(P) Cum să cumpărați bunuri în China

seo

Cum să cumpăr bunuri din China în timp ce sunt în România? Trebuie să merg în China pentru a face o înțelegere? Unde este cea mai bună selecție de bunuri?

Cum să organizez transport de marfă din China https://ro.m3cargo.com/? Oamenii de afaceri care încep un business cu China au întotdeauna o mulțime de întrebări. Vom încerca să le răspundem și să sugerăm modalități mai ușoare de a achiziționa bunuri prin intermediul experților noștri M3Cargo.

Care sunt avantajele achiziționării de bunuri în China pentru revânzare

Deschiderea unei afaceri cu produse chinezești este foarte profitabilă, deoarece prețurile lor sunt cele mai scăzute. În plus, va puteți folosi de reduceri incredibile de la furnizori și puteți cumpăra bunuri pentru aproape nimic atunci când intenționează să scape de surplus.

De asemenea, avantajele achiziției de bunuri în China, este calitatea produselor, confortul livrării, o selecție largă de noutăți și multe alte avantaje care se vor deschide în fața dvs. în acest proces.

Unde găsiți bunurile

Puteți cumpăra bunuri fiind în China, sau de acasă, folosind un computer și internetul. Pentru a cumpăra în persoană în China, trebuie să știți unde furnizorii își vând și își expun bunurile. În primul rând, acestea sunt diverse târguri, expoziții și piețe en-gros.

Citește și
Cum vor liberalii să schimbe legea ca să ajungă Klaus Iohannis senator. Președintele ar putea candida fără a fi nevoit să demisioneze SURSE

Iată câteva dintre cele mai populare puncte de vânzare cu ridicata din China:

1. Piața Yiwu. Nu este un bazar în sensul obișnuit al cuvântului "piață", ci un întreg oraș comercial. Este foarte mare și este împărțită în 5 districte, fiecare dintre acestea vânzând o anumită categorie de bunuri.

  • Districtul nr.1 - Accesorii diverse.
  • Districtul nr.2 - Aparate electrocasnice, accesorii de înfrumusețare.
  • Districtul nr.3 - Articole sportive, produse pentru organizarea biroului și altele.
  • Districtul nr.4 - Încălțăminte și îmbrăcăminte.
  • Districtul nr.5 - Textile pentru casă, accesorii pentru exterior și auto.

Desigur, unele categorii de bunuri se suprapun și aceasta nu este lista completă a ceea ce se vinde în Yiwu. Cu toate acestea, merită să vă concentrați asupra unei categoriei, deoarece într-un anumit cartier va exista cea mai largă selecție de bunuri aparținând unui anumit grup.

2. Piața din Guangzhou. Spre deosebire de Yiwu, nu există o împărțire în districte, dar există anumite puncte de referință de luat în considerare atunci când căutați un produs sau altul.

3. Piața Shenzhen. Merită să călătoriți aici pentru cei care intenționează să vândă electronice și aparate. O mulțime de branduri, o selecție bună de gadgeturi, diverse noutăți și curiozități.

Am menționat mai sus despre târguri. Cele mai cunoscute sunt Târgul Chinei de Est și Târgul Cantonului. Cu toate acestea, puteți urmări online evenimentele viitoare și vă puteți planifica călătoria.

După cum am menționat, a doua metodă de aprovizionare este aprovizionarea online. Puteți căuta bunuri pe piețe precum Alibaba, DHgate, 1688, Made in China și altele. Fiecare serviciu este diferit, dar principalul lucru este că există o selecție imensă de bunuri la prețuri atractive pentru angrosiști. De asemenea, vă recomandăm să comparați prețul bunurilor selectate de la diferiți vânzători pe mai multe platforme. Acest lucru vă va ajuta să găsiți produsul la cel mai atractiv preț de pe piață. Cu toate acestea, nu uitați de fraudă, verificați furnizorii înainte de a cumpăr

Transport maritim din China în România — alegeți un partener de încredere

Nu doriți să mergeți în China și să vă plimbați prin piețele locale? Nu cunoașteți chineza sau engleza, vă este teamă să cumpărați online pentru a nu da peste escroci? Sau poate procesul de vămuire, negocierile cu furnizorii sau altceva este complicat pentru dumneavoastră? M3Cargo are grijă de toate aceste probleme!

Oferim un serviciu complet pentru clienții care doresc să cumpere în China, să cumpere produse în piețe, online, să le verifice calitatea, să comunice cu vânzătorii și să obțină reduceri, să organizeze logistica și multe altele! Contactați M3Cargo și vă vom consilia cu privire la achiziționarea de bunuri din China pentru afacerea dumneavoastră!

Articol recomandat de sport.ro
Incredibil! Un internațional român se retrage din fotbal la 26 de ani
Incredibil! Un internațional român se retrage din fotbal la 26 de ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Eveniment la Hangu 6 luptători MMA de renume mondial vor susține demonstrații, intrarea este liberă
(P) Eveniment la Hangu 6 luptători MMA de renume mondial vor susține demonstrații, intrarea este liberă

Copiii care practică sportul la Clubul de karate Bassai-Dai, dar nu doar ei, vor avea ocazia să-i vadă pe 6 dintre cei mai buni luptători MMA, la sala de sport din Hangu, sâmbătă (21 septembrie), unde va avea loc Seminarul cu campioni MMA, începând cu ora 16

(P) Canapele moderne: găsește canapeaua ideală pentru casa ta
(P) Canapele moderne: găsește canapeaua ideală pentru casa ta

Alegerea unei canapele moderne este o decizie importantă în amenajarea oricărui living. Canapeaua nu este doar o piesă de mobilier esențială din punct de vedere funcțional, dar și un element central din punct de vedere estetic.

(P) De la simplu la sofisticat – de ce să alegi vopsea lavabilă și lacuri pentru lemn de calitate
(P) De la simplu la sofisticat – de ce să alegi vopsea lavabilă și lacuri pentru lemn de calitate

Când alegi o vopsea lavabilă pentru interior nu selectezi doar o simplă culoare. Aceasta își lasă mult amprenta în procesul de amenajare și, de aceea, este considerată un finisaj care transformă fiecare încăpere într-un loc unic.

Recomandări
Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ
Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri dimineață, o avertizare Cod galben de ploi torenţiale, valabilă joi, 19 septembrie, în nouă judeţe.

Surse: PNL a scris amendamentul de modificare a legii în Parlament, ca să-l facă pe Klaus Iohannis parlamentar
Surse: PNL a scris amendamentul de modificare a legii în Parlament, ca să-l facă pe Klaus Iohannis parlamentar

Surse politice au declarat pentru Știrile Pro TV că PNL va depune la Senat, miercuri sau joi, o inițiativă de modificare a legii privind alegerea Senatului și Camerei Deputaților.

Siegfried Mureșan, negociator-șef în Parlamentul European: ”Vreau mai mulți bani în rezervă pentru catastrofe naturale”
Siegfried Mureșan, negociator-șef în Parlamentul European: ”Vreau mai mulți bani în rezervă pentru catastrofe naturale”

Inundațiile care au lovit România și alte state din Europa Centrală și de Est au ajuns subiect de dezbatere în Parlamentul European, reunit în sesiune plenară la Strasbourg.