(P) Aveți grija de sănătatea dumneavoastră și a celor din jur cu produsele Sanito.ro!

Ultima actualizare: 12-10-2021 17:54
Sanito

Protejarea mâinilor este extrem de importantă, în special dacă lucrați într-un domeniu în care acestea pot fi afectatea de utilizarea anumitor substanțe în mediul de lucru în care vă desfășurați activitățile.

Pentru a proteja mâinile purtătorului în diverse activități, normele legislative impun folosirea unor mănuși de protecție.

Există tot felul domenii în câmpul muncii în care se impune utilizarea mănușilor, în special dacă discutăm despre utilizarea unor substanțe chimice, iar acest lucru se face pentru a asigura protecția necesară împotriva unor agenți nocivi.

În special în ceea ce privește domeniul medical însă, utilizarea unor manusri de protecție a mâinilor este o activitate indispensabilă. Purtarea mănușilor reprezintă o măsură de protecție atât pentru medicul care le folosește, cât și pentru pacienții cu care acesta intra în contact. Domeniul medical este unul în care protecția pacienților și a cadrelor medicale trebuie să fie pe primul loc. Pentru aceasta, trebuie să fie alese cele mai bune echipamente de protecție.

Pe lângă personalul medical, utilizarea mănușilor trebuie făcută și în industria alimentară sau în domenii precum cel cosmetic, mecanică și așa mai departe, astfel încât mâinile să poată fi protejate eficient împotriva agenților nocivi. Mănușile le oferă performanța sporită și un grad optim de protecție în diverse situații, iar daca sunt alese potrivit în funcție de material și mărime, pot fi extrem de confortabile.

Un număr extrem de mare de persoane preferă să utilizeze manusi nitril datorită elasticității, dar și a bunei rezistente la substanțele chimice, dar se folosesc frecvent și alte tipuri de mănuși unică folosință precum sunt cele din vinil, plastic sau manusi latex.

Astfel de tipuri de mănuși de cea mai bună calitate, sunt disponibile la numai un simplu click distanță, accesând magazinul online Sanito.ro.

Dacă vă numărați printre aceia care sunt sunt în căutarea unei soluții excelente pentru protejarea mâinilor, dar și a sănătății, în special dacă lucrați în domeniul medical, Sanito.ro reprezintă soluția ideală unde puteți găsi și alege mănușile potrivite, dintr-o gamă extrem de variată de produse, toate fiind disponibile la un raport calitate/preț foarte avantajos.

Tot produse absolut necesare pentru mediul medical și care pot fi achiziționate printr-o simplă și singură comandă online împreună cu mănușile, sunt acele halate vizitator, halate chirurgicale, halate unica folosinta.

Mult mai simplu și pentru a putea beneficia de protecție completă, cei de la Sanito.ro pun la dispoziția dumneavoastră inclusiv un pachet complet de protecție, dezinfectare și igienizare. De exemplu, puteți achiziționa un pachet care conține un set acoperitori de păr, 10 halate de protecție sterile, un set de acoperitori pentru încălțăminte, o cutie de mănuși din latex, dar și o soluție hidroalcoolica pentru dezinfectarea rapidă a suprafețelor. Toate acestea sunt disponibile într-un singur pachet și la un preț promoțional, mai mult decât avantajos.

Sanito.ro se ocupă cu vânzarea unei game extrem de variate de produse atât în ceea ce privește mănușile de protecție, cât și halatele, acoperitoarele pentru păr sau încălțăminte, cât și în ceea ce privește dezinfectante puternice și eficiente pentru suprafețe, săpunuri, detergenți, consumabile din hârtie, dispensere și dozataore, inclusiv echipamente pentru persoane cu dizabilități și lista poate continua. Pentru mai multe detalii, sunteți invitați să accesați Sanito.ro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci

21:04
Alt Text!
ePlan
Schimbări de comportament, tendințe, evoluție ecosistem si oportunități de dezvoltare deschise prin eMAG Marketplace cu Florin Filote - Vicepreședinte eMAG pentru marketplace și vânzări corporate

30:44
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 24 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!