(P) Aveți grija de sănătatea dumneavoastră și a celor din jur cu produsele Sanito.ro!

Sanito

Protejarea mâinilor este extrem de importantă, în special dacă lucrați într-un domeniu în care acestea pot fi afectatea de utilizarea anumitor substanțe în mediul de lucru în care vă desfășurați activitățile.

Pentru a proteja mâinile purtătorului în diverse activități, normele legislative impun folosirea unor mănuși de protecție.

Există tot felul domenii în câmpul muncii în care se impune utilizarea mănușilor, în special dacă discutăm despre utilizarea unor substanțe chimice, iar acest lucru se face pentru a asigura protecția necesară împotriva unor agenți nocivi.

În special în ceea ce privește domeniul medical însă, utilizarea unor manusri de protecție a mâinilor este o activitate indispensabilă. Purtarea mănușilor reprezintă o măsură de protecție atât pentru medicul care le folosește, cât și pentru pacienții cu care acesta intra în contact. Domeniul medical este unul în care protecția pacienților și a cadrelor medicale trebuie să fie pe primul loc. Pentru aceasta, trebuie să fie alese cele mai bune echipamente de protecție.

Pe lângă personalul medical, utilizarea mănușilor trebuie făcută și în industria alimentară sau în domenii precum cel cosmetic, mecanică și așa mai departe, astfel încât mâinile să poată fi protejate eficient împotriva agenților nocivi. Mănușile le oferă performanța sporită și un grad optim de protecție în diverse situații, iar daca sunt alese potrivit în funcție de material și mărime, pot fi extrem de confortabile.

Un număr extrem de mare de persoane preferă să utilizeze manusi nitril datorită elasticității, dar și a bunei rezistente la substanțele chimice, dar se folosesc frecvent și alte tipuri de mănuși unică folosință precum sunt cele din vinil, plastic sau manusi latex.

Astfel de tipuri de mănuși de cea mai bună calitate, sunt disponibile la numai un simplu click distanță, accesând magazinul online Sanito.ro.

Dacă vă numărați printre aceia care sunt sunt în căutarea unei soluții excelente pentru protejarea mâinilor, dar și a sănătății, în special dacă lucrați în domeniul medical, Sanito.ro reprezintă soluția ideală unde puteți găsi și alege mănușile potrivite, dintr-o gamă extrem de variată de produse, toate fiind disponibile la un raport calitate/preț foarte avantajos.

Tot produse absolut necesare pentru mediul medical și care pot fi achiziționate printr-o simplă și singură comandă online împreună cu mănușile, sunt acele halate vizitator, halate chirurgicale, halate unica folosinta.

Mult mai simplu și pentru a putea beneficia de protecție completă, cei de la Sanito.ro pun la dispoziția dumneavoastră inclusiv un pachet complet de protecție, dezinfectare și igienizare. De exemplu, puteți achiziționa un pachet care conține un set acoperitori de păr, 10 halate de protecție sterile, un set de acoperitori pentru încălțăminte, o cutie de mănuși din latex, dar și o soluție hidroalcoolica pentru dezinfectarea rapidă a suprafețelor. Toate acestea sunt disponibile într-un singur pachet și la un preț promoțional, mai mult decât avantajos.

Sanito.ro se ocupă cu vânzarea unei game extrem de variate de produse atât în ceea ce privește mănușile de protecție, cât și halatele, acoperitoarele pentru păr sau încălțăminte, cât și în ceea ce privește dezinfectante puternice și eficiente pentru suprafețe, săpunuri, detergenți, consumabile din hârtie, dispensere și dozataore, inclusiv echipamente pentru persoane cu dizabilități și lista poate continua. Pentru mai multe detalii, sunteți invitați să accesați Sanito.ro.

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Idei de design pentru manichiura cu ojă semipermanentă în culoarea roșu
(P) Idei de design pentru manichiura cu ojă semipermanentă în culoarea roșu

Înfrumusețează-ți unghiile cu oja semipermanentă și convinge-te de avantaje. Vei avea o manichiură frumoasă timp de cel puțin 2 săptămâni.

(P) 6 motive pentru care să investești într-o conservă bună pentru câinele tău
(P) 6 motive pentru care să investești într-o conservă bună pentru câinele tău

Ai un prieten de companie necuvântător, pentru care cauți cea mai bună alimentație adecvată vârstei sale, dar și rasei din care face parte?

(P) Consumul de droguri in randul tinerilor a luat amploare in Romania! Cum putem preveni?
(P) Consumul de droguri in randul tinerilor a luat amploare in Romania! Cum putem preveni?

Consumul de droguri a explodat in ultima vreme in randul tinerilor si din ce in ce mai multi parinti sunt ingrijorati, cum putem preveni acest lucru si care sunt metodele pentru a preveni acest lucru.

Recomandări
INFOGRAFICE. ”Marele cutremur” din Turcia, pe înțelesul tuturor. Cum s-au răspândit undele seismice ucigașe
INFOGRAFICE. ”Marele cutremur” din Turcia, pe înțelesul tuturor. Cum s-au răspândit undele seismice ucigașe

Puternicul cutremur care a lovit luni sudul Turciei şi Siria vecină are un bilanţ devastator din cauza unei combinaţii de factori: momentul în care s-a declanşat, locaţia sa, o falie relativ liniştită timp de două secole şi clădiri prost construite.  

Erdogan a decretat stare de urgență în zece orașe turcești, după cutremurele devastatoare. GALERIE FOTO
Erdogan a decretat stare de urgență în zece orașe turcești, după cutremurele devastatoare. GALERIE FOTO

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat stare de urgență pentru trei luni în zece orașe din țară, afectate de cutremurele devastatoare de luni. 

Primul val de ger năpraznic s-a instalat în mai multe localități din țară. Au fost -23 de grade la Obârșia Lotrului
Primul val de ger năpraznic s-a instalat în mai multe localități din țară. Au fost -23 de grade la Obârșia Lotrului

Primul val de ger năpraznic din această iarnă s-a instalat în mai multe localități din țară! Au fost  -23 de grade la Obârșia Lotrului, -21 la Întorsura Buzăului și -22 la Vârful Omu, în Bucegi.