(P) Firma de închirieri autocare și microbuze pentru transport responsabil

Dată publicare: 25-03-2021 10:33
Dată actualizare: 25-03-2021 10:36


microbuz

Dacă ești interesat să închiriezi un autocar sau un microbuz școlar poți contacta firma de inchirieri autocare și microbuze transcarsrl.ro.

Dacă ai planificate excursii în viitorul apropiat sau ieșiri cu copiii, dacă ai nevoie să duci copiii la diferite competiții școlare, olimpiade, concerte și alte evenimente, precum și transportul zilnic al copiilor la și de la școală, poţi solicita servicii de închirieri autocare și microbuze cu șoferi experimentați și calificați.

De ce firma de închirieri autocare și microbuze transcarsrl?

 

Transportul elevilor este un serviciu oferit de transcarsrl.ro de mulți ani. Firma de închirieri autocare și microbuze își desfășoară activitatea în mod legal și au toate permisele pe care le pot prezenta la cerere. Clienților li se oferă numai condiții favorabile pentru închirierea de autocare și microbuze, iar copiilor li se oferă confort în timpul transportului. Parcul auto dispune de o varietate de autocare cu până la 49+ locuri, ceea ce îți va permite să alegi cea mai potrivită opțiune în funcție de numărul de pasageri. De asemenea, reprezentanții firmei de închirieri îți pot spune ce trebuie făcut pentru a se asigura că transportul copiilor se desfășoară fără probleme. Autocarele și microbuzele sunt echipate cu aer condiționat, scaune confortabile cu centuri de siguranță, perdele la geamuri sau geamuri fumurii.

Curățenie perfectă și igienă pentru transport copii

 

Este puțin probabil ca cineva să fie nemulțumit de transportul copiilor în mijloace de transport murdare. Autocarele și microbuzele sunt curate atât în exterior, cât și în interior. Nu vei găsi murdărie sau resturi și gumă de mestecat pe cotiere, iar copiii nu se vor împiedica de bagaje pe culoar. Se pot selecta vehicule pentru transport, atât pe distanțe scurte, cât și pe distanțe lungi. Copiii sunt transportați de șoferi experimentați care au un bun simț al umorului, răbdare angelică și reținere de fier. Sunt foarte conștienți că ar trebui să fie ultimii care își părăsesc locul. Nu depășesc riscant, nu frânează brusc și nu depășesc limita de viteză legală. Dacă trebuie să oprească, o fac în locurile permise. Toți șoferii au categoria corespunzătoare de conducere, iar înainte de a urca la volan, sunt supuși unui examen medical și consultă instrucțiunile.

Închirieri microbuze și autocare pentru transport copii în excursii

 

Orice părinte își dorește ca copiii lor să învețe cât mai mult posibil despre patria lor, despre istoria și cultura țării. În acest scop, se organizează adesea excursii în cele mai renumite locuri din țara noastră, unde copiii se pot familiariza cu monumente arhitecturale din diferite epoci, pot vizita muzee și expoziții, pot vedea frumusețea naturii. În aceste scopuri, este potrivit să soliciți serviciile firmei de inchirieri microbuze și autocare de la firma transcarsrl.ro. De asemenea, nu ar trebui să apelezi la prima firmă care îți apare în cale, deoarece, fiecare părinte vrea să fie ferm convins că nu i se va întâmpla nimic rău copilului său în timpul călătoriei. Transportul copiilor este un eveniment foarte responsabil, care vine întotdeauna cu griji suplimentare pentru organizatorii transporturilor, învățători, diriginți, profesori, directorul școlii, lucrătorii școlii și educatori.

Ce ar trebui să iei în considerare înainte de a închiria un microbuz școlar sau un autocar pentru transport copii?

 

Firma la care urmează să închiriezi un microbuz sau un autocar pentru transport copii trebuie să aibă o vastă experiență în transportul copiilor și o licență pentru transportul de pasageri. Dintre sutele de firme și companii care închiriază autocare și microbuze, ar trebui să alegi cel mai fiabil și dovedit furnizor de servicii de închirieri microbuze și autocare pentru transport copii. Astăzi, transportul copiilor, școlarilor și elevilor este asociat cu punerea în aplicare a unui număr de măsuri organizatorice și tehnice. Încheierea unui contract pentru închirieri microbuze și autocare pentru transport copii, licența și asigurare pentru micii pasageri și persoane însoțitoare din conducerea școlii, sunt obligatorii. Microbuzele și autocarele pentru școlari îndeplinesc pe deplin toate cerințele de siguranță, deoarece vorbind despre transportul școlarilor, firma de închirieri autocare și microbuze nu uită de regulile de siguranță pentru transport copii. Microbuzele școlare pot fi conduse numai de șoferi profesioniști cu o experiență de conducere de mulți ani.

Închirierea unui microbuz pentru școlari este deosebit de relevantă dacă elevii trebuie transportați în grupuri mici și în autocare, dacă trebuie transportați câteva zeci de copii, cu o escortă obligatorie de la școală, profesor de clasă sau o persoană responsabilă din comitetul părinților. Serviciul se potrivește majorității școlilor, deoarece nu fiecare școală are propriul microbuz școlar, pentru transport copii către și de la școală.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO