(P) Importanța ambalajelor alimentare de calitate pentru cei din industria Horeca

23-12-2020 13:33

(P) Importanța ambalajelor alimentare de calitate pentru cei din industria Horeca

Criza provocată de Covid-19 a declanșat creșterea numărului de comenzi la domiciliu, consolidând o nouă formă de consum alimentar care era deja în creștere de câțiva ani.

Toți cei din industria HoReCa au fost nevoiți să se reorienteze pentru a se asigura că nu rămân fără clienți.

Astfel, majoritatea restaurantelor au început să livreze mâncare la domiciliu, încercând să se adapteze la o nouă realitate în care succesul serviciului oferit depinde nu numai de calitatea preparatelor oferite, ci și de cea a ambalajele alimentare utilizate.

Ținând cont de această realitate, restaurantele care iau decizia de a livra mâncare la domiciliu trebuie să fie conștiente de faptul că, dacă vor să aibă succes și să supraviețuiască în această perioadă extrem de dificilă, trebuie să ofere clienților o mâncare gustoasă și diversificată, pe care să le-o livreze în ambalaje alimentare care să permită transportul alimentelor la domiciliu în cele mai bune condiții.

Alegerea unor caserole pentru catering de cea mai bună calitate va face diferența atunci când va veni vorba de alegerea unui restaurant sau altul.

În acest sector concurența este acerbă, iar în această perioadă, mai mult ca niciodată, oferirea celor mai bune servicii este esențială pentru creșterea numărului de clienți.

Din acest motiv, alegerea unor caserole pentru catering de cea mai bună calitate va contribui la livrarea alimentelor în stare perfectă. Acest lucru va determina creșterea satisfacției persoanelor care au făcut comanda.

Trebuie ținut cont de faptul că, este important ca mâncarea să nu se verse pe timpul transportului și să-și păstreze calitatea până când persoana care a comandat-o decide să o consume.

Este adevărat, criza economică poate determina restaurantele să opteze pentru caserole de o calitate mai slabă, dar mai ieftine. Însă, din cauza unei astfel de opțiuni, pot avea loc tot felul de accidente. De exemplu, dacă caserolele alese nu se închid etanș, mâncarea se poate vărsa pe timpul transportului. Pe de altă parte, este important ca mâncarea să ajungă caldă la consumatori. Prin urmare, este absolut necesar ca ambajalele alimentare alese să păstreze temperatura ideală. Dacă mâncarea nu ajunge la client în cea mai bună stare, există riscul ca acesta să nu mai comande și a doua oară mâncare de la respectivul restaurant.

Pentru a evita astfel de probleme, Eco Prod sare în ajutorul tuturor celor din industria HoReCa, care au decis să livreze mâncare la domiciliul clienților.

Această firmă românească care produce și distribuie ambalaje alimentare si industriale, pune la dispoziția tuturor celor interesați, de la caserole pentru catering și până la cutii pătrate sau dreptunghiulare pentru torturi și prăjituri de înaltă calitate, la un preț excepțional.Toți cei care au afaceri în domeniul alimentar pot apela cu încredere la această firmă, pentru a achiziționa o gamă variată de ambalaje alimentare utile în livrarea comenzilor.

De asemenea, intrând pe Ecoprod.ro, pot achiziționa și un aparat de sigilat caserole, care permite livrarea în condiții optime a preparatelor. Acest aparat face posibilă sigilarea corespunzătoare a foliei care acoperă produsele puse în caserole. Astfel, nu există pericolul ca mâncarea să se verse. Aceasta va ajunge în stare perfectă la clienți, aceștia putându-se bucura de o mâncare gustoasă oricând își doresc.

Drumul către succes în aceste vremuri nu este ușor, ci foarte anevoios. Dar având alături un partener român pe care se pot baza oricând, cei din industria HoReCa pot spera la un viitor frumos al serviciului de livrare de mâncare la domiciliu.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO