(P) Cum se cumpără Shiba Inu (SHIB)?

(P) Cum se Cumpără Shiba Inu (SHIB)?

În 2013, un grup de dezvoltatori de software au creat Dogecoin, o criptomonedă numită după un meme popular de pe internet.

Proiectul a fost o glumă, cu intenția să ilustreze faptul că mii de criptomonede au fost create fără să se aibă în vedere vreun scop sau necesitățile pieței pe termen lung.

Dogecoin a deschis calea spre un nou tip de criptomonedă. Piața cripto include acum sute de monede meme, cum sunt Dogelor Mars, Kitty Inu, Loser Coin, Hoge Finance, MonaCoin, DogeBank, Woof, Pepemon Pepeballs, Zelda Inu, DogeCola, FarmerDoge, și Zombiei.

Una din cele mai noi monede meme a devenit notorie în timpul anului 2021. Shiba Inu – numită după o rasă de câini în meme-ul Doge – a devenit una din cele mai fierbinți criptomonede de pe piață când valoarea sa a crescut de la 0,00000004 euro per jeton în mai 2021 la 0,00006135 euro la finalul lui octombrie. SHIB în valoare de un singur euro cumpărat în mai 2021 a crescut în valoare la peste 1500 de euro în șase luni.

Grupurile SHIB de pe internet au luat-o razna. Investițiile în memecoin au început să pară a fi o strategie deșteaptă.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Iată o scurtă trecere în revistă și câteva sfaturi despre cum cumperi Shiba Inu

DE CE ESTE SHIBA INU SPECIAL?
 

Shiba Inu a fost lansat în August 2020 de către o persoană sau grup cu numele de Ryoshi – un nume japonez care înseamnă “pescar.” În loc de un plan detaliat de proiect cunoscut în mod obișnuit sub numele de carte albă, SHIB a venit cu un woofpaper. Proiectul a fost în mare parte ironic chiar de la inceput. Dar jetonul Shiba Inu nu este doar o glumă.

Construite pe blockchain-ul Ethereum, jetoanele Shiba Inu pot executa contracte inteligente, să creeze jetoane nefungibile (NFT-uri), și să furnizeze venit pasiv utilizatorilor care mizează jetoane fondurilor de lichiditate. Ecosistemul Shiba Inu include o bursă de criptomonede numită ShibSwap și o comunitate de dezvoltatori numită Shib Army.

În mai 2021, Ryoshi a trimis jumătate din fondul de SHIB – 500 de trilioane de jetoane – în portofelul public al lui Vitalik Buterin, creatorul Ethereum. Buterin a distrus imediat 90% din SHIB într-un proces numit “ardere.” A donat jetoanele rămase, în valoare de un miliard de dolari americani, unui fond de ajutor pentru Covid-19 din India.

Adesea cunoscut ca “Ucigașul lui Doge,” Shiba Inu a oferit randamente substanțiale investitorilor care au cumpărat criptomoneda când prețul său abia trecea puțin peste 0€. SHIB este acum listat pe platformele cripto moderne, Inclusiv Kriptomat. Cu o capitalizare de piață de peste 13 miliarde de euro și un fond în circulație de peste 500 trilioane de jetoane, este deja un fapt obișnuit ca SHIB să fie listat acum în topul primelor 10 sau 20 de criptomonede pe multe burse.

În August 2020, un singur comerciant anonim a cumpărat 70 trilioane de jetoane SHIB pentru aproximativ 7.000€. Un an mai târziu, prețul în creștere al Shiba Inu a dat acestei mize o valoare de peste 5 miliarde de euro – un randament de 7.1 milioane de procente.

Toate acestea un făcut ca Shiba Inu să devină atractiv pentru investitorii ce privesc spre viitor.

CUM ȘI DE UNDE CUMPERI SHIBA INU
 

Sunt multe locuri de unde poți să cumperi criptomonede. Multe platforme tradiționale cer clienților să instaleze portofele externe, să securizeze chei criptografice hexazecimale, și să interacționeze direct cu tehnologia de blockchain. Cei mai mulți utilizatori nu de acolo cumpără Shiba Inu. Dacă nu ai o diplomă în informatică, cea mai bună modalitate să cumperi și să vinzi SHIB este să creezi un cont pe o platformă cripto custodială cum este Kriptomat. Aceste servicii online furnizează prețul curent de tranzacționare pentru SHIB și îți oferă o șansă să faci o cumpărare. Dacă ești nou în lumea cripto și te întrebi cum cumperi Shiba Inu, platformele custodiale sunt o alegere grozavă.

Ai nevoie de ceva mai mult decât un nume de utilizator și o parolă ca să îți creezi un cont. Bursele respectabile îți vor cere să îți verifici identitate furnizând o copie a actului tău de identitate și poate alte documente. Aceste reglementări Cunoaște-ți Clientul sunt cerute în mod legal de către website-uri și aplicații care se conformează cu prevederile împotriva spălării de bani a GDPR-ului Uniunii Europene.

Verificarea identității poate fi un proces lung și complicat care durează zile sau mai mult pe unele website-uri. Pe website-urile eficientizate cum este Kriptomat, care operează în UE și peste tot în lume, poți să finalizezi acest proces în doar câteva minute.
Primul pas este să-ți scrii adresa și să încarci o fotografie de rezoluție ridicată a pașaportului tău (sau în unele țări, a carnetului de conducere). Apoi Kriptomat te ghidează să creezi și să încarci un selfie – o fotografie care se potrivește cu fotografia de pe actul tău de identitate. Dacă totul decurge bine, identitatea ta va fi verificată în câteva minute.

Următorul pas este să-ți alimentezi contul ca să poți să cumperi Shiba Inu și alte criptomonede. Printre opțiunile obișnuite se numără cardurile de credit și debit, transferurile bancare, serviciile de transfer de monetar precum Neteller și Skrill. Cardurile de credit și debit sunt în general cele mai sigure și cele mai ușoare, însă bursele cripto respectabile oferă mai multe opțiuni.

Odată ce depunerea ta apare în cont, poți să efectuezi o cumpărare. În funcție de bursă, poți să vezi pagina SHIB și să apeși “Cumpără” sau să selectezi “Cumpără” dintr-un meniu și să alegi SHIB dintr-o listă de criptomonede.

Și asta este tot – ești acum expert în cum cumperi SHIB. Decizia cheie este să alegi de unde să cumperi Shiba Inu. Evaluează acreditările, procedurile de securitate, instrumentele de investiții, și suportul de clienți pentru a găsi platforma care ți se potrivește cel mai bine.

Atunci când cumperi Shiba Inu nu sfârșești cu monede fizice. Jetoanele pe care le cumperi sunt transferate adresei tale electronice de pe blockchain-ul Ethereum care este fundația tehnică pentru SHIB. Poate că într-o zi vei alege să instalezi un portofel criptografic care îți permite accesul la blockchain, însă cei mai mulți utilizatori preferă să utilizeze o platformă custodială cum este Kriptomat care le securizează criptomonedele și se ocupă de tranzacții de blockchain complexe în numele lor.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.