(P) Cum te ajută un broker de credite să găsești oferta de creditare personalizată nevoilor tale?

Ultima actualizare: 28-01-2022 17:05
credit

Indiferent dacă dorești să te muți într-o locuință nouă sau să îți transformi în realitate oricare alt vis, creditele rămân soluțiile de finanțare la îndemână pentru accesarea resurselor financiare necesare.

Colaborând cu un număr mare de bănci și instituții non-bancare, brokerii de credite cunosc standardele de eligibilitate ale fiecăreia, reușind astfel să faciliteze obținerea de finanțări potrivite pentru tine, respectând nevoile tale, dar și contextul tău financiar.

Brokerii de credit, experți în creditare, identifică rapid ofertele de creditare competitive din piață, pentru ca tu să accesezi o variantă de finanțare cât mai bună și în cele mai bune condiții pentru îndeplinirea visurilor tale.

Intermediarii de credite, cum li se mai spune brokerilor de credite, sunt conectați permanent la acest domeniu și cunosc toate actualizările din piața bancară (în special modificările pe care băncile le aduc produselor și/ sau anumitor condiții de eligibilitate). De aceea, după analizarea profilului tău financiar, brokerul de credite înțelege rapid ce tip de credit și ce bancă te avantajează.

Pentru ca tu să accesezi creditul mult dorit, un broker de credite parcurge anumiți pași care să-i garanteze succesul în obținerea aprobării acelui credit:

Prin profilarea clientului, expertul tău în creditare identifică nevoia ta de creditare și analizează cu atenție capacitatea de finanțare.

În acest punct, brokerul de credite poate identifica oferta cea mai bună și poate corela profilul tău financiar cu cele mai bune oferte de creditare existente.

Ulterior, întocmește dosarul de credit prin centralizarea informațiilor obținute și strângerea documentației necesare pentru a depune dosarul de credit la banca potrivită.

Apoi, tot ce are de făcut este să urmărească parcursul dosarului de credit depus. În acest interval, expertul în creditare efectuează toate demersurile necesare pentru ca banca să-ți ofere prompt finanțarea solicitată.

Ca urmare a demersurilor sale, acesta îți obține finanțarea și finalizează formalitățile pentru ca tu să primești la timp creditul de care ai nevoie.

În cel mai scurt timp, imediat după ce banca analizează dosarul de credit și îl aprobă din toate punctele de vedere, vei fi solicitat și invitat în bancă să semnezi contractul de credit agreat pentru a primi finanțarea.

Dacă te întrebi cât durează acest proces complex, există un răspuns simplu: un broker de credite profesionist îți va putea obține, de exemplu, un credit ipotecar în decurs de 2-3 săptămâni.

Înainte de a apela la un broker de credite este bine să afli cât costă serviciile acestuia.

Atunci când apelezi la un broker de credite profesionist, nu numai că vei primi servicii gratuite de brokeraj bancar, dar vei fi sprijinit pe tot parcursul procesului de creditare să faci cele mai bune alegeri (care să te avantajeze) și vei fi îndrumat către cei mai buni profesioniști din domenii adiacente pentru a beneficia de servicii de calitate și rezultate rapide (notar, evaluator, asigurator, etc.).

Așadar, serviciile brokerului de credite sunt 100% gratuite și transparente, nu există costuri ascunse. Intermedierea dosarului de credit se face cu un comision de 0 lei și îți permite să economisești astfel o sumă importantă de bani.

Dacă încă mai ai nelămuriri legat de beneficiile colaborării cu un broker de credite, iată care sunt acestea pe scurt:

•Accesezi servicii personalizate de brokeraj bancar, 100% gratuite pentru tine.

Obții flexibilitate în creditare (în portofoliul brokerului de credite se regăsesc toate tipurile de credite și zeci de oferte de creditare).

•Primești asistență permanentă până în momentul semnării contractului de credit și încasării banilor.

•Economisești timp, apelând la brokerul de credite ai toate băncile
într-un singur loc, fără să mai alergi, să aștepți la rând sau să te stresezi.

•Dispui de posibilitatea de a compara mai multe oferte, de la mai multe instituții financiare, fără a-ți diminua scorul FICO.

•Obții gratuit sfaturi profesioniste pentru alegerea produsului optim, potrivit nevoilor tale și contextului tău financiar.

Accesezi un credit potrivit și avantajos pentru tine.

Parcurgi rapid și în perfectă siguranță procesul de creditare, fără suprize neplăcute și fără întârzieri.

•Dispui de flexibilitate din partea brokerului de credite (se pliează pe programul tău, se poate deplasa inclusiv la locul tău de muncă sau acasă).

•Primești informații folositoare chiar și după obținerea creditului, atât despre modificările diverselor produse, cât și despre alte produse noi.

Cei deja familiarizați cu domeniul brokerajului de credite cunosc numele de Valentin Anghel, CEO și Fondator AVBS Credit, companie de brokeraj de credite cu peste 14 ani de experiență în domeniu, înregistrată la ANPC și parte din Asociația Română a Brokerilor de Credite.

Valentin Anghel se ghidează în afaceri și în viață după o filozofie simplă, accesibilă tuturor: “prin creativitate, seriozitate și responsabilitate poți transforma dorințele în visuri îndeplinite”.
Cu responsabilitate și seriozitate, AVBS Credit a intermediat până în prezent peste 350.000.000 euro, colaborând cu aproximativ 30 de bănci și IFN-uri și fiind prezentă în peste 25 orașe din România. Compania poate fi alături de clienții săi în obținerea a peste 150 de oferte de creditare.

Experții AVBS au oferit de-a lungul timpului clienților un important know-how bancar, dar și o perpetuă educație financiară gratuită pentru luarea unor decizii financiare mai bune.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO