(P) Eco Drill - firmă ce prestează servicii de foraje puțuri oriunde pe teritoriul României!

Ultima actualizare: 06-01-2021 17:35
advertorial

Eco Drill, cu site-ul oficial de prezentare ecodrillforaje.ro, prestează de 14 ani servicii de foraje profesionale oriunde pe teritoriul țării.

Publicul a prins deja încredere în Eco Drill, grație profesionalismului de care dă dovadă cu fiecare intervenție. Mai mult decât atât, pentru orice lucrare realizată, echipa Eco Drill oferă minim 2 ani garanție.

Serviciile de foraje profesionale sunt o necesitate, căci vorbim de o intervenție minuțioasă, deși nu ar părea la prima vedere. Cu peste 1.000 de foraje la activ, Eco Drill debordează de profesionalism cu fiecare intervenție avută. Pentru ei nimic nu este imposibil, având în vedere că operează cu utilaje, tehnologii și echipamente performante.

Modalitățile de obținere a apei prin foraj pe care Eco Drill le folosește

 

Personalul Eco Drill optează pentru două modalități de obținere a apei prin foraj. Este vorba despre forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid și forajul uscat cu ciocan de fund. Fiecare tip de foraj va fi utilizat luând în calcul tipul rocilor prezente în acea zonă, tipologia solului.

Prima modalitate de forare și anume forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid, poate fi utilizată în zonele cu soluții medii și moi. Amintim aici de forajele realizate în București, Vrancea, Galați, Satu-Mare și nu numai. Solul trebuie să fie format din nisipuri, argile și pietrișuri pentru ca personalul Eco Drill să poată folosi această tehnică de forare.

A două modalitate de forare, forajul uscat cu ciocan de fund este o tehnică recomandată și folosită în zonele în care solurile sunt dure sau semi-dure. Vorbim despre Maramureș, Neamț, Constanța, Tulcea, Brașov și nu numai. Acolo unde există soluri bogate în granit, rocă, marmură și calcar, forajul uscat cu ciocan de fund va fi utilizat.

Informații cheie despre fiecare tehnică de foraj în parte regăsesc cei interesați în cadrul site-ului oficial al experților în domeniu - ecodrillforaje.ro. Personalul poate fi oricând contactat pentru a oferi suport și sfaturi utile. Doar în acest fel, prin consultație cu experți în domeniu, vor ști cei interesați ce este mai bine să aleagă.

Prețul plătit pentru serviciul de foraje puțuri de apă

 

Cei de la Eco Drill vin în întâmpinarea publicului cu prețuri avantajoase. Mai mult decât atât, acestea pot fi negociate, în funcție de complexitatea lucrării. O cotație exactă de preț pot obține cei interesați doar după ce discută cu personalul Eco Drill și pun la punct toate detaliile aferente serviciului prestat.

Din nou, amintim de faptul că Eco Drill oferă o garanție de minim 2 ani pentru fiecare lucrare prestată. Este o dovadă vie a faptului că serviciile oferite de această firmă sunt înalt calitative, menite să satisfacă nevoile și preferințele fiecărui client.

Personalul Eco Drill se poate ocupa și de montarea sistemului de pompare necesar, în momentul în care au finalizat forajul. De acest serviciu pot beneficia clienții la cerere. Mai multe detalii direct în cadrul site-ului oficial, ecodrillforaje.ro, sau prin contact cu personalul.

Contact Eco Drill

 

Strada Trecătoarea Holtului, Nr. 222, Comuna Letea Veche, Județul Bacău

0749 861 105

office@ecodrillforaje.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO