(P) De ce să îți cumperi cărți online într-o lume a vitezei?

Ultima actualizare: 15-10-2021 15:48
carti
StirilePROTV

Cărți online – o soluție la îndemâna oricui. Zilnic suntem conectați la internet, acesta devenind chiar indispensabil pentru mulți dintre noi.

Internetul ne dirijează într-un fel sau altul activitățile, iar asta ne face să petrecem cât mai mult timp pe rețelele de socializare și pe site-uri comerciale pentru diverse lucruri. De la magazine online cu produse alimentare și de uz casnic, până la anticariate și librării online, suntem conectati acolo zi de zi.

Care sunt însă avantajele achiziției de produse de pe internet, în materie de cărți?

 

Prezentăm în cele ce urmează o listă de beneficii a achiziției de cărți de pe internet, în detrimentul celor din magazinele fizice:

  • Oferte substanțiale și reduceri de preț

Atunci când avem un buget stabilit pentru achiziția cărților, ne putem îndrepta cu ușurință către magazinele online. Aici putem beneficia de numeroase oferte promoționale și de reduceri de preț la titlurile de interes. În magazinele online se practică adesea politici de reducere a prețului, în fiecare sezon. Acestea pot fi fie complementare reducerilor din magazinul fizic, fie exclusiv online. Pe lângă ofertele speciale și reducerile de preț, nu de puține ori se practică politica de transport gratuit pentru o anumite valoare minimă a comenzii plasate. Cu banii economisiți de la plata transportului se mai poate achiziționa încă o carte online pentru biblioteca ta virtuala.

  • Economisirea timpului alocat achiziției

Viața cotidiană este din ce în ce mai aglomerată, iar programul încărcat de multe ori nu ne permite să vizităm librării pentru a alege o carte mult dorită. Achiziționând online, salvezi timpul alocat deplasării în librărie, cât și timpul petrecut acolo.

  • Eficiența și eficacitatea cumpărăturilor

Un alt avantaj al achiziției de cărți online este rapiditatea cu care putem naviga pe site-ul librăriei, vizualizând astfel numeroase titluri în acelați timp. Librăriile online ne pun la dispoziție categorii diverse, de la beletristică și până la cărți de specialitate. Fie că suntem în căutare de beletristică, fie de manuale școlare pentru copii, titluri de dezvoltare personală sau profesională, online putem găsi toate acestea într-un singur loc.

La doar un click distanță găsim numeroase categorii de interes, întrucât librăriile online adună numeroase titluri în același website, oferind astfel posibilitatea unei achiziții foarte rapide. Mai mult decât atât, cu ajutorul butonului de căutare, putem introduce numele autorului sau al cărții, ajungând direct la aceasta. Salvăm astfel mai mult timp și finalizăm mai repede achiziția.

  • Mobilitate

Unul dintre principalele aspecte necesare de luat în calcul atunci când achiziționăm o carte online este cel al mobilității. Magazinele online din prezent au interfețe adaptabile pentru orice dispozitiv, cât și pentru orice sistem de operare. Astfel, avem posibilitatea de a achiziționa ceea ce dorim atât de acasă, cât și când suntem plecați.

Putem accesa website-urile librăriilor online de pe orice dispozitiv, atât timp cât avem o conexiune bună la internet. Mai mult decât atât, librăriile online ne creează o adevărată experiență în materie de cumpărături online, întrucât descoperim la titlurile de interes recenzii și recomandări de la alți cumpărători, pe care le putem savura înainte de a finaliza achiziția. Această situație este una mai mult decât perfectă atunci când nu ne putem decide întru mai multe cărți, iar bugetul este unul limitat.

În magazinele din mediul online avem posibilitatea de a selecta mai multe tilturi de interes pe care să le adăugăm în secțiunea „favorite” sau „coș de cumpărături”. Ulterior putem reveni asupra selecției de favorite realizate și să luăm decizia finală. Putem face în acest fel comparații între mai multe titluri, fie le putem selecta, salva și reveni ulterior pentru a plasa comanda.

Suntem liberi să facem achiziția în orice moment dorit, având de asemenea, posibilitatea de a alege din diverse metode de plată și metode de livrare. Timpul este nelimitat în mediul online, întrucât pentru a achiziționa cărți online nu este nevoie să respectăm un anumit program de funcționare. Cărțile pot fi vizualizate în orice moment al zilei, de asemenea comanda poate fi plasată oricând dorim.

La Librăria Delfin iubitorii de carte se pot bucura de numeroase titluri disponibile la prețuri avantajoase, atât pentru cei mici, cât și beletristică sau titluri de specialitate. Cu un stoc generos și numeroase promoții active, livrarea în cadrul librăriei este una rapidă, direct din stocul intern, iar transportul este gratuit pentru comenzile de minimul 300 Ron.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO