medicale

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
CONELTEX

Am depășit etapa în care măștile se găseau greu și aveau și triplu preț chiar.

Pentru că a fost o necesitate absolută, măștile au devenit se pare punct de interes și în rândul producătorilor autohtoni ce activează pe piața textilelor. Este și cazul celor de la Coneltex, care acum înregistrează sute de comenzi pentru confecționarea măștilor medicale.

                  Cumpărați măști medicale avizate


Măștile textile se pare că nu sunt de prea mult ajutor, deși unii ar spune că decât deloc mai bine să poarte și astfel de variante. Pentru a fi siguri că vă cheltuiți banii cumpărând produse conforme verificați dacă există avizul Ministerului Sănătății. În ceea ce privește gama de masti medicale de la Coneltex vorbim despre toate normele respectate.


Măștile dispun de elastic, sunt mărime universală și de unică folosință. Au rezistență sporită datorită materialelor de calitate și a atenției în execuție - cusături sigure, duble.

CONELTEX produce seturi de măști medicale M100, clasa I, albe. Cutia cu 50 de bucăți poate fi comandată și din cadrul paginii oficiale, coneltex.ro. Stocul este unul suficient pentru toată lumea, iar fabrica lucrează în regim intens. Vorbim despre o firmă cu tradiție pe nișa de croitorie. Coneltex este recunoscut mai ales pe plan local pentru producția de lenjerii de pat și a altor textile de acest gen - perne, pilote cuverturi, protecții pentru saltea etc.

                  Prețuri avantajoase, de producător

Coneltex pune la dispoziție nu doar stoc generos de măști, ci oferă și un preț excelent. Este aceeași practică aplicată ca și în cazul altor produse pe care le confecționează. Prețurile sunt de producător, fiind excluși intermediarii. Cei interesați pot comanda direct pe site sau pot solicita anumite produse la comandă, personalizate.

Pentru că se adresează atât publicului larg, dar și celor din domenii Horeca spre exemplu, ofertele pot fi și ele personalizate, adaptate în funcție de buget și preferințe. Coneltex poate crea pentru spitale, pensiuni ori grădinițe spre exemplu seturile de lenjerii. Dacă nu sunt dorite variantele standard, clientul poate alege modelul, materialul și dimensiunile seturilor de textile, la cerere cu posibilitatea de a personaliza prin brodare, cu sigla și numele unității de cazare.

Lenjeriile de pat trebuie adaptate totodată în funcție de sezon pentru a câștiga maximul de confort. Așadar Coneltex este pregătit să execute orice tip de lenjerie, din bumbac creponat, satinat, finet, ranforce, saten sau damasc. Propune piese de pat antialergice și include în oferta sa inclusiv pernele decorative. Totul pentru confortul de 5 stele.

Produsele românești, munca producătorilor autohtoni trebuie apreciată, mai cu seamă pentru că avem stoc generos la îndemână.

                                 Cine este Coneltex

Coneltex este fabrică de textile din Suceava, dar care produce și vinde pentru clienți din toată țara. Dispune și de magazin online pentru doritori. Fondată în 1993, Coneltex a continuat să fie o prezență remarcabilă în rândul producătorilor români. Are o gamă vastă de opțiuni privind tipurile de produse și prețurile sunt în raport excelent calitate-preț.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO