(P) De 1 Iunie la Resto Aperto cu un meniu nou și voie bună

Ultima actualizare: 14-06-2022 15:23
restaurant
StirilePROTV

Vedete și influenceri s-au reunit de 1 iunie pentru a celebra Ziua Copilului și pentru a testa noul meniu al restaurantului Aperto situat în București Mall, meniu special creat pentru ca fiecare invitat să exclame la finalul experienței: Mamma Mia!

Restaurantul Aperto deschis în urma cu 5 ani este mix-ul perfect dintre conceptul modern-minimalist și gastronomia italienească tradițională. Acesta dispune de 3 zone de gătit, respectiv pasta, grill și pizza station la care se alătură zona denumita generic “Academy”, o zonă de live cooking plus un bar generos atât ca întindere cât și ca meniu de cocktails.

Miercuri 1 Iunie, Aperto împreună cu București Mall au organizat un o cina tematica ce a marcat Ziua Copilului și lansarea unui nou meniu modern-italian, cu un look nou și o savoare îmbogățită. La eveniment au participat, însoțiți de copii, Deea Codrea, George Burcea, Maria Vigheciu, Carmen Negoita, Silvia Popescu și alți influencer și personalități ale vieții mondene.

Invitatii s-au bucurat de preparate savuroase precum vitello tonnato, carpaccio de caracatița, creveți alla siciliana, salată cu fructe tropicale, paste Vesuvio cu pesto și stracciatella, spaghetti cu sfecla sos de ricotta și trufe, risotto ala marinara, caracatița la grătar și spectaculosul Tomahawk de vita dar și o selecție inedită de pizza pe care vă invităm să o descoperiți în restaurant.

Restaurantul Aperto, aflat in Calea Vitan 55-59 în incinta București Mall, reprezintă o invitație deschisa către relaxare, fiind un loc unde sa socializezi cu prietenii și familia în timp ce savurezi preparate italienești delicioasa. Aperto este deschis zilnic între orale 10:00 - 22:00 și este un loc idea pentru orice moment al zilei, de la un brunch relaxat până la o cină romantică sau un prânz de business.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO