(P) Cum să limitezi consumul de curent electric în compania ta cu ajutorul produselor Nita

Cum să limitezi consumul de curent electric în compania ta cu ajutorul produselor Nita

Ai pornit pe calea antreprenoriatului şi vrei să găseşti cele mai eficiente soluţii de limitare a consumului de energie electrică, atunci specialiştii în domeniu îţi vin în ajutor.

Adoptând iluminatul inteligent şi punând la dispoziţia angajaţilor posibilitatea de a-şi alimenta maşinile electrice, la staţii speciale de încărcare cu electricitate, îţi asiguri şansa unui consum redus şi constant. Obţii astfel facturi mai mici, dar şi un grad crescut de confort în cadrul companiei tale.

Ce rol au becurile inteligente

Becurile inteligente au fost concepute pentru a limita consumul de electricitate, pentru a proteja mediul, în acelaşi timp sporind confortul şi siguranţa consumatorilor. A alege pentru clădirea în care activează compania ta să renunţi la iluminatul clasic în favoarea iluminatului inteligent, reprezintă una dintre cele mai profitabile soluţii pe termen lung.
 

Montând un sistem de iluminat cu becuri inteligente, nu doar că vei beneficia de lumina în fluxul dorit, intensitatea necesară şi coloritul preferat şi potrivit, ci vei asigura costuri mult diminuate pentru facturi, pe termen lung, dovedindu-se a fi o investiţie foarte profitabilă, amortizarea producându-se rapid. Un bec inteligent tip LED-light emitting diode oferit de Nita, va asigura un consum redus de electricitate, va oferi control şi siguranţă clădirii, prin posibilitatea de a programa timpii de funcţionare, şi va garanta un grad redus de poluare. Plusul pe care îl aduce iluminatul inteligent Nita, este acela că poate fi controlat de la distanţă, fără a mai fi nevoie să îl activezi din întrerupător.

Astfel, instalând prizele şi cablurile necesare, montând becuri inteligente şi având acces la o reţea wireless, iluminatul din cladirea ta va putea fi controlat direct de pe o tabletă sau de pe un telefon inteligent, atât din interior, cât şi de la distanţă, va fi sigur, neputând fi accesat de persoane străine şi îţi va da posibilitatea de a beneficia de toate funcţiile oferite de becurile inteligente, doar instalând aplicaţia potrivită.

Maşinile electrice, un consum redus de electricitate

Dacă ai ales pentru parcul auto al companiei tale, varianta maşinilor electrice, atunci va fi necesar să ţii consumul electric sub control, prin montarea de statii incarcare masini electrice. Nita îţi oferă o gamă variată de modele, tocmai pentru a te ajuta să încarci rapid bateriile maşinilor, dar şi să beneficiezi un cost redus al facturilor. Atunci când alegi staţiile de încărcare pentru maşinile electrice, este necesar să ţii cont de capacitatea bateriilor, de specificaţiile tehnice ale maşinilor, dar şi de recomandările şi instructajul specialiştilor, montarea staţiilor fiind necesar să fie efectuată doar de către personal autorizat în acest sens. Astfel, vei beneficia de un consum moderat, dar şi de siguranţă şi confort, investiţia în staţiile de încărcare pentru maşinile electrice, amortizându-se rapid.

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Terapia cu laser de înaltă frecvență HILT și cum te poți vindeca prin această procedură
(P) Terapia cu laser de înaltă frecvență HILT și cum te poți vindeca prin această procedură

Durerea este una dintre cele mai neplăcute experiențe prin care orice ființă umană poate trece. Și acest lucru ne impulsionează să găsim tratamente sau remedii care să își facă efectul în mod optim, rapid și nedureros.

(P) Cele mai bune produse de manichiură și pedichiură
(P) Cele mai bune produse de manichiură și pedichiură

Produsele de manichiură și pedichiură sunt esențiale pentru întreținerea unghiilor și a picioarelor tale. Acestea pot include lacuri de unghii, instrumente pentru prelucrarea unghiilor, creme hidratante și exfoliante pentru picioare.

(P) Ce avantaje îți oferă pariurile sportive?
(P) Ce avantaje îți oferă pariurile sportive?

Unii oameni cunosc avantajele și adevăratul potențial al pariurilor sportive, în timp ce alte persoane consideră că pariurile sportive nu sunt cea mai inteligentă alegere, indiferent de cât de mare sau cât de mică ar fi suma pariată.

Recomandări
Afacerea pornită într-un sat din Bacău care trimite pe bandă rulantă case din lemn în toată lumea
Afacerea pornită într-un sat din Bacău care trimite pe bandă rulantă case din lemn în toată lumea

Cei care vor să-și ducă afacerea la nivelul următor trebuie să știe că până în 2027 Uniunea Europeană pune la bătaie cinci miliarde de euro pentru mediul privat de la noi.

Facturile de energie vor fi standardizate. Prima pagină va conține datele esențiale. De când se aplică măsura ANRE
Facturile de energie vor fi standardizate. Prima pagină va conține datele esențiale. De când se aplică măsura ANRE

Facturile la energie electrică nu vor mai fi complicate, cu informații greu de înțeles, ca până acum. 

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a răsturnat autocarul cu români în Slovenia. „M-am trezit cu cioburi de sticlă în gură”
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a răsturnat autocarul cu români în Slovenia. „M-am trezit cu cioburi de sticlă în gură”

Sunt trei morți și trei răniți, în stare gravă, după ce un autocar plin cu români s-a răsturnat pe o autostradă din Slovenia, în apropiere de granița cu Ungaria.