(P) Elevatoare auto moderne pentru standarde Europene!

Ultima actualizare: 16-09-2021 20:13
Elevatoare auto moderne pentru standarde Europene!

Dintr-un garaj auto nu trebuie să lipsească niciodată elevatorul, care de-a lungul anilor și-a câștigat locul ca fiind la fel de esențial precum trusa de unelte a unui mecanic.

Fără elevator ar fi cu siguranță greu să schimbăm uleiul periodic la o mașină sau să înlocuim piese cu acces destul de limitat.

Din fericire există o mulțime de elevatoare auto, care în limba germană se mai numesc și hebebühne. Elevatoarele auto sunt utilaje profesionale care se folosesc pentru ridicarea de la sol a autoturismelor. Primele elevatoare auto au apărut acum un secol și pentru faptul că, încă de la început, forma lor era aproape desăvârșită, utilajele care se foloseau în America anilor 1920, încă se mai folosesc și în ziua de azi. Ele au fost concepute cu același sistem ca cel folosit pentru scaunele de bărbier și, la fel ca și elevatoarele moderne, ridică autoturismele până la înălțimi optime cu o forță nemaipomenită.

Fie că alegem un model clasic sau ceva mai complex, există o gama vastă de produse pe site-ul autocom.swiss, cu utilaje precum mobile scherenhebebühne sau Ravaglioli hebebühne.

Ravaglioli este una dintre companiile de top din lume în industria echipamentelor de garaj. Ravaglioli este cel mai mare producător european de ascensoare și printre principalii producători de echipamente pentru anvelope și testare.

Înființat în 1958 că producător de echipamente pentru ateliere de reparații, Ravaglioli a continuat să dezvolte fără întrerupere toate aspectele legate de ridicarea vehiculelor (mașini și vehicule comerciale).

Cele peste 350.000 de ascensoare, de tipul „cu două coloane”, vândute în întreaga lume, atestă standardul de specializare și rolul principal pe care îl joacă în industrie.

O altă parte crucială a gamei de produse este echipamentul pentru service-ul anvelopelor: acesta este gestionat de o organizație specifică, atât în timpul proiectării, testării, cât și al producției. Ravaglioli hebebühne reprezintă o achiziție importantă pentru orice garaj ce dorește să ofere performanțe și servicii de cea mai bună calitate.

Elevatoarele auto mai pot fi folosite în garaje sau spațiile de parcare înguste și pentru stivuirea a două autoturisme unul sub altul. Într-un garaj de un singur loc, unde se dorește parcarea a două autoturisme, cel mai puțin folosit dintre ele se poate parca primul și ridica apoi la o înălțime favorabilă pentru ca cel de-al doilea să încapă sub el. Alege calitatea utilajelor mobile scherenhebebühne!
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO